Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
és Mercutio: a laptopom akarom kicsit kimaxolni. Wifi adapterre már alkudozom, hogy legyen benne BT, így tudok vezeték nélküli egeret is használni, meg vezeték nélküli fülest egyszerre - remélem. Az SSD meg hogy gyorsabb legyen. Sajna akksi is kell majd bele, az már neccesebb :/
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #22551 üzenetére
MIT MIÉRT?
3 év a gari, ahogy az ssd árak csökkennek nem tétel 1-2 év múlva 2x akkorára cserélni, vagy már annyira öreg lesz az amúgy se mai konfig amit ezzel gyorsít, hogy cseréli újra és abba újat vesz a mostanit meg eladja.
Persze lehet csak az én heppem a garis cuccEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #22557 üzenetére
hát meg is értem. sajnos nekem most a napokan lejár a gari a laptopmrol és nem fogok kiizadni egy újat magamból, inkább csak az akksi... de ezt megelőzően mindig gari lejárta előtt cseréltem. (pedig most jobban megy, mint régen )
szerk: ON
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #22564 üzenetére
Van olyan Intel G1 SSD-m, ami kb. 3 éve használatban van és eleve használtan vettem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #22567 üzenetére
Van itthon G2 is, az úgy másfél éve megy a barátnőm notijában, szintén használtan vettem. Eddig még nem volt vele gond.
Tudom, hogy ez nem reprezentatív minta, de eddig SSD-kkel szerencsém volt. Nálam az OCZ Vertex 2 is bírja, az is úgy három éve van meg.
Van itthon jelenleg Intel G1-G2, OCZ Vertex 2, Kingston V200+ és V300, valamint Crucial M500 (Mercutio_-tól ), ebből a Vertex 2 és az M500 volt csak újonnan vásárolva. Egyikkel sincsen gond. (kopkop)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Dr.Zoo
őstag
Itthon. Betoltam egy lecsót, meg mellé egy Kasteel Cuveé Du Chateau-t...
Most jóllakott ovis pózban fekszem...[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #22576 üzenetére
Hogyne tudná, közös a bankszámlánk.. (életem legnagyobb tévedése volt a közös bankszámla.... )
Egyébként itt.: VenenumAz öreg már tegez, és érdeklődik a Művekről, és a kutyáimról....
A Kasteel Cuveé szvsz mindenki számára KÖTELEZŐ darab, a világ egyik legfinomabb söre, 100/96 pontot kapott a ratebeer-en.....
U.I.: mondom ezt úgy, hogy életemben már túlvagyok egy-két sörön......
MurdR: vazz Testvérem, akkor most vegyél bátran...
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GabN73
addikt
Kergetnek a Teslák. Felháborító hogy szinte minden nap látok egyet.
-
aizen92
addikt
Két nappal ezelőtt 5 embernek írtam privátot különböző laptopok miatt, jelezve, hogy potenciális vásárló lennék, és ba*zik válaszolni mindegyik.
Van aki hónapok óta hírdeti, persze volt már azóta mindegyik fent. Egyszerűen nem értem.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #22585 üzenetére
Mai egyenleg : elvileg vettem 2 cuccot + letiltottam egy nagyokost aki az egybe hirdetett cuccom bontasaval keresett meg majd ki akart oktatni sehonnai simlis 3 helyett 1 év garral operáló webshopos árakkal
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz Mercutio_ #22590 üzenetére
Fillérb@szó nemzet vagyunk , iszonyat igényekkel. Evvan. Tőlem már megkérdezték hogy mit kellett tennem hogy a Domit megvegyem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Most is terítéken van az eladás. Nagyon harcolok a NAVval mint említém volt korábban és ha nagyon vesztésre állok akkor minden megy még mi is külföldre.
(#22594) orichalcos: szvsz lényegtelen h kire értette. Én pl tudok örülni más jó sorának. Mert ha megdolgozott érte megérdemli, ha meg csalt lopott hazudott, akkor is mert nem tudok élő embert aki végtelenül ellen tud állni a kísértésnek. Plusz ha még szabadlábon van, becsülendő az ügyessége
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
LÁZ
addikt
válasz bitpork #22588 üzenetére
ntom az valamikor is megjön e , most a dark knight rumbler van teritéken, hónap végén, csak számtalanszor volt nekem is ilyen, hogy 1 ember hirdette ami kellett volna, de bszott válaszolni, vagy több is hirdetett olyat, és kollektiven bsztak válaszolni, vagyis nem, akkor szóltak, amikor már megoldottam muszájból drágábban..
.'hááát, nesze egy tockos ecsém, bejelentkezni be tudtál, csak válaszolni nem...'
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MrSealRD
veterán
Láttunk ma egy Trooper sört a boltba... Hát valahogy eszembe jutott Dr.Zoo a sörizmusával...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest