Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #41251 üzenetére
Dockerben restartoltam.
Laccoss: hol nézem meg hogy jó-e a cím?
-
Laccoss
addikt
válasz tobias40 #41253 üzenetére
A torrent kliensben, az rss résznél, de szerintem nem fogod látni. Jobb egérgomb az rss linkjén, és csatorna url másolása, azt kimásolod (NE másold ide!), és látni fogod, hogy ncore.cc vagy ncore.pro a link. Ha előbbi, akkor le kell cserélned, ha utóbbi, akkor nem tudom mi lehet a hiba.
-
vgabhu
újonc
Sziasztok, olyan problémám van hogy nagyon sok az Aktiv torrentem. szeretném korlátozni 10 re ezt a számot, viszont akkor csinál egy Queued státuszt. és nem számolja a seedelt időmet a tracker.
Szeretném a queuedet teljesen kikapcsolni, minden torrent aktiv kapcsolattal legyen a tracker felé, de csak 10 torrent seedeljen aktivan.
Köszönöm előre is.
Legújabb kiadású utorrentet használom.
-
norba69
senior tag
válasz Dragon3000 #41268 üzenetére
nem az ütemezést kellne állítani, hanem a szálakat.
De utorrenthez nem értek, és nem is akarok érteni -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #40947 üzenetére
Nekem továbbra is szedi az rss a futball torrenteket de csak a spanyolt!(többi nemzetet nem csak a spanyolt)
Így van beírva a nem tartalmazhatja sorba:
720p.* | Tenisz* | Futball* | Kerékpározás*Mi lehet a gond?
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #41273 üzenetére
Próbálom!
Ahogyan beírtam formátum az jó így?Csillag,szóköz stb..? -
BBéci
legenda
válasz Cs1csó #41237 üzenetére
Korai volt az örömünk!
Amikor elindítom a klienst, a port zárva van. Ha rövid időre, fél perc sem kell, kikapcsolom a tűzfalat, majd vissza, akkor kinyílik a port és a következő kikapcsolásig úgy marad.
Ha kikapcsolt tűzfallal indítom a klienst, akkor is nyitva a port.
Na, ezzel mit lehet kezdeni? Talán az a baja, hogy portable?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz zsolt_64 #41277 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá. Haverom mániája, hagytam magamat rábeszélni. Azzal indokolta, hogy legközelebb nem kell két napig szenvedni a 600 körüli torrent átpakolásával.
Amikor legelőször elindítottam, felugró ablakban lehetett engedélyezni, amit megtettem. Azóta többször ellenőriztem, ott van az engedélyezettek között.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolt_64
senior tag
válasz norba69 #41280 üzenetére
Pontosítsunk: két könyvtár van
C:\Users\...usernév..\AppData\Roaming\qBittorrent
C:\Users\...usernév..\AppData\Local\qBittorrenta Roaming - ba a qb beállításai vannak
a Local - ba vannak a torrentekha ezeket lemented és visszateszed, akkor akár a windowst is lesöpörheted, vagy átteheted másik gépre.
A portable mód létezik, de nem ajánlom fix megoldásra, mert jobb az install mód a tűzfal miatt, és a frissítése a qbi-nek is egyszerű.jah BBécinek akartam küldeni....
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz Dragon3000 #41282 üzenetére
Márhogy a bejegyzésemre gondolsz ?
-
BBéci
legenda
válasz norba69 #41280 üzenetére
Azt tettem, mindent átmásoltam, amiket zsolt_64 írt, mégsem akart működni. Alighanem valami hibát követtem el a művelet során.
Bekerült az összes torrent az új kliensbe, de mindegyik inaktív volt valami miatt.Szeretnék áttérni egy telepítettre, de ha megint 6-8 órát kell vele vacakolni, akkor meg fog ütni a guta.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolt_64
senior tag
Ha azt a két könytárat elmentetted, akkor nincs baj.
ha megvan a mentés (tutira )
1. akkor deinstalláld a qbittorrentet, töröld ki a portable-t.
2. töröld ki a két könyvtárat ( mentés van ? )
3. installáld a qbittorrentet
4. indítsd el , üreset kell mutatnia
5. állítsd le
6. a két könyvtárat másold vissza , itt felül kell írni a fájlokat
7. start qb ééés jónak kell lennie...Ja várni kell vele amíg felszívja magát
Mennie kell, ez 1 bejáratott eljárás.
Estleg ha mégse akar seed be állni, akkor kényszerített újraellenőrzés segíthet.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz zsolt_64 #41281 üzenetére
Nem tudom ki, milyen portable verziót használ, de a qbittorrent első indulásakor feldobja a tűzfalas figyelmeztetést, amit csak le kell okézni. A gép ip-címének fixálásához, a szükséges port forwardhoz pedig tök mindegy milyen verziót telepít, mert úgy is be kell állítani.
(#41287) zsolt_64
Nulladik lépésként nem árt meggyőződni a meghajtók betűjeléről, hogy ugyanazt kapták újratelepítés után is.[ Szerkesztve ]
-
-
mgTerminator
veterán
A portable szar, nálam állandóan összeomlott.
-
BBéci
legenda
válasz woodworm #41288 üzenetére
Feldobta és leokéztam, de ezt már tegnap írtam.
Fix IP-t még soha nem állítottam be, bizonyos okból pont az volt a hasznos, hogy mindig változott.
Viszont alighanem rátapintottál a lényegre, változtak a meghajtók betűjelei. Sajnos nem jutott eszembe, hogy ez problémás, pedig teljesen logikus és magától értetődő. Azzal kellett volna kezdeni, hogy visszaállítom a korábbi betűket.#41289zsolt_64
Köszönöm a pontokba szedett leírást, természetesen mindent mentettem a rendszer SSD-ről és úgy csináltam, ahogy felsoroltad. A hibát a betűjelek megváltozása okozta, de ezen már túl vagyok.
Valamit félreértettél, nem a torrentek miatt aggódom, csak a tűzfallal van nyűg.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ggg666 #41292 üzenetére
Nem tudtam, hogy az is lehetséges.
Legszívesebben visszaállítanám a 6,5 éve megszokott betűket, de az újabb bonyodalmakat okozhatna. Ráadásul kevés értelme lenne, mert kiesett a sorból két merevlemez, amiket leejtettem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
woodworm
veterán
válasz mgTerminator #41290 üzenetére
Mivel a qbittorrentről is láttam panaszt az összeomlásra, ez gyenge érv. Még amellett is, hogy van vagy 2-3 portable verziója. Így gyakorlatilag nem mondtál semmi használhatót.
-
ggg666
őstag
A betűjelet is meg lehet hagyni és +ba lehet mappába csatolni, így lesz egy állandó mappás elérési útja is, de ez elé csak a torrent kliensnek megadni.
C:\TORRENT/HDD01-be felcsatolod
itt megjelenik minden mappa, a torrent kliensbe innen betallózod a menteni kívánt helyet, főleg külső winyóknál is jó, mert mindig ide csatolja.
most nincs windows-om, hogy megnézzem régen 35 hdd-t így használtam.[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
Ha telepítetted a qbittorrentet akkor már a tűzfallal szvsz nincs gond, mert emlékeim szerint a telepítő megcsinálja a tűzfal-kivételt.
de ez egyszerűen ellenőrizhető:
vezérlőpult->windows defender tűzfal->alkalmazás vagy szolgátatás átengedése..
kapsz egy ablakot, és ott benne kell lennie a qbitnek[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz ggg666 #41297 üzenetére
Jó ötlet, köszi, megpróbálom pontosan értelmezni és kivitelezni. Csak külső merevlemezeim vannak, mert laptopot használok.
#41298zsolt_64
Már írtam: "Azóta többször ellenőriztem, ott van az engedélyezettek között." [link]
Azt viszont nem értem, hogy miért van belőle egymás alatt/fölött kettő?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest