Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Reflexből rögtön a PS4 topikba írtam tegnap és ma a játékról. Ezért kicsit összefoglalom ide is.
    Tegnap 1,5-2 órát nyomtam. Jobban ment mint az első próbálkozástól. De a két vérfarkason nem jutottam túl sose. És borzasztóan zavart, hogy minden halál után végig kellett mennem azon a részen újra meg újra. Egy ideig végigharcoltam magam. Gyakorlásképp. Aztán egy idő után nagyon meguntam és futottam. De a vérfarkasok mindig megöltek. A Molotov-ot nem akartam elhasználni mert kell majd a boss-ra (akit még csak videókból láttam persze. :D ). És feladtam, írtam is tegnap, hogy bizonytalan időre elnapolom a BB-t (és a Nioh-t).
    Egyetlen gondolatom maradt tegnap. Az, hogy megnézem a shortcut-ot. Sokan mondták nekem előre, hogy az fontos. Meg is van, ezért ma folytatom. Még sem teszem félre. :) B*ssza a csőrömet a játék. ÉS nem az a bajom vele, hogy nehéz. Hanem, hogy mindig újra végig kell járni az egész mapot. Így a shortcut aranyat ér ebben a gameben, ezt már most megtanultam.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák