Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 4
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz Pendragon911 #574 üzenetére
Nagyon finom, diplomatikus hozzászólás volt, amivel részben egyetértek, és valóban az úgy van, hogy az ember hajlamos 1-2 rossz próbálkozás után a márkának végképp búcsút inteni. Nekem is vannak hasonló tapasztalataim, de leírom, hogy én miért választottam a Samu-t jó két évvel ezelőtt.
Nos, először is a tv-t vettem meg, és már messziről nézve is, több boltban is ennek a típusnak volt a legszebb a képe, gondoltam ez jó lesz nekem.
Aztán elkezdtem a blu-ray lejátszókat sasolni, és hamar rájöttem, hogy ebben az LG és a Samu az, amik valamit is érnek, a többiek (Sony, Pana) még ott tartanak, hogy próbálnak normális idejű betöltési időt összehozni. Az, hogy mkv, meg youtube, meg ilyenek már meg sem említem. Ez persze akkor volt, ma már egészen más a helyzet.
Az LG-knél gond volt, hogy nem lehetett tudni, melyik típus viszi a külső hdd-ket, melyiknek van NTFS support-ja. Ez mellett a Samu-kkal nem volt ilyen gond, ráadásul ugye ha a tv is és a lejátszó is egy márka akkor 1 távszabályzóval szépen elvezérelgetem őket, meg egymást is. Kinéztem magamnak akkor a sok-sok dijat beszedő BD-P4600-at, és megvettem. Franciaországból érkezett, így kicsit olcsóbban (80eFt volt, boltban 100 körül ment).
Szóval ennyi. Mivel igen régi lejátszó ezért vannak hibái, de csak mkv lejátszásnál (a feliratot külön ki kell rakni neki file-ba, különben nem viszi), de a blu-ray lemezeket pöpecül viszi, és ez volt a lényeg. Hátradőlök, nyomok egy lemezt, van egy távszabályzóm, és élvezem a DTS-HD-t meg a tűéles FullHD-t. Ennyi...
Bocs, ha nagyon offtopic lett...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Új Ultimate Ears Megaboom 3, bontatlan állapotban
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest