Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz BBéci #3542 üzenetére

    (OFF)Nézd eddig is és most is azt mondom, hogy elismerésem a szakmai tudásod miatt, itt nem is erről van szó, hanem arról, hogy lenéző stilusod már többen is szóba hozták és tényként kezelendő. Itt nem rólam van szó.
    Én nem keresem az alkalmat hogy belédkössek, erről szó sincs, ha visszaolvasol én szinte csak szakmailag kifogásoltam ezt azt, a stilusra csak most volt hozzászólásom.
    Dögunalmasnak nem hozzászólásaidat tartottam hanem a stilust. Fontos különbség. Alapvetően csipem a hozzászólásaidat, pontosan a mély szakmai tartalom miatt.

    A lakatlan sziget példát láthatóan nem érted. Sebaj.
    A szegény ember vizzel főz példát sem, ezt könnyebb megértetni: 20.000-30.000 meglévő mp3-at nem fog kidobni vki (pl én) csak azért, mert rossz (nem kiváló, hanem csak jó minőség) a bitrátája. Már csak azért is, mert sok olyan is van közte, amit még ezidáig sehol máshol nem lelt fel jobb minőségben.
    Pökhendiség nem abban van hogy mit értél el, pont hogy ezt tisztelem másokban, és benend is, hanem abban, ahogy közlöd azt. Negativ kritikát is illik tudni elfogadni, nem csak a pozitivat.

    És az hogy én milyen vagyok? Nyitott és legfőképp befogadóképes. Bár e kettő közötti árnyalatnyi különbségről is külön filózhatnánk.

    Akárhogyis, lényeg a lényeg, hogy a szakmai érveidet csipem, csak a közlésmódra tettem megjegyzést, amiért most bántva érezheted magad, de ne legyen igy. Nem dől össze ettől a világ. :)(/OFF)

    Szóval szerintetek ez az XBMC megfelelő program a HTPC-re. Letesztelem akkor. Egyelőre csak szgépen.

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák