Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Qru #108535 üzenetére

    A MOL limo ugyanaz, mint a GreenGo, havidíj pepita, a percdíj meg 1 Ft-tal több. A Limo annyival tud többet, hogy vannak benzines autók is nyilván nagyobb hatótávval. Ezekre nem jár zöld rendszám, ingyen parkolást is max a XI. kerületre tud kapni, ha a MOL átverekszi, hogy legalább a székhely szerinti zónákra megkapják.

    Amúgy meg csúcsforgalomban ez sem halad jobban, mint bármi más több nyomon haladó jármű, percalapon meg nem akkora élmény araszolni.

    DeFranco: GreenGo-ba már beletoltam szerintem 500 km-t is... Ott olyan az app, hogy bérlés indításakor nem tudod kinyitni a kocsit, ha nem fényképezed le, záráskor dettó. A belteret lehet egyedül átugrani. Nekem vitám még nem volt velük. Még az esküvői autónk is greengo volt, korrektül házhoz hozták reggel, appban átvettem, éjszaka meg leraktam a ház előtt.
    Volt már parkolási sérülés előttem, fénykép, szöveges értékelés és kész. Azt mondta az ügyvezető, hogy a megkarcolt lökösre nem ugranak, sem az időjárásnak megfelelő tisztaságú autóra (sáros időben a gumiszőnyeg, összekent küszöb, ajtó alja...), de ha gané van bent (almacsutka, Mekis szemét pl), arra harapnak. Legutóbb egy 700 km összfutásteljesítményű autót használtam, a kormánykerék bőre ki volt hasítva. Gondolom, fém óraszíj lehetett...

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák