Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #22951 üzenetére
A háló az épület másik oldalán van, remélem a beton megfogja a hangot
anevemearl: A mostani Lenovo A820-amban jobb a proci, a körítés sajnos gyengébb de várom az őszt, hogy kijönnek az új MTK procis telók, mert az octacore nem akkora lépés.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #22944 üzenetére
Nekem van egy eladom
-
Earl_Muttley
őstag
válasz CoolBoy323 #22960 üzenetére
Én csak fogadatlan prókátor vagyok most itt, aki az S3LTE-től akar megszabadulni. Valami jobbféle kínaiért is odapasszolnám
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Melack
veterán
Samsung GT E 1050 eladó, Telenoros. 1.000 Huf
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #22961 üzenetére
Beszamitani nem tudok sajnos!
-
bandus
veterán
válasz CoolBoy323 #22960 üzenetére
Neztem a hirdetesed, csabito az is, bar kicsit meg szerintem magas az ara. Ha lejjebb megy majd egy tizessel, akkor lesz igazan bestbuy legalabbis a szamomra.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Helló!
Van valakinek korrekt áron belépő S1155 konfigja? Az se baj, ha ipg-ről megy. Legyen benne valami normális táp, egy i3 proc, meg mellette vagy 4 GB ram, oszt jóccakát. Amit láttam aprón, attól a hajam kihullott.
Köszi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Áh, hosszú a történet. Kezdjük úgy, hogy "fagyogat a gép" XP, amihez 5 éve nem nyúltak. A gép szerintem legalább 6-7 éves, legjobb esetben is P4 prescott, vagy valami hasonló. Szóval indul a szarból lehetőleg nem szar várat építés. Lehet, hogy azt csinálom, hogy veszek helyette neki egy másikat használtan, oszt jóccakát. Franc se akar szívni egy olyan cuccal, amit már csak a por tart egyben.
ps: egyébként most nézegetem, hogy mit lehetne összrekani új, garis cuccokból. hátha kijövök valami vállalható árban, garis, nem túl szar konfiggal. Szerencsére, hogy abban a környezetben tényleg nem akarnak játszani a géppel. Csak azért mégsem egy 10 éves cuccot kellene már manapság használni. Mégiscsak elhazsnálódnak az alkatrészek és csúnya adatvesztés lesz belőle.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #22965 üzenetére
Kell az i3, nem elég egy G2020-as?
Ram, ssd, notivinyo, proci akad itthon, lapot kinezhetsz ami tetszik, ház +táp fronton itx limitált vagyok
Persze kérdés mennyit szansz rá, mi az amitől aprón befontad a hajad?Jah, most olvasom mizu, valami komplett IBM sff dzsunka hardverkerbol 1/2 év garival? Bár lehet azok már öregek.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #22968 üzenetére
Nem tom még. jó lenne 30-40 között megúszni max, ezért igencsak kilőve ez új, normális gép fogalma. B variáció, hogy odaadom nekik a mostani gépemet (i3-2100, GTX650, 8 GB Corsair és én meg beshoppingolok valamit. Bár lehet, hogy valami öszvér megoldás lesz. Kibelezem a mostani gépet, cserélem benne a VGA-t meg a memóriát, mert azzal még vígan elleszek az elkövetkezendő 3-4 évet és beszerzek mellé némi másik vasat. Még tényleg nem tudom, ma esti ötlet az egész. Majd még meglesem, hogy mi a váalszták.
60 alatt nem tudom kihozni új alkatrészekből:
AKYGA MICROATX AK12BL FEKETE
FSP FSP400 60APN 85+ 400W OEM
GIGABYTE 1155 GA-B75M-D2V
INTEL DUAL CORE G2030 BOX (1155)
RAM CORSAIR DDR3 1333 4GB VALUE SELECT CL9
WESTERN DIGITAL 3,5" CAVIAR BLUE 500GB 16MB 7200 SATA362.390.-
És akkor még OS nincs benne.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Saint: hívtál már taxit? Vagy hazakísérted nagy lovagiasan?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
LeC lassan egy hónapja cseszik válaszolni az e-mailemre.
üdv, föccer
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
föccer
nagyúr
ASUS H61M-K alaplap
Intel Celeron G1610 2.6GHz
4GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu
500GB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 16MB
Cooler Master Thermal Master 500WHáz nélkül 47250. Létezik ennél gyengébb összeállítás?
üdv, föccer
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #22979 üzenetére
Elég gyász... ha Édesanyám végre ráveszi magát és beszáll az internetbe, akkor neki is csiholnom kellene valami gépet, de 30-40k közé lőttem én is be a limitet ssd nélkül, és ennyiért semmi értelmes nem lesz, még akkor sem, ha a 80 gigás pata winyót bele tudom menteni.
OK, persze, egy gyenge heti bérből soha nem lehetett gépet venni, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #22980 üzenetére
Persze elég, csak ezt találtam akciósan és olcsóbb volt, mint a 350 Wattos. Az egész gép szerintem nem eszik 80 w-ot.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
Mindenkinél ott kezdődik az "értelmes gép", "alap használatra", hogy kötelezően Sandy/Ivy Bridge? Csak szerintem elég arra egy erősebb Core 2 Duo konfig (mondjuk E6xxx-E7xxx-E8xxx szériás procival, 3-4 GB RAM-mal megtámogatva)?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Az a baj, hogy azok sem jönnek ki olcsóbban, max néhány ezressel. Jó lenne valami hasonlót akasztani apróról, de (az egész gondolatmenetemet innen indítottam), hogy nem igazán találtam vállalható áron ilyen teljes konfigot.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Nem sokkal olcsóbbak ellenben netre (flash, youtyúk, stb. miatt) kell melléjük egy vga az ivy cerkakban lévő igp viszont tudja ezeket így oda nem kell dvga.
Ami nem engedi egy szint alá a cuccok árat az az, hogy az egekben a ram árak.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
etejedu
őstag
Hogyan járok jobban?
Vegyek egy tv okosító médiabox valamit.
Vagy raspberry pi vel oldjam meg a youtube videók illetve letölthető tartalmak megnézését?Jó reggelt!
-
Dr.Zoo
őstag
Majd ha lesznek képek, szeretnék segítséget kérni valaki(k)től...
Fater rászánta magát, és végre lomtalanítja az eddig felhalmozott asztali gépeket, alaplapok, procik, hűtők, házak, ramok és winyók tömkelege, találtam nála VADI ÚJ 80 g SATA-s winyót, kismillió ramot, főleg a P4 érából...
Beárazás érdekelne, mit mennyiért lehetne eladni. Mindentől meg akar szabadulni, aki kapja marja alapon lesz a hirdetés...Előre is köszi:
Z
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Tim82
félisten
válasz föccer #22984 üzenetére
Szerintem ez nem annyira rossz, mint komplett konfig. (Az eladó meg a "Milyen asztali gépet vegyek?"-topik oszlopos tagja.)
AMD-s gép, csak RAM és vinyó kell bele.
Én erre is rákérdeznék (ha Thinkcentre M58, akkor DDR3-as, nem DDR).
Egy kört megérnek.
Mercutio_: a kései LGA775-ös alaplapokban általában Intel GMA 4500MHD az integrált VGA, flash- és DXVA-támogatással (1080p meg se kottyan neki), szóval ez sem feltétlenül érv.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Hm, ezt nem tudtam, hogy az E szériában voltak ilyen cuccok is. Én E6550-el fejeztem be a 775-ös platformot. Mondjuk az sem volt rossz gép a maga korában, elég lenne az is. Csak a 775 még minndig makacsul tartja az árát.
Arra esetleg van valami infüd, hogy melyik cpu-kat szerelték GMA 4500MHD-vel? Megyek melóba, így most google nem túl türelmes velem.
Köszi a linkekt, este rájuk nézek.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Intel-szűz voltam tavalyig azt hittem ezt a HD45000-at csak notikba rakták, ez jó hí , bár gondolom vadászni kell az ilyen lapokat, és meggyőzően olcsó kell legyen, hogy versenyezzen egy új 3 év garos lap+proci párossal, ha hosszú távra gondolkozik a vevő.
Dr. Zoo : Haver [link] keres 1GB-s ddr és ddr2 ramokat, majd gondolj rá, ha találsz ilyet
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz föccer #22990 üzenetére
Pontosítom magam, asztali vonalon X4500-nak vagy X4500HD-nak hívják, elvileg kb. annyival kevesebb a noti vonalon lévő 4500MHD-nál, hogy nincs hardveres Blu-ray lejátszás támogatás.
Nem a CPU-ba van integrálva még, hanem az alaplapi chipsetbe.
G41, G43, G45, Q43, Q45 chipsetben van. [link]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #22991 üzenetére
Annyira nem ritkák, ha DDR3-as LGA775-ös lapot látsz, az valamelyik lentebb felsorolt chipsettel van szerelve.
Mondjuk a 10k-s HP Elite 6005 SFF gép a legjobb ajánlat szerintem az általam linkeltek közül és az AMD-s gép, integrált HD4200-zal.
Nyilván ha a több év garancia fontos, akkor nem ilyen gépeket kell keresni és nem is feltétlenül a HA-ról.
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #22984 üzenetére
Itt vannak a hardverkeres cuccok, rosszul emlékeztem, 1 év gart adnak rájuk.
Dell, HPHáz+tápot jaja1981-től 3-4k-ért lehet venni, olyat érdemes amiben FSP vagy Delta táp van, azok stabilak és sokáig bíják.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #22979 üzenetére
A tápot a tápos topicban nem ajánlják a legolcsóbb ajánlott az FSP350-60APN 85+-os 350W-os
Lapból 1,5k-val drágább az Asrock B75M-DGS amin már van usb3 és sata II
HDD-ból 1,6k-val drágább az 1TB-s változat.Jó persze, tudom, +3k-t csengessen akinek a jobb kell
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ah, akkor értem, hogy miért nem találtam rá így hirtelen.
Köszi a felhomályosítást.
üdv, föccer
-
Jodanovich
senior tag
Life is Short... Ride Hard!!!
-
Magnum_
nagyúr
elalszom...
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest