Aktív témák

  • Eli_Stone

    aktív tag

    Sziasztok, használja valaki a blue mobile kártyáját Dual Sim-es nokia/ms Lumiában amin a Denim firmware van?
    Azért kérdem, mert a mobil netem gyakorlatilag használhatatlan. Amikor a telefon kijelzője ki van kapcsolva vagy nincs megnyitva internetet igénylő alkalmazás a push szolgáltatás tökéletesen működik mert megkapom az email-okat facebook értesítéseket, fb messenger üzeneteket, az időjárás élőcsempe frissíti magát stb...
    De amint megnyitok egy böngészőt vagy internetet igénylő alkalmazást pl facebook vagy index.hu és a telefon átvált a készenléti 3G állaptból H+ -ra(HSPA+/DC-HSDPA ) abban a pillanatban használhatatlanná válik. A böngészőben még időnként elő lehet varázsolni a kért weboldalt úgy 20-30 frissítés után, de az így azért elég nyögvenyelős.
    Amúgy egyik cimborámnak ugyan ez volt a problémája csak egy Blackberry-vel, de abban legalább van olyan beállítás az internet sebességre, hogy 2G, 2G + 3G valamint 3G + 4G és neki 2G + 3G beállítással működik.
    A tetves Lumiában meg csak 2G vagy 3G az össz választható opció és 2G-re állítva nyilván az EDGE a legnagyobb sebesség amire képes az meg a betárcsázós internettel egyenlő.
    Van valami megoldás, hogy a Blue Mobil internet működjön rendesen egy Lumiában is?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák