Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
4pache
csendes tag
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy milyen 4K-s Blue Ray lemezek lejátszására is alkalmas, megbízható minőségű lejátszót érdemes venni az olcsóbb, és közepes árkategóriából. Valószínűleg használtan vennék Ebay-ról, mert úgy sokkal olcsóbban lehet beszerezni, és ha tudtok mondani pár típust, amire érdemes lehetne beruházni, akkor leginkább azokat keresném.
Előre is köszi
-
Csabroncka
addikt
Óccó, kínia, és még jó is - lemezekkel ne kínlódj irreálisan drágák még!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
4pache
csendes tag
Igazad van, egy kicsit körbenéztem, és elég drágák még használtan is az általam jobbnak gondolt darabok. Így valószínű maradok egy normál, hagyományos lejátszónál, mert azok már tényleg baráti áron kaphatók.
És mi van azokkal a modellekkel, melyek felskálázzák 4K-ra? Felejtősek, vagy vannak köztük jobb darabok is?
Én többnyire ezeket néztem közülük az Ebayen:
Sony BDPS6500
Panasonic DMP-BDT180EB
Panasonic DMP-BDT270
Panasonic DMP-BDT280EBViszonylag olcsón adják őket, 20-25ezer körül, postával együtt. Van amelyik megéri, vagy mindegyik csak egy egyszerű lejátszó, a 4K meg parasztvakítás?
Köszi -
4pache
csendes tag
válasz Csabroncka #8954 üzenetére
Köszi, megnéztem ezt is. Alapjában véve jókat mondanak róla, bár azt írják, hogy a 4K tartalmakkal nem igazán birkózik meg, hiába van ráírva.
Igazából nem vágyom semmi extrára, mert nekem alapból már a full HD is elég kielégítő látványt nyújt, csak gondoltam, hátha már lehet szerezni valamilyen lejátszót elérhető áron, ami szépen lejátssza a 4K tartalmakat, ha már a TV támogatja.
Nem annyira vagyok jártas a témában sem, csak most kezdett el foglalkoztatni. 4K- tartalmat sem töltöttem le még, csak gondoltam kipróbálnék a közeljövőben egy UHD lemezt, hogy lássam, valójában mit tud a TV-m, és ehhez keresnék egy megfelelő eszközt -
Csabroncka
addikt
Itt kérdezz rá, hogy melyik típus a megfelelő és milyen itthoni tapasztalatok vannak.
"in medias res"
-
Isual
veterán
Sziasztok!
50GT60-hoz keresek használt lejátszót. Most van aprón Pio BDP LX55 és BDP-450 is hirdetve. Mindkettő 55k körül. Melyikre érdemesebb rászállni, melyik a biztosabb vétel?
Üdv!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
blakey
titán
Melyik mennyi idős? Mindkettő jó, talán az LX55-ös jobb ha minden egyéb körülmény azonos, viszont ha a 450-es újabb, garanciális és hibátlan akkor inkább azt vedd.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Isual
veterán
A 450-es 2015 augusztusi vásárlás, így 2018 augusztusig garis. Egyszer már megvettem, akkor akadozva játszott le pár blu-ray-t. Visszavette az eladó és elvileg lejátszófejet cserélt benne (rendelt hozzá, sztem nem gariztatta, de rákérdeztem). Az LX55-ről nem tudok még semmit, írtam privit, hirdetésből nem derül ki a kora, de sztem az nem garis. Mindkettő 55'000-re van hirdetve.
-
blakey
titán
Én valószínűleg egyiket sem választanám, persze ha az LX55-nek tudnád az előéletét és minden makulátlan akkor bevállalható lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Isual
veterán
Ettől tartottam....
Használtam 50k-ig, esetleg más márkát, milyet nézegessek?
Nem sürgős a dolog, de azért csak szeretnék végül egy "valamilyen" blu-ray lejátszót a Panához, mert valamiért rám rám tör egy kis rossz érzés, hogy egy régi DVD-t vagy egy blu-ray filmet nem tudok lejátszani, annak ellenére, hogy szinte csak a Popiról filmezek.
-
-
Csabroncka
addikt
Alapvetően ha csak erre kellene, akkor nem járnál rosszabbul az öregebb szériákkal sem (LX71, 51FD), csak nagyon meg kell nézni a rétegváltást!
Nekem pl az 51FD lassan bootol és nem egy szélvész, de reccenés nélkül viszi a lemezeim, odafigyelek rá és patika....
"in medias res"
-
Isual
veterán
válasz Csabroncka #8969 üzenetére
Ezek magasságban nagyok. Max 10 cm magas lejátszó fér el. LX55 93 mm, ami még elférne. BDP-450 is pont befér még. Csak 50k-nál nem szívesebben költenék erre, így többet. A 63-at meg sokallom a 450-ért. Új ára volt ~75-80k.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Joshi
titán
Üdv. Az normális hogy a Panasonic DMP-UB900 lejátszóm készenlétben nem gyengén melegedik? A Pana fölött van a médialejátszóm, és amikor szerelvényeztem akkor döbbentem rá, hogy nagyon meleg a Pana ahhoz képest hogy ki van kapcsolva. Érzésre olyan 50-60C° körül lehet ami Standby-hoz képest szerintem nagyon nem elfogadható érték.
ui.: Panás fórumot nem olvastam, ha esetleg valaki olvasott hasonló problémáról azt megoszthatná velem. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én kivenném teljesen szabadon álló pozícióba, ha ott is melegszik, nem túl jó hír... az egész vagy van egy adott pont, ami nagyon meleg? Manual gondolom nem említ semmit...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Joshi
titán
válasz johnywalker #8977 üzenetére
Ez az érv akkor állná meg a helyét, ha üzemi hőfokról beszélnénk, de most készenlétről van szó.
Hozzáteszem, hogy az Onkyo erősítő még csak nem is kézmeleg, inkább szobahőmérsékletű készenléti állapotban. Olyan, mintha a Pana valamit dolgozna készenlétben is ezért melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Biztos vagy abba, hogy ki van kapcsolva és nincs bekapcsolva a hálózati elérés/bekapcsolás? Az elmúlt 3-4 év Pana modelljeinek sajnos a táp a gyenge pontjuk, egyik ciripel, másik melegszik, stb. Az enyém enyhén ciripelt kikapcsolt állapotban, de csak közelről lehetett hallani.
-
blakey
titán
válasz koncsik #8981 üzenetére
De neked nem 4K-s lejátszód van, az melegen szereti.
-
blakey
titán
Hálózat elérés/bekapcsolást két különböző dologra értettem mivel nem biztos, hogy együtt jár a kettő, de a lémyeg, hogy a bekapcsolásnál volt a gond, a gyors indítás ezzel jár, melegszik a készülék.
-
nagyd1990
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony bdp-s1500-ról? Olcsón szeretnék Bd lejátszót, mindenképp sony-t és csak 2d filmek nézésére használnám. Érdemes drágább Sony lejátszót venni, vagy csupán azok annyival tudnak többet, hogy smart funkcióik vannak.
-
pami5
aktív tag
Sziasztok !
Segítséget kérek ! Sikerült jó áron venni egy Sony BD-5300S Blu-Ray írót. Az eszköz kezelőbe szerepel, mégsem engedi a firmware-t frissíteni ! A frissítő file nem találja az írót. Az író gyári, új, nem ismert firmware van rajta. Mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
ginola
addikt
Sziasztok
Pioneer BDP-450-en milyen CFW-vel érhető el a BD ISO lejátszása USB-n?
Tegnap este próbáltam a gyári 2.09 FW-re felrakni a kínai diamond editiont, de sajnos az írta, hogy nincs érvényes fájl a frissítésnél. Kíváncsiságból a legújabb gyári FW-t is letöltöttem, de annál is ezt írta ki. Először azt hittem pendrive gond, de nem, mert 3-nál is ezt csinálta (NTFS, FAT).
Mi lehet a gond?
Akit ismertem Fehérváron Pio okosításban, már nem foglalkozik 2 éve ezzel. -
Joshi
titán
Itt találod a frissítés menetét, a leírtak alapján csináld.
A netet bogarászva nekem is úgy tűnik mintha létezne hozzá valami cfw, de konkrét linket nem találtam ahol letölthető leírással együtt. -
ginola
addikt
A kérdés az, hogy a BD.ISO fájlt képes USB-n keresztül lejátszani CFW-vel?
Azoknak, akik Pioneer BDP-450 tip. BD lejátszóval rendelkeznek: a kínai FW fejlesztő ma közzétette - korlátozott ideig lesz elérhető - a szabadon letölthető és telepíthető bővített FW-t, ami támogatja a hálózatelérést (leginkább az NFS ajánlott, de van SMB is, bár az nem működik Win 7/8 gépek esetén) és támogatja a BD.ISO, BD3D.ISO, SACD.ISO lejátszást.
Ez az FW nem igényel "trükközést" és aktiválást, simán feltehető a lejátszó menüjében található FW frissítés menüben, és ha nem tetszik, akkor vissza lehet térni az eredeti Pioneer FW-hez.
FONTOS: mindenki csak saját felelősségére használhatja, sem én, sem senki más semmilyen felelősséget nem vállal, ha esetleg bármi rosszul sülne el! És ha ez bekövetkezik, akkor valószínűleg a garancia is ugrik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs