Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek netezős gép?
17" LCD Monitorral
Celeron D 2,53-Maxdata alaplap.
80GB, 1GB RAM, 128MB integrált (asszem)
Álló házban, tudtommal 300W-s táp.-frissen telepített XP SP2-
9k (ha nagyon fölé lőttem, akkor javítsatok ki bitte!)
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
Garis USB3-as Külső HDD házat tessék!
Dr. Zoo: Előbújnak a perverzek.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
Hmm, indul a vadászat egy HTC One-ra. Vagy M7 vagy M8, majd a fizu eldönti
Személyes véleményem szerint sokkal minőségibb mint az iPhone (az M8 teljes mértékben), egyetlen egy hátránya van, hogy a kijelző batár nagy.
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!
Aztán irány az erdő, megyek gombászni...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz B-L-A-C-K #27412 üzenetére
A szipon (tartósság, anyagminőség, meghibásodási arány, műszaki jellemzők, stb.) mennyire nevezhető minőséginek? Ártól függetlenül és azzal együtt nézve.
Dr. Zoo:Csak nehogy valami varázsgomba legyen Barna Radagas!
radi: Főzdefeszten mi is gondolkodtunk, de a tömeg nemgyerebe. Ó azt azért gondoltam, ha nőről van szó, az sosem egyszerű.
All:Tudja valaki Párkányban ma meddig van nyitva a CBA? Vissza kellene vinni az üres üvegeket, hozni telit, és akkor már a Casablanca-ban egy liba /kacsa- vagy malacpecsenye is jöhetne.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #27416 üzenetére
Főzdefesztről kép és kis színes sztori vakmajom aktuális bejegyzésének utolsó részében [link]
Bónusz kerdes: Ki az akinek nem mondott újat a kutyás csaj?[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #27417 üzenetére
Hinyje, indulok az Andrássy-ra. Most egy ilyen magas labdát biza lecsapnék, csak úgy csörögne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #27419 üzenetére
végeztél jogi tanulmányokat, van jogi végzettséged, esetleg rendőrjárőr-e vagy, vagy csak oldalról bekiabálós véleményed van minden alap nélkül?
persze, ilyen erővel a különösen gyúlékony anyag robbanásának kihasználásán alapuló szerkezet amiben közlekedek is egy guruló pokolgép, csak éppen nem ez alapján fog senkit sem megszexuálni a rendőr, hanem a hatályos előírások alapján.
ismered ezeket a hatályos előírásokat?
-
Earl_Muttley
őstag
8000 ft-ért Nektek, ha valakinek kell.
(ma kevesebb)Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
krizmo_
addikt
válasz Dr.Zoo #27422 üzenetére
De jó, és mit készítetek belőle?
Mikor még Pécsen laktunk jártunk a Mecsekbe, rengeteg gomba volt, csak nem tudtuk melyik ehető, így nem kockáztatunk. Viszont a pöfeteg gombát felismertük volna, de azt nem találtunk, pedig már gyerekkorom óta nem ettem, és annyira szeretem, de venni sem lehet sehol. -
DeFranco
nagyúr
Na harcsapaprikás nokedlivel elfogyasztva, jöhet a sütemény
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #27430 üzenetére
afaik németországban oly annyira érvényesül ez, hogy a sofőr alapból 30% felelősségről indul. mert hogy alapból veszélyes üzem, tehát ha piroson át részegen oldalba kapja egy biciklis akkor is 30% felelősség az övé. nem néztem utána, hogy így van-e ténylegesen, de kompetens német szakműsor így mesélte el pár hónapja.
ftr.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #27431 üzenetére
modnjuk ugye a biroi gyakorlat amugy is túl nagy felelősséget hárít az autósokra szerintem, aránytalanul. tehát ha a csatakrészeg homeless kilép az autós elé hirtelen és átmegy rajta, akkor is gondjai lesznek a sofőrnek. még akkor is, ha nem tehet róla. kicsit van is bennem félsz az ilyenek miatt.
ftr=for the record? :-))
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #27432 üzenetére
Miért ne lenne felelős érte? Ha veszélyes (fékúton beláthatatlan) útszakaszhoz érkezel, akkor mérsékelned kell a sebességedet (féktávot), hogy egy esetleges akadály előtt meg tudj állni, bármikor. Ha egy embert látsz az út szélén számolnod kell azzal, hogy bármikor eléd lép. Nekem volt már ilyen esetem, hogy a kiscsaj egyszer csak úgy döntött, hogy elindul, miközben tilos jelzése volt. És nem volt részeg. Én meg ott voltam tőle 20 méterre a gyorsforgalmin, szabad jelzéssel. Nagyon hosszú tizedmásodperceim voltak, pedig tudtam, hogy ha elcsapom, akkor is elővesznek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #27433 üzenetére
Ez elméletben így van, és támogatom is ezt az elvet, de a gyakorlatban megvalósíthatatlan. Nagyon nagy mértékben a szerencsédre vagy utalva sok esetben akkor is, ha a legjobb szándékkal és a legnagyobb körültekintéssel, de életszerűen vezetsz.
Gyakorlatilag nem lehetne 30km/h felett közlekedni lakott területen.
imho
#27435: na erre mondják a németek, hogy 30%. Nem mindegy, hogy te vagy a felelős egy részeg hobo haláláért, mert eléd ájult a konténer mögül, vagy hogy 30%-ban téged terhel a felelősség. Nagyon nem mindegy, lelkileg sem, jogilag meg még inkább nem.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #27434 üzenetére
Persze, igazad van. Én sem tartom be a féktávolságot. Senki sem tartja be. Viszont ha elcsapsz valakit (legyen az kutya, gyerek, vagy egy matt részeg hajléktalan, vagy öngyilkos), akkor te felelsz érte.
ódv. füccer
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #27436 üzenetére
Busz mellett nem húzol el, ha megállóban áll, mert alapvetően csilingel a vészcsengő a balesetveszély miatt. Én pl mindig benézek a busz alá, hogy látok-e ott lábat.
Ha ilyen részeg biciklist látok, akkor alapból 3 méterre elkerülöm. Ha borul, akkor sem elém. Ha nem tudok kerülni, akkor megyek mögötte akár milyen lassan is. Az, hogy nincs kivilágítva meg megint nem mentség. Egy fa sincs kivilágítva, ami hirtelen nőtt ki az aszfalt út közepére a semmiből.
Na szóval érted. Az oktatóm ezt annó úgy érzékeltette, hogy vigyázni kell a puhatestűekre. Mindenki, akinek nincs kaszni a teste körül, azért felelősek vagyunk, mert nekik fáj, nekünk nem.
üdv, föccer
-
Mr X
veterán
Urak!
Nincs valakinek Budapesten felesleges 19" vagy afeletti CRT monitora, amit tudna nélkülözni, akár kölcsönbe is? Nagyon hálás lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #27436 üzenetére
Rég vizsgáztam, de mintha erre vonatkozóan lenne valami kellő körültekintés és akár gurulásig lassítás szerű kitétel
Dr. Zoo: Persze-persze, arra járt a vasorrú bába és aszonta "Há té mékkorá sámpijon vágy!"
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz krizmo_ #27428 üzenetére
Sajna semmit, utánna nézett az öreg a könyvében, és asszondta necces, mert ekkora championt még ő sem látott, így sajna ment a kukába....
Egyébként mi is pöffetegre indultunk, még egy bő hónap, és indul a laska szezon...
Abból olyan gombapörit rittyentek, hogy megszólal...Mercutio: csak semmi varázsgomba, mert jön Qru vagy Radi, oszt' kapsz bant...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Melack #27442 üzenetére
Dehogy, felveszik a csecse kis PH-s Staff feliratú "az isten én vagyok" polójukat, és GOD módba kapcsolnak...
Mama féle karfiol leves csilivel, illetve sajmártásban szűzpecsenye, desszertnek meg túrórudi szelet... Asszem megartom a Zasszonyt...
Leöblítettem két barnasörrel, még szemezek egy Gulden Drakkal a végére, de a Mama megöl.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
föccer
nagyúr
válasz Dr.Zoo #27443 üzenetére
Hehe, van ilyen pólóm. Csak éppen az hiányzik róla, az isten én vagyok, mert azért mégsem, de a ph staff az megvan.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #27448 üzenetére
mi köze a tábori cserkészásómnak az önvédelmi törvényhez?
félreértés ne essék, nyílt szívvel és komolyan kérdezem, csak szeretnék a laikus véleménynél kicsit megalapozottabb inputot kapni (ez nem azt jelenti, hogy a tiéd laikus lenne, csak annál megalapozottabbat szeretnék. ne keverjük össze). érted... ha a rendőr ezért engem megvág 30k-ra vagy bevisz, akkor annál kicsit több érvem kellene legyen, mint hogy killahmonsta666 fórumtag szerint ez túlkapás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest