Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
-
kem
addikt
Hajt itt valaki Antminert rajtam kivul?
Köszi!
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Ha automatából vennék bitcoint akkor hogy működne ez a folyamat ?
A receiving adresst kell majd megadni, és erre fog jönni a pénz ?
-
shortcutme
tag
válasz ch003067 #10563 üzenetére
Igen, QR kódba fogja bekérni:
https://www.youtube.com/watch?v=7h08OxoR4u0
(azóta lehet, hogy SMS ellenörzést is beletettek)
-
ch003067
addikt
válasz shortcutme #10565 üzenetére
Köszi !
-
butch3r
senior tag
válasz shortcutme #10564 üzenetére
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
6db rx 470-el milyen hash-re lehet számítani bitcoin bányászatnál?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
insomnia
tag
Ugye ha elmegy az aram vagy az internet akkor oda kell menned ...
Amugy meg egy barmilyen Teamvieweres pc-t ele raksz, vagy engedelyezed az rdp-t a gepen es tudod managelni, de valoszinu nem az antmineren a linux fogja megadni magat, hanem vagy az internet, vagy az aram vagy a tap fogja megadni magat.... -
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy coinbase-en regisztráltam még anno kíváncsiságból egy számlát, és akkor egy lapos elemér szintű kamu nevet adtam meg. Most már egy értelmezhető összeg gyűlt össze rajta, és szeretném "érvényesíteni" is a pénztárcát, nehogy baj legyen a jövendőbeli fizetéseknél.. Persze a nevet nem engedi megváltoztatni. Van valami mód rá, vagy regisztráljak egy újat, és küldjem át oda a BTC-t?Amennyiben nem validálom magamat, törlik a számlát? - nem találtam erre vonatkozó infót.
[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Bányászat....
Erről mi a véleményetek?
Egy ilyennel, vagy hasonlóval sincs értelme bányászni?
Aki tapasztaltabb mit mond rá?Érdekelnének a konkrét érvek.. Nem csak az, hogy drága az áram..
Most az sem érdekel, hogy 1 vagy 2 millióba kerül egy ilyen vagy hasonló..
A lényeg azon van, hogy ilyen/hasonló cuccal megérné-e bányászni? Kiszámolva hogy néz ez ki?Köszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
D@reeo
aktív tag
Szia
Már ott megbukik a milliomossá váló terved, hogy amit linkeltél az nem bányászgép, hanem egy szervergép és egy BTC+LTC pool forráskódja.
legalább a hirdetést olvasd el+én vagyok olyan jóindulatú, hogy azt feltételezem, hogy van rajta egy szép backdoor, amin keresztül 3-6-9 hónap múlva szépen lenullázzák a hot wallet tartalmát
[ Szerkesztve ]
-
anarchic
tag
Nagy átbaszás
A PCkkel való bányászat már réges-régen értelmét vesztette visszaolvasva sokan írták már. (még GPU sincsen benne ami esetlegesen bányászna is neked benne)
"up to" Az előttem hozzászóló, kifejtette ezt.Többre mész egy Antminer géppel esetleg "1445 USD" + Vám. (S9)
De sokak szerint a bányászat már nem túl profitáló dolog. (esetlen ingyen áram lehetősége változtat ezen)[ Szerkesztve ]
etc..
-
evko
aktív tag
-
insomnia
tag
-
evko
aktív tag
válasz insomnia #10582 üzenetére
Na jó estét!
Ötlet, de ez csak ötletelgetés...
Valami napelemes megoldással egy S9-est meghajtani nem lehetne?
Nem akarok sem napelemet, sem S9-et venni, de érdekelne, hogy ez megvalósítható lenne-e... Esetleg?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
insomnia
tag
válasz Reggie0 #10585 üzenetére
Azert ez nem ilyen egyszeru.
Alapvetoen ketfele rendszer letezik a sziget uzem, amikor te magad eltarolod az energiat, erre forradalmi megoldas hatalmas akkuk helyett a tesla csoda talalmanya.
A masik amikor visszataplalod a szolgaltatonak a tultermelest.Valoban kicsit bonyolult itthon napelemes megoldast kiepiteni, vagy mas megujulo energiat ado kiseromuvet kulonbozo kulso tenyezok vegett.
Jobban jarsz ha masba fekteted a penzt, mint sok milliot napelemes rendszerekbe fektetni amelyeknek a megterulese 20-30 ev.
-
evko
aktív tag
válasz almafa42 #10590 üzenetére
Ésszerű.. Kinek mi az ésszerű.
Szerintem ha 1,5 milliót "beteszek valahová" és lesz rajta 1 év alatt 80 ezer ft-om, ami mondjuk 5% körüli, az nagyon messze áll az ésszerűtől. De kinek mi...
Aligha nevezném befektetésnek... Bár, tényleg kinek mi...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz Dexar007 #10593 üzenetére
80 ezer ft profit eléréséhez (és még azt ki is tudd venni 1 év alatt) nem kell 1 milliót befektetni... Főleg nem 1,5-öt...
A szememben az lenne a befektetés, ha 1,5-öt beteszek és termel 0,5-öt.
Nem 0 rizikóval. De ez alatt én fölöslegesen nem tenném sehová sem a másfél millámat.Különben pedig ha jól gondolom egy miner is hoz havi 8% körüli összeget (S9), veszek 2 minert, megy 6 hónapig, hozott mondjuk csak 30%-ot, máris jóval több a nyereségem, mint 80 ezer ft. Majd eladom fél év múlva majd annyiért, amennyiért vettem. Ez is befektetés pl. Bár erre egyesek azt mondják, szar. Hát, ha ez szar, akkor a banki és társai vajon milyenek...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
evko
aktív tag
válasz Dexar007 #10595 üzenetére
Na most, én jelenleg 30 ezer ft-ból is jóval több profotot csinálok, mint 80 ezer ft. A profitról beszélek.
Én nem örülök neki, ha inflálódik. De van olyan hülye, aki a bankba rakja több évre és még ráfizet.
Őt röhögheted, mert számolni sem tanult meg.
Ez nem szerencsejáték.. Semmi köze a szerencsejátékhoz.,Viszont ha semmi út nincs a nagy szakértők szerint, csak az, hogy betesszük ilyen többet vesztel, mint nyersz hülyeségekbe a pénzed, akkor ezek a szakértők azt is mondják már meg, hogy miért/hogyan lettek milliomosok? És a többi.
De tudom a választ. Mindenki lop, mindenki csal, aki 3% hozamnál többre vágyik évente...Én momentán évi 10% hozamért semmibe sem teszem bele a pénzem... Nem hiszem, hogy van értelme 500 ezret beteni évi 50 ezer ft nyereségért. De kinek a pap, kinek a tudom is én.
Az igazság ott van, hogy nem a legeslegeslegeslegaljáról kellene megközelíteni ezt a befektetés témát. Ez épp olyan, hogy bemegyek a vodához szerződést kötni, majd anyázok, hogy hogy átcsesztek...
A bankok/szolgáltatók a népnek a legrosszabb feltételeket/kondíciókat kínálják.
De így van ez jól. Ezeken keresnek a tájékozottak.Szép napot!
-
evko
aktív tag
Történhet olyan, hogy holnap egyszer csak összeomlik/bedől az egész bitcoin?
Vagy azért ez nem ilyen..?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Reggie0
félisten
válasz Dexar007 #10589 üzenetére
Vagy veszel bitcoint, reszvenycsomagokat, stb.. Sok mindent lehet, de pont a napelem nem az ami egykonnyen megterul. Visszataplalo invertel nelkul meg ertelme sincs, mert annyi energiat nem tudsz betarolni, mint amennyi felesleg keletkezik egy erosebb nyari napon, igy vagy kukaba megy, vagy reszosszeget kapsz erte. De csak banyagepre hasznalni a napelemet nem eri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest