Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz pw12345 #37747 üzenetére

    "Képzeld, a csomaglopóelosztójukban még nem jártam az utas csarnokban meg ritkán zsonglőrködnek a bőröndökkel, de el tudom képzelni, mit művelnek. Mellesleg nem a reptérről, mezei hiperről/szuperről/kis boltról van szó, ezért darabos a chipsz, hogy ne kelljen megrágni. "

    pl repülő ablakából is lehet látni, ha olyan helyzetet fogsz ki pl át kell szállni másik gépre, mert úgy döntenek, hogy ez mégsem jó vmiért...

    Vagy ha van ismerős aki olyan helyen dolgozik.

    Vagy csak amikor átveszed a bőröndödet, és több ismerősnek pl törött stb.

    De amúgy elvileg postások, futárok, sem épp arról híresek, hogy nagyon vigyáznának volt olyan futár, aki miközben válogatta nekem a csomagot (kereste) a többit, több mint egy méter magasról kb dobálta le a furgon platójára... ha törékeny annál jobban dobálják...

    "Nem lehet, hogy pont te vagy "emagosabbmázlistább" az átlagnál?"
    Nem tudom, nincs ismerősöm emagnál... így nem gondolnám. Sem más üzletnél...
    De amúgy azt mondják a postai küldemények egy része elkeveredik... vagy lenyúlja a postás?

    " a futár céggel kellene lebeszélni", amit egyoldalúan postára módosítottak, ami jelenleg (nyitvatartási időben) nem elérhető"
    Ha más nincs, akkor bemész egy postára... már ha érdekel a cucc... esetleg kihasználod a rendelkezésre álló lehetőségeket... Nekem ilyen gondom nem volt. Viszont olyan volt, hogy emagtól rendeltem a csomagkövető szerint megérkezett a cucc, a postára... viszont, emag oldalán erről semmi infó nem volt, és email értesítőt sem kaptam, sem sms-t... pár nap után bementem, és tényleg ott volt... Mondom ez évekkel ezelőtti story.

    " Sokat elmond, hogy alvállalkozójuk már ki tudta hozni a rendelést, másik cég, "
    én anno azt olvastam ezek az "alvállalkozók" ezek gyakorlatilag semmiben sem kötődnek az emaghoz. Annyi a közük hozzá, hogy ott árulhatnak teret biztosítanak nekik, de minden más kb az emagtól független.
    Már amennyire én tudom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák