Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz CoolBoy323 #41717 üzenetére
És mennyiért/miért cserébe kerülne ez hozzám?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #41752 üzenetére
Gyere el erte még ma, es szeretem a barna kozelt
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #41757 üzenetére
Nekem intézhetnél egy független XIAOMI Redmi 1S-t. Na jó, az is elég, ha megmondod, hogy hol tudok venni egyet. Lehet pénteken sürgősen szereznem kell majd egyet. Vagy szombaton.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #41761 üzenetére
Nem nekem lesz, ajándék.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #41765 üzenetére
Igen, ez tetszik neki. Segg hülye vagyok a telefonokhoz. Kb fb-re, mobileten lesz használva oszt jóccakát. Amelyik jobban bírja aksival.
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
válasz föccer #41759 üzenetére
Olyanunk sose készleten
bandus
Sajna ilyenek a boltok, csütörtökön megtudom nézni hogy ott van e raktáron (de nem nagyon szokott lenni sajna)
Amúgy a legg*cibb cég MO-n szerintem
(Amúgy legtöbb raktáron lévő árú most talán az A3 nálunk. Illetve k*rvakevés készülék van, pl HTC-k nekünk nincs, meg Note 4 se stb) -
Magnum_
nagyúr
csak egy kérdés, kiváncsi vagyok:
ha egy kollegáját kurva helyesnek tart és együtt ebédelgetnek meg FB, meg fszom, akkor pörögjek a dolgon, vagy engedjem el?
csak kérdezem... :-)
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #41769 üzenetére
Amíg nem a nevét kiáltja *közben*, addig nemtom, mit aggódsz.Engedd el.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Beszéd meg vele a dolgot. Kérdezz rá, hogy hogyan állnak a dolgaik. Ha nem vagy megeléedve a válasszal, akkor lapát, ha elfogadod a válaszát, akkor is érezni fogja, hogy figyelsz rá és nem engeded hosszú pórázon.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
Az a kérdés, kúrás nélkül is helyesnek tartja-e.
Ne azért gyűrűzd meg, amiért a galambokat szokás. Ha félre akar menni, gyanúba keveredés nélkül is megoldja.
Csináljatok közösségi programot, ne csak édes kettesben, meg munkahelyen legyetek. Lássa az ő ismeretségi köre, hogy mi a helyzet.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
7
addikt
Neked is remegett a kezed a szoknyás, feszülősnacis kolleginád látványától, mégsem tervezel semmit sem csinálni. Szerintem az ő részéről is kb. ilyen lehet, vagy még ennyi sem. Nem látom érdemesnek zokon venni, különösebben aggódni.
Ellenben ha érdekel és jól is forgatod a témát, akár még beszélgethettek is, hogy kinek mi és miért tetszik, és így tanulhatsz is belőle valamit a zasszonyról. Persze ez utóbbi inkább az én perverzióm, szeretem minél több témában megismerni az aktuális kedvesem gondolkodásmódját.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #41774 üzenetére
Sorra veszik fel (napi 2-3) a fb-on imserosnek a kollegai.. amit en spec nem tartok professzionalisnak. Arra ott a linkedin. Nekem sincs ismerosom a melohelyemrol fb-on.
De ezek a kurva helyes kollegak lathatjak azt is a fb profiljan, h kivel van. ertsetek jol es ne felre, de ezzel a csavoval nem egy ligaban jatszunk.. DE lattatok mar ti is a noktol hulyesegeket, ugye?
Aze' bassza a csorom a dolog.
I humbly and respectfully decline™
-
pcgamer01
senior tag
Reggelt!
Hogy én mennyire szeretem a gyakorlatot.....Samsung Galaxy S10+
-
CoolBoy323
nagyúr
Jobb reggelt a zuraknak!
-
MurdR
veterán
Jó reggelt mindenkinek
Immáron hazafelé tolom a biciklitMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #41790 üzenetére
Tapasztalat igaz akkor már csak ex volt, de heti beszámolókban kaptam a sok hű meg hát és áradozást, persze pár évvel később már sok dolgot másképp látott, helyén kezelt.
Jut eszembe: hányan és hányszor jártatok úgy, hogy mellettetek /általatok lett a szárnyát bontogató /önbizalomhiányos csajból felnőtt, magával tisztában lévő nő? És ebből hányszor lépett aztán le?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Reggelt. Holnap vegre fogorvos. Napok ota iboprofenen elek.
Illetve holnap lesz a nagy nap. Kivanczi vagyok asszony mivel fog eloalni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dzsuvas, ujjlenyomatos monitort mivel erdemes takaritani?
Live-Die-Respawn
-
MrSealRD
veterán
Vannak különböző nedves tisztítókendők, alkohol, monitortisztító folyadék...stb. Ezek mind jók. Attól függ mennyire koszos és mi van kéznél.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Már reggel felpiszkálták az idegeimet, most bárkit kettéharapok aki hozzám szól.
Ellenben ha tudtok lakást/garzont kiadót szigorúan egy személynek a VIII.,XI., XIV. kerületben, pls. jelezzétek PM-ben. Sacc/kb 60K-t áldoznék a célra, amilyen gyorsan lehet.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs