Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #125201 üzenetére
Budapest (egyik) legnagyobb tragédiája a tömegközlekedés, élen az elővárosi/pesz megyei vonatokkal. Ha kiszámítható lenne, mi is kiköltöznénk, de látom ahogy pl. a monori/váci kollégák mit szívnak..marad a city
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz mike1334 #125202 üzenetére
monorról jártam be iskolába, aztán a második (mostani) munkahelyemre dolgozni. vajh' miért költöztem ide fel szerencsére most már a digitalizációval simán lehet tudni felkeléskor, hogy szopó vagy nem a bejutás, a 17. keres kollega feleségének meg annyi előnye van, hogy vannak párhuzamos bkk járatok, ha bedőlne a nagyvasút. bezzegrégen, akkor is késtek, és még önműködő ajtó se volt, meg klíma
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #125203 üzenetére
Ha jól rémlik a váci vonalon most se klímás mind. Plusz annyira nem igyekeznek igazodni a vonatok a munkaidőhöz. Bár igaz is..a közlekedés csak kb 3 millió ember életét határozza meg Bp-en és az agglomerációban, mi ez egy stadion népes közönségéhez képest, tényleg kár is fejleszteni. Na, de lassan összekötik a hévet az m2 metróval, szóval minden megjavul majd...
-
-
mike1334
veterán
Köszi az infókat mióta váltott csapatban járunk (a - homeoffice, b - benti munka, aztán csere), azóta nem nagyon beszélgettem a kollégákkal. És ha leesik 1 centi hó, vagy fúj a szél, akkor is minden frankó?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz mike1334 #125210 üzenetére
mávot ismerve nem a hó az ellenség, hanem saját maguk, amikor a 21. századi felfogású alkalmazott felettese az 1970-es moszkvai képzésből maradt ősdroid, és kezdődnek a forgalomszervezési bajok
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #125211 üzenetére
A máv nem a barátom, eleget utaztam vonattal. Tavaly óta autó, azóta pályaudvar közelébe se megyek. Mondjuk a vírus miatt a tavalyi 50%-os kedvezménylapomon csak egy alkalom lett felhasználva.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Furdal a kiváncsiság, hogy miért tesztek minden hozzászólást offba?
⭐ Stella
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #125214 üzenetére
Budapest, adok, veszek, közlekedek...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #125203 üzenetére
Lehet, aktualizálni kellene az összefoglalót.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
Eladó kenyérsütőgép: [Tefal Pain et Tresors ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Eladó [Thinkpad T420]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #125219 üzenetére
Én az SSD-re vállalt garira vagyok kíváncsi, de nincs vásárlási szándékom.
-
JanR
addikt
is*
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #125220 üzenetére
Akinek van, azzal szívesen folytatok építő jellegű diskurzust a témában.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #125220 üzenetére
Intelből nekem is csak 1 nyekkent meg, de az nem Pro szériás volt. (X-25M talán)
Anno Intelt favorizáltam nagyon, de sajna esett a színvonal. Aztán áttértem Samsung 840 Pro-ra.Hehe, most jutott eszembe még oda is adtam egy SSD-t tesztre, meg Qru is.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MrSealRD
veterán
Volt azért némi dilemmám a témával kapcsolatban. Az árazás előtt megnéztem jelenleg mit kínál a piac és mennyiért.
Az esetek nagy részében kb ezekben volt rosszabb a kínálat:
- alacsonyabb felbontású kijelző
- eggyel gyengébb proci
- alapból 4GB RAM
- HDD ( amit úgyis SSD-re cserélsz mert nincs ember aki ma kibírja ezt a tempót)
- DVD meghajtót kapsz amit semmire sem tudsz használni
- nincs USB 3
- akkumulátorból, vagy valami ócskát vagy egyáltalán nem is kapsz csak felárért
- billentyűzetre külön kell még a matrica
- ujjlenyomatolvasó nincsÉs egy ilyen konstrukciót árulnak 50-60 között nagyjából... Minden túlzás nélkül mondom, hogy egy ilyen alap gépre mindenképp rá kell locsolni 25-öt legalább memória és ssd vonatkozásban, hogy használható legyen... Szóval ha kicsit mélyebben utána számolunk akkor ez még nem is rossz ár a komplett csomagért.
Persze tudom, hogy nálunk az autópiacot is úgy nézik, hogy hát egy 15 éves autóért nehogy már 1-1,5 milliót kelljen fizetni. Aztán állapotot még nem is láttunk.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
válasz MrSealRD #125224 üzenetére
Hát igen.
Szomorú, mert 4 éve mentek ezek ilyen, vagy alacsonyabb árban, viszont aki most ad el, az gyakorlatilag elmondhatja, hogy szinte nulláért használt egy notit az utóbbi években.
Az azért nem rossz.Hiba volt eladnom 2 éve a W520-at, az X220t-t, az egyik IPS-es T60-om, a W500-am...
Kicsit több, mint 3 éve vettem a W520-am, 90-ért.... most láttam 150-ért elmenni... két éve vettem az X220t-t 40k magasságában, mostanában 80 fölött látom őket elmenni... -
macilaci78
nagyúr
radi8tor: hál Istennek mostanra az összes általam használt gépben SSD van, ami így sem sok, de csak annyit elég tudnom, hogy legyen backup. Erre oda szoktam figyelni.
sutszi: az adott típusú SSD nincs a látóteremben.
Billentyűzetmatrica kb 2k, az ujjnyomatolvasót kipróbáltam, nekem lassabb, mint bepötyögni a jelszót, illetve olyan pozitícióban amiben jelszót gépelni kényelmetlen, az ujjnyomatolvasót sem dolgozik jól.
De valóban: jó kis gép az még és értelmes áron van hirdetve.FoxiestFox: és mehet a spekula, kik jártak jól a Coviddal.
-
mike1334
veterán
válasz macilaci78 #125226 üzenetére
Azt hiszem mind tudjuk, hogy kik jártak jól...a pirézek
-
félisten
válasz macilaci78 #125226 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó a világ egyik legjobb találmánya.
Ráadásul minél erősebb jelszavakat használsz, annál jobb a pötyögéshez képest.
Majdnem az összes notimon volt / van, daily drivert nem tudnék már használni nélküle. -
zsolti72837
addikt
válasz radi8tor #125230 üzenetére
Aki csak akkor teker azzal amikor veszi a kamera.
Sajnos évről évre egyre több az autó a városban és a helyzet is csak rosszabbodik. Most ez van, hogy sokan otthonról dolgoznak akkor mi lenne békeidőben.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #125232 üzenetére
Én már meg sem próbálok a lakhelyemnél parkolni.
-
Earl_Muttley
őstag
"Aki csak akkor teker azzal amikor veszi a kamera. "
Köszönjük az indokolatlan kormánypárti kommentet, védd egy kicsit a huligán f*sz fociultrákat is, mint anno.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MasterMark
titán
válasz Earl_Muttley #125234 üzenetére
Attól még, hogy ezt írta még nem lesz automatikusan kormánypárti. Komolyan ezt magyarázni kell?
Switch Tax
-
Earl_Muttley
őstag
válasz MasterMark #125235 üzenetére
Az előzményt kellene érteni, nem véletlen neki címeztem a kommentet. Anno pont a fórumtárs nyomatta pont mindig azt, amit épp aktuálisan a kormánymédia is. (ld. migrááánsok) - ezért volt ez a megnyilvánulása vörös posztó.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
zsolti72837
addikt
válasz Earl_Muttley #125234 üzenetére
Köszönjük, hogy megérkeztél.
Szóval, ha valakinek az a véleménye bármiről, mint az aktuális kormánynak akkor egyből kormánypárti lesz? Az komoly következtetés.
#125233macilaci78: Keletinél pl. csak is mélygarázs. Este már esélytelen parkolot találni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Earl_Muttley
őstag
válasz zsolti72837 #125237 üzenetére
Nem, de neked valahogy sikerül mindig azt kinyilatkoztatnod.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz radi8tor #125230 üzenetére
ha ott laknál, mást gondolnál persze a waze nem olvas ilyeneket, csak retardált, hogy a fizikai legrövidebb útvonalon akar elvinni, ami nálunk nem a leggyorsabb általában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali!
Senkinek se kell?
- SÜRGŐSEN ELADÓ! Négyrészes fürdőszobabútor szett mosdótállal és csappal bézs eladó! Bolti ár-15k! [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #125239 üzenetére
Igen ha ott laknék akkor lehet mást gondolnék (nem létező parkolóhelyek miatt), de szerencsére nem ott lakom hanem árut szállítottam.
Azóta szerencsére korrigálták ezt a pókhálós agymenést, mert voltak benne hajmeresztő megoldások. Pl aki Nyugati tér felől jött annak el kellett mennie a Dohány úti fordítóig, majd visszajönnie Deák tér felé, hogy eljusson Paulay Ede úton keresztül Káldy-ba. Már azóta Káldy egyirányúsítását visszaállították az eredetire.Amúgy tényleg nem lenne gáz, ha a szállítók meg tudnának állni és nem kéne emiatt keringeniük. A Waze kép azután készült, hogy nem volt hely a környéken és emiatt 1 perces kerülő helyett 10 percet kell keringeni. Tényleg sokkal jobb ez mindenkinek.
Vannak olyan szolgáltatók (vízszerelő, stb) aki ha meglátja ebbe a dzsungelbe kell jönni kapásból 2000 Ft plusz pénzt kér a kiszállásért. Fél órát is kell néha keringeni, ők meg azért nem üres kézzel jönnek mint a turisták.
MesterMark: arra próbáltam utalni, hogy annyira zöldek lettek hirtelen a körülmények a belvárosban. Minden irányból jönnek-mennek a bicajok full legálisan. Az autók meg útvesztővel juthatnak el a célhoz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #125243 üzenetére
Ha nem a zöldség, akkor mi miatt?
Egyik reggel úgy keltek fel, hogy na akkor megmutatjuk az autósoknak hogy ki az úr a kerületben?
Egyértelműen a zöldítés miatt csinálták.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ivy.4.Ever
őstag
Erre szolgálna a dugódíj. Tényleg érthetetlen miért marad el még mindig.
-
rizso
addikt
Hagyjátok a f@szba a közlekedést, menjetek inkább gyalog és fényképezzetek sokat, hozzá biztosítok egy 0 expós, 1 év garos Sony A5100-at 16-50 OSS objektívvel
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
TheMarci
addikt
válasz Ivy.4.Ever #125245 üzenetére
Ami jó lenne, csak fizessen mindenki, aki az agglomerációból bejön Bp-re, hiába nem a belvárosban lakom, így is a sok kinnlakó a kerület alján áll meg, hogy bebuszozzon a városba, vagy átmenőövezetnek használja a kerületet.
Do You Dream?
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #125248 üzenetére
A bicikli:
Van tömeges ( biztonságos) parkolásra lehetőség?
Szerintem nagyon sok mindennek nincsen meg az alap feltétele. Csak populista szöveg és látszat van.
Kerékpár út?
A forgalmi sávból ?Nem azonosítható az agresszív kétkerekű!!!
Stb.
Szerintem ne is menjünk bele jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest