Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
Köszönöm szépen a segítséget és a tanácsokat.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
föccer
nagyúr
Mindennel IS foglalkozom.
Játékos Fejlődés webshop tegnap délután megkapta a bankkártyás fizetést is, elindult. kb 2 hét alatt beüzemeltem mindent is, ezért voltam eltünve. Ha egy csöppet alszom (és befejezem a termékek feltöltését), akkor dobok be valami PH-s kupont a rendszerbe, úgy is akkora dömping lesz ebből a közösségből
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
félisten
-
csibe1
addikt
válasz FoxiestFox #132056 üzenetére
Simán csak csítek a CoD-hoz meg a BF-hez
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
válasz FoxiestFox #132056 üzenetére
Fiatal gémereknek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #132052 üzenetére
Raszorulo csaladnak, ahol jo tanulo gyerek van, ingyen odaadjuk. Ha tudtok valakit, szoljatok.
-
föccer
nagyúr
válasz szőröscica #132062 üzenetére
Jól tanuló gyerek van, de nem tudom hová tenni, a rászoruló fogalma meg relatív.
Szoktunk jelképes áron (csoki, tusfürdő, szappan) adni/venni ilyen-olyan cuccokat. Asszonyság intézi, valamelyik facebook csoportba szokta felrakni, általában pár perc alatt bejelenteznek érte. Zero Waste néven keress rá fb-n.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Most mán "hivatalosan is kiraktam a hirdetést az apróra.
1 perces hirdetésfeladás volt, majd lesz jobb
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok,
Ajándékba kapott és sajnos ezáltal fölösleges Philips EP2220 kávéfőző eladó, nektek kedvezménnyel!
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mexicanraven #132065 üzenetére
Nincs gari papírja se? Azért az ajándék esetén is szokott lenni.
⭐ Stella
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy Érden melyik környékek számítanak jónak, jawa mentesnek? Parkváros amennyire hallom, többnyire vállalható (bár lehet itt is vannak buckalakó övezetek), de mi van a többi résszel? pl. Tusculanum, Postásváros, stb. Vagy nem lehet kerületek szerint ilyen könnyen meghatározni?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
csibe1
addikt
válasz radi8tor #132070 üzenetére
Tatuinon, a Coruscant felé irányában, déli 12-kor a zenithez képest 8,9874561 fokkal jobbra fordulva elindulsz 800,3218546 mérföldet aztán ott is vagy.
Ha nem látsz pici, csuklyás világító szemű csávókat akkor meg is érkeztél
Állványos lézerlöveg azért legyen nálad, meg az 501-es légió a gyorshívón.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Funthomi
aktív tag
válasz TheProb #132069 üzenetére
Lakhatás céljából jött a kérdés? Ha igen vannak területek, amiket korábban nekem nem ajánlottak és nekem is meg van a saját véleményem már, de nem akarom leírni ide őket, nehogy még a végén megsértsek valakit és persze mindenkinek mások az ingerei, igényei.
Ha szeretnéd pingess meg privátban és írok részletesebben.
YOLOska
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest