Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Magnum_ #72212 üzenetére

    Volt olyan "csajom", akivel nagyon jól elvoltunk, egy húron pendültünk, akarta is, de nekem csak nem kellett, előadtam a legyünk csak barátok szöveget. Elfogadta, pár hónapra rá összejött azzal a pasival, akinek mára két gyereket is szült neki, a pasi hívott meg a tejfakasztó bulira.

    Na persze ez az egyetlen vállalható búcsú azzal együtt, hogy a többinél sem törekedtem a szép befejezésre.

    Hát ez, mint kötelező olvasmány... Milyen szakos? Nem vagyok büszke rá, de alig olvastam kötelező olvasmányt. Ahány bölcsésszel, magyar szakos tanárhallgatóval, fiatal tanárral beszéltem, az a vélemény jött ki, hogy a rendszer úgy szar, ahogy van. Aztán belekerülnek az oktatás végrehajtói közé, akik a mit és hogyan elméletbeli elsajátítása után megkapják a gyakorlatban érvényesítendő instrukciókat és vajmi kis esélyük van javítani a rendszeren.

    Egy kisgyereknek odaadják a Vuk-ot, ami a könyvben aránytalanul nagy részt szentel Tás elmúlásának, amelyet legalább részletgazdagon, ízesen ír le. A gyerekpszichológus meg vakarja a fejét, miért fél a gyerek az indokoltnál nagyobb mértékben dolgoktól.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák