Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obliterátor
tag
válasz MARV6969 #8296 üzenetére
Az eddigi leghosszabb HH az utolsó. Bevallom én is kipörgettem mert túl kíváncsi vagyok. Nekem személy szerint tetszett , valóban a Scarletes Dlc-t idézte nyomokban. A 2. HH-nál mindenképp jobb ez talán nem kérdés. Nem vitatom az igényed tényleg jobb lett volna valami más tartalom de hát ez van ezt kell szeretni. Ha feltennék a kérdést h melyiket válasszam az 5 HH közül erre voksolnék már csak a hossza miatt is. Nálam így nézne ki a lista: 1 helyen: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax 2. helyen : TK Baha's Bloody Harvest 3. helyen : How Marcus Saved Mercenary Day 4. helyen: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre Utolsó : Wattle Gobbler.
-
pohár
félisten
PC - 5T53B-6K9KT-Z5B65-BTJJ3-655CZ
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibee77
őstag
Nagyon jol jött nekem az a soti.Ha eppen pyromaniac akarok lenni a krieggel azzal osztani fogok
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8304 üzenetére
na ezt sajnos nem tudom megmondani... a tavalyi kódnak nézz utána, abból kiderül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Frod
addikt
Ha még itt nem lett volna:
(az infóért maddionmax fórumtársnak hálálkodjatok az "Eredeti játékok - best buy" topicban")Ingyenes Moxxi DLC
Akkor sorban:
- Bejelentkezel / (Regisztrálsz ha még nem tetted)
- Link
- Kiemelt üzenet: Happy Valentine's Day from GameAgent! We're giving away free copies of Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre all weekend to GameAgent members. To secure your copy, just click HERE! (Please note this is for the Steam version only!)Logikusan a HERE-re kattintasz és berakja a kosaradba, de lenullázza az árat, majd adatokat alul kitöltöd ennyi. Emailben jön a számla és a Steam kód.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8309 üzenetére
Expires: 12pm CST, 2/17/14
de nekem is jöhetne már a reges mail[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Most, hogy írtátok, már én sem aggódom annyira, hogy lassan fél órája nem jön semmi...
-
pohár
félisten
megjött, és már kész is, várom a kulcsos levelet
-
wesker24
senior tag
Én is várom már a steam kulcsot egy ideje de még mindig semmi !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
TheProb
veterán
Nekem is megjött (gmail) de nemtom mért ilyen böszme lassan, csináltam gyorsan 1 yahoo fiókot, ott instant megjött a visszaigazoló levél. A "vásárlás" levele viszont még oda is várat magára.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
pohár
félisten
válasz TheProb #8316 üzenetére
én is várom türelmesen... ráérnek, csak küldjék azért majd nesoká
-
wesker24
senior tag
Nekem is megjött a steam kulcs már tölti lefele a steam !
Az enyémet hajnal 3-kor küldték meg !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
fi:zi'k
nagyúr
Volt már aki Mac-es headhuntert aktivált PC-heZ?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
pohár
félisten
válasz fi:zi'k #8323 üzenetére
az ingyenesre gondolsz? én most aktiváltam, bő 400 mega volt, már le is jött
amúgy éjjel kétszer "rendeltem" meg, két kulcs jött azért még egy 3. kulcsot berendeltem az előbb, hátha...
-
Frod
addikt
23:10 körül "vásároltam", hajnal 2-re jött meg az email most nézem...
DE legalább megjött, szóval befogom a szám, és örülök!@fi:zi'k: én Mac-es GOTY-t aktiváltam pc-hez és ezzel játszom azóta, gond nélkül, szerintem a HH-kkal sem lesz gond ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Egyelőre nem készül a BL3
forrás: Gamekapocs.huDo you see the white shadow?
-
pohár
félisten
mivel nekem két kódot is küldtek (a 3. elvileg úton), ezért jótékonykodok kicsit
QA75B-WZ3MA-IP52M
-
Muerte
addikt
Csak tegnap volt ez az "akció"?
-
tibee77
őstag
Nekem vegre betöltödik az oldal de olyan lassu, mintha 56k-s modemem lenne, söt lassabb... Regiszträltam en is, jött egy megerösitö email, azt megnyitottam es ennyi.Kell meg valamit csinälni,hogy megkapjam a kulcsot?Vagy csak värnom kell?
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
BandiHUN
veterán
Én megvettem,ki nem sz...ja le...tegnap az 5x-öse ment le a torkomon,és még nem is volt valami jó este...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
vitaro
senior tag
Megjött a számla, de nem látom sehol sem a kódot. Hol keressem? A findmyorder linken sem találtam. Azt írja, hogy kéne lennie egy letöltési linknek a termék neve mellett. De nincs.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Hege1234
addikt
ha én eddig törten játszottam
mik a különbségek egy eredetihez képest ?több játékos ?
-
pohár
félisten
Product SKU: 10053030 - Wedding Day Massacre
Product Name: Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Online Game Code)
Qty Ordered: 1
Amount: 0.00€
Digital Rights: QA75B-WZ3MA-IP52MGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
nekem mindkettőben volt, amit éjjel rendeltem, a 3. levélben, amit délelőtt kértem, abban már nem volt semmi ilyesmi
-
Hege1234
addikt
-
pohár
félisten
-
TheProb
veterán
Amúgy, gondolom azért mert már ~1,5 éves játék, de én nem vettem észre, hogy túl nagy lenne az onlány játékos közösség. Van, hogy órákat játszok nyitott játékban úgy, hogy nem lép be senki.
(#8351) [Prolixus]: Ígyvan, én és "törtön" kezdtem, de megvettem nemrég a goty-t és azóta már eredetiben is van benne 100+ óra. Nem vagyok az a fajta aki megvesz minden játékot, mert nem ez az elsődleges kiadási területem, de ami tényleg nagyon tetszik arra rászánom a forintokat. Ráadásul egész emberi áron lehet megvenni a goty-t.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest