Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingcold
aktív tag
Igen "hidegrázós" volt, de meglett 1. re.
[link]
Azért vert a szívem rendesen, mikor elkezdett teleportálgatni a rohadék.
Nem mentem még vissza a Dream be. Gondolom a Nightmare Slain felirat a vég kezdete lett. -
wierra
senior tag
válasz Kingcold #2755 üzenetére
Legközelebb légy szíves próbáld megvágni a videót, mielőtt feltöltöd YT-ra.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Kingcold
aktív tag
Én kérek elnézést. PS4 en könnyebb a vágás, mint gondoltam.
Frissítem a linket.
Rövidített verza: [link] -
BOBAKILL
őstag
válasz Kingcold #2750 üzenetére
Az oltár Ebrietasnál , na arra én sem tudtam magamtól rájönni. A lényeg: Miután Alfrednak odaadod a meghívót Cainhurstbe, (2. hely ahol megjelenik a játékban) történni fog valami a kastély tróntermében. (Persze előtte le kell gyakni Logaritmus papát) Ugyebár Alfi Martyr Logaritmus tanítványa... A trónteremben össze lehet szedni valamit amit fel lehet áldozni úgymond az oltárnál. Miután ezt megtetted, menj vissza a trónterembe.
Ez egy kis apróság csak, de érdekes. -
BOBAKILL
őstag
válasz Scholes9 #2762 üzenetére
Parancsoljál: [Annalise_questline]
-
Neptunkód
lelkes újonc
Most nézem, hogy a DLC megint nem kapott leárazást...(tudom, ezerszer volt mar akciózva, de kb a legutóbbi akció után kezdtem újra, és azóta várok valamit.) Szerintetek lesz még esély hogy kap valami akciót vagy fogadjam el es vegyem meg a GOTY-t?
-
Kingcold
aktív tag
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyvere?
-
wierra
senior tag
válasz Kingcold #2767 üzenetére
Első run folyamán Ludwig's Holy Blade és a fejsze volt a kedvenc.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Kingcold
aktív tag
Apropó, Holy Blade.. ennek mennyi köze van a Ludwig boss hoz? Mintha nála is hasonló lenne.
Ha már Ludwig... mi a franc baja van annak a szerencsétlennek? Nagyon idegesnek tűník így elsőre. Eddig 4x rendesen feltörölte velem a véres padlót.
Mellette még Vicar Amelia is ebenyugatozott tehénnek mondható. -
Kódos
aktív tag
Sziasztok vasaroltam egy ps4 prot a black fridayen es mivel a darksouls 3 at 100x vegig jatszottam nem volt kerdes ez a jatek...a gondom hogy a jatekban kinai karaktereket irok be amikor karakter nevet irok be vagy chalice ra keresek ra pedig a betuk abc irnak de ha irok veluk kinai betuk jelennek meg a cellaban...remelem ertheto voltam
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kingcold
aktív tag
NA, most tartok ott, h még 2 -3 este felcukkolom Ludwig ot. Ha nem járok sikerrel, humán segítséget kell hívnom online.
Próbálom hidegvérrel kaszabolni, de mire elveszem a fél életét már for az agyam.[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
válasz Scholes9 #2781 üzenetére
Kösz a támogatást Srácok!
Eddig cz 12-15x mentem neki, próbálkozom.
Lenyűgöző ellenfél, így az univerzuma összességét tekintve is. Tegnap felöltöttem a Bone Ash szettet (nagyobb védelem)
Kísérletezgettem amúgy elemi és egyéb segédeszközökkel (bolt/fire/poison/arcane) azt most olvasom wiki n. Nincs gyengéje.
Behívtam NPC Henriettet is, kb. 25 másodpercig bírta, addig se én voltam a céltábla.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kingcold #2782 üzenetére
NPC-nek nincs sok értelme. Ludwig tipikusan olyan ellenfél, hogy vagy lebaszod elsőre, mert kiválasztott vagy, vagy több tucat próbád megy bele.
30-40 alatt még nyavalyogni sincs jogod. :-D
Amúgy gatyád kösd fel, ha Ludwig ilyen, Kos és Laurence még inkább ilyen lesz. Pláne Kos.
-
Kingcold
aktív tag
válasz #95558144 #2783 üzenetére
Nem hiszem el, van aki elsőre lecsapta? Akárhogy nézzük, első találka alkalmával (ha semmi infónk nincs róla) totál kiszámíthatatlannak tűnhetnek a támadásai. Mikből akad egy pár. + rövid, közép és nagy távolságban is sebezhet. Mivel teljesen szürreális és aszimmetrikus a testalkata (mint a legtöbb BB kreatúrának) így könnyen belelehet zavarodni (mint pl. Vicar Amelia teljes képernyőt kitakaró szőrzete esetében) épp melyik oldalánál, vagy elején, esetleg hátuljánál állok is.
A kardja nagyon bejön, jó lenne megszerezni.
Kicsit más: még Ludwig előtt eldugnak egy nyakkaszaboló boszit. Na az alaposan rám hozta a frászt, h futott utánam a semmiből. Jesszus.. beteg egy script.
Amúgy ezen a ponton jól fel lehet tápolni rövid idő alatt BV és QB ből. Az baltás óriás előbbiből ad 5-6 ot tán. Míg az ágyús 10 et az utóbbiból. Aztán 5BV van szintén a kaput döngető élő halottból.[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
válasz #95558144 #2785 üzenetére
Olvastam én!
De úgy értettem, h a DLC t is 4x erre tolta. Ezek szerint egy Neo val van dolgunk.
A vidi úgy lenne igazolás, ha köd nélkül lépne be az arénába? Vagy, máskülönben miképp igazolhatja valaki, h első alkalommal fut össze vele, pláne totális lexikális/vizuális felkészülés nélkül?
Scholes9
Milyen szintű karakterrel és milyen pengével gyaktad?
Én ha jól emlékszem 130 körül lehetek. -
-
Scholes9
nagyúr
válasz #95558144 #2785 üzenetére
Pedig így volt, hidd el én is meglepődtem, de van amikor minden összejön, még a szerencse is mellettem volt A DLC-t mivel NG4+-t írtam, már az 5. alkalommal vittem végig, amikor sikerült elsőre. Egyébként jelenleg NG5+-ban vagyok
Kingcold: 270 körül lehettem akkor. Saw Spear volt a fegyver.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
wierra
senior tag
válasz Kingcold #2789 üzenetére
Íme
Tanulság, az nincs. Max annyi, hogy a kitartókra előbb-utóbb rámosolyog Fortuna is.
Valahol L110 környékén sikerült megpaskolni a vén szatirt.[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Azta mindenit!
Na az ultra energia támadást egy leheletnyivel de túlélted. Ám még szebb, ha a közvetlen első lövés elől szépen elugrottál.
Mostanra a szívem a torkomba dobog és tiszta libabőr vagyok, ennek köszönhetően is:
[link]
A kis rohadék... milyen érzékeny a fejére. Úgy látszik itt semmi értelme folyton mögé kerülni....[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Köszönöm!
Ritka az, h egy játék ennyire a hatása alá vonja az embert.
Tegnap az utolsó előtti harc alatt majd kiugrott a szívem a helyéről, libabőrős lettem és kis ideig nem akartam mást, csak h tartson akár órákig is a küzdelem. Ez az igazi adrenalin.
Na de a következő helyszín "legnagyobb örömömre" igen parásra sikeredett. Csak óvatosan merészkedem vissza. Kíváncsi vagyok, tudok e segíteni a kreatúrának aki a szemét keresi.
Nem első alkalommal veszem észre, ha meló közben a Ludwig fight sound ot dudorászom magamban. Be kell szereznem az OST jét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest