Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Nisida #8347 üzenetére

    Verd még egy kicsit azt a tankönyvet, amiből a pénzt definícióját idézed, jobban megérdemli, mintha egy döglött ló a rugdosást. :DDD
    Azt szerinted Isten [helyettesítendő az általad mindenhatóként elfogadott lénnyel] passzolta le Mózesnek [behelyettesítendő a korábbi mindenhatónál elfogadott prófétával] farzsebbe a hegyen, mint a 10 parancsolat kiegészítő cikkelye, vagy egy halandó ember írta le szemléletből, hogy szerinte akkor a többség mit értett pénzt alatt és mit várnak el tőle az aktuális használói?
    Szerintem már a Bitcoin megjelenése előtti években is lehetett volna finomítgatni/toldozgatni azt a definíciót, még ha azt nem is hisszük el, hogy épp ez hívta volna életre magát a Bitcoin-t, mint egy lehetséges megoldást, egy koncepciószintű ajánlatot a megváltozott elvárások kielégítésére.
    Onnantól, hogy ezt a definíciót egy halandó és nem mindentudó ember megfogalmazta, leírta, majd millió számra idézték más írások, az már az idők végezetéig axiómává vált?
    Rengeteg dolgot írtak le hasonlóan, ami ma már egyáltalán nem igaz (legalább is az eredeti formájában és persze a jelen korunkra).

    Ha alapvetően veled szeretnék egyetérteni, akkor sem tudnám elfogadni az érvelésed. Nem egyszerűen csak hiányosnak vagy gyengének, hanem bugyutának és naivnak hat számomra, illetve logikusan és racionálisan teljesen érdemtelen, mert egy önkényesen felvázolt rendszer önkényesen felvett axiómáit próbálod igazolni a saját magán belül definiált törvényekkel (vagy mikor hogy, akár épp fordítva, az önkényes axiómákkal az azokból önkényesen levezetett törvényt, de épp elég kulcsszó amit agyonismételtem: önkényes).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák