Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz sutszi #121525 üzenetére

    "Viszont így meg lassan te vagy az a vállalkozó aki X5-el parkol az udvaron... Miközben bánatos, hogy nem megy a bolt. Annyi a különbség, hogy te nem szereted az X5-öt...te a kávégépet szereted..."

    figyu, vettem egy másnak értéktelen, nekem értékes kávégépet darálóval, 220 euroért. ezek után, hogy megjött és totál beleszerettem szerelgetés közben, belinkeltek egyet, ami a legelső széria és szó szerint új. ötven évesen. a hátam közepére sem kellett, de ha már rákattantam, megvettem azt is, mert ilyen egyszer van egy életben. most mindkettőt szerelem, felújítom, nyilván a másodikat megtartom, az elsőt pedig majd megpróbálom eladni annyiért, amennyiért vettem. nekem ezek a csúcs gépek, mert nyitott bojler, összesen van 5 tömítés az egészben, mert nincs pumpa, csak rugó, mert szép, hőstabil.

    százból száz usernek ezek nem mondanak semmit.

    na, ebből, meg abból, hogy próbáljuk lassítani, enyhíteni az adblockerek (mégegyszer: 50%, tehát a megírt, kifizetett anyagaink fele annyi hirdetést tudnak kiszolgálni, mint amúgy) okozta anyagi kárunkat akarod te kihozni mindenképp a fuxos x5-ös vállalkozó imidzsét, ha beszarsz, akkor is, ha nincs x5 akkor jobb híján egy szaros kávégépből, de akkor is. :(((

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák