Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
válasz Adam_Shepard #3851 üzenetére
Supergamer tönkretette az egyik csomagom. Odin Sphere gyűjtői , írtam nekik egy emailt és nem voltak képesek bocsánatot kérni sem , nem hogy még kárpótolni...
Tervezek megint rendelni tőlük, viszont az hót biztos hogy papír dobozos, vagy nagyobb értékű játékot nem rendelek tőlük többet...
-
renji00
aktív tag
válasz Adam_Shepard #3853 üzenetére
A doboz sértetlen állapotban volt benne de a vékony papírdoboz vastag kemény kartonnal volt kitámasztva és beletuszkolva. Az más csomagolás közben megtörte a borítást és úgy is maradt.
-
nonsen5e
addikt
válasz Totheground #3843 üzenetére
Kettő is jött belőle magától. Sealekből bele sem merek gondolni mennyi kellett volna, egy SR-t upgradeltem belőlük, az is elvitt 40-et és még fél millió goldot.
Két kuponos scoutinggal is jött egy-egy Kotori és Hanayo UR. (Cool Evening Breeze / Little Rice Balls).
Legalább már van olyan csapatom, aki lecarryzi nekem a 10 csillagos számokat is.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Adam_Shepard
addikt
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
Azt hiszem ezt a kampányt már kicsit túltolják.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Az érkező előzetes bemutatók (pl EDGE) megerősítik azt a korábbi hírt az FF XV-tel kapcsolatban, miszerint a játék első fele az open world, a második fele pedig a lineárisabb játékmenet felé mutat. Persze nem Witcher 3/Skyrim-féle mindennel telepakolt világ vár ránk, az tesztelők szerint itt jóval nagyobb távolságok vannak, nem vár ránk minden bokorban valami küldetés vagy barlang, ellenben megéri bejárni a világot.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap új Final Fantasy XV demó jelenik meg
Egy a gond, csak japánul.
Viszont mivel a final buildből származik valszeg Xbox-ra felteszem és megnézem.Vagy nem PS4 only úgy tűnik:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #3866 üzenetére
Van tartalom, csak nem úgy mint mondjuk a Skyrim esetében, hogy minden bokorban van valami quest vagy npc, akármi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Amúgy félelmetes ez a hype vonat amit tolnak."
Engem nem zavar, így is úgy is day-1 vétel lesz.
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
Egyik újságnál mondta két tesztelő, hogy az egyikük ugyanannyi idő alatt csak a főküldetésre koncentrálva eljutott az 5. fejezet végére, a másik pedig barangolva mindenfelé még a 2. fejezetnél jár.
-
renji00
aktív tag
valahol Trails of Cold Steel 2 kapható holnaptól?
Supergamer nem frissítette a rendelésem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Final Fantasy XV will implement a 1080p/60FPS option (through patch) coming in December on PS4 Pro"
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
addikt
Mi a szent halál?
270 dolláros gyűjtői kiadás, és nincs benne a cuccok harmada sem.Attól eltekintve, hogy hányok az egész DLC mizériától minden gyártónál, az alap 60$ ár mellé egy 20-30$ season pass-ban elvárnám, hogy MINDEN benne legyen, de ez ad absurdum.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ldave
Topikgazda
Kínában már van Dragon Quest X
-
ldave
Topikgazda
A 3DS-en nagy sikert elért Bravely sorozat következő része mobilra jön:
-
Adam_Shepard
addikt
Jajj már csorog lefelé a Judgement Disc! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
13 Giga a mérete.
[ Szerkesztve ]
.
-
Mister_X
nagyúr
Child of Light-ra visszatérve (csak hogy valami értelmes játékról is legyen már szó ): jól sejtem, hogy nem véletlen, hogy a sztori... húsvét előtt pénteken kezdődik? (3 nap ugye)
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
"It was the Great Friday..." - ez számomra Nagypéntek
#Good Friday - It is also known as Holy Friday, Great Friday, Black Friday,[1][2][3] or Easter Friday,[4][5] though the last term properly refers to the Friday in Easter week. //wikipedia
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Adam_Shepard
addikt
ez kapott már pro patchet?
Na kipróbáltam én is végre! Érdekes lesz maga a cucc, mert számomra van egy ilyen metal gear TPP beütése (lehet csak a kezdő táj miatt), kevés dolog történik az elején, amit az open world kitolásának is fel lehet róni. Meghagyták a skill node rendszert, beraktak még 4 alap survival képességet, és ami tetszik, az az hogy a firaga/tundaga - ga spelleket már erőhelyekről kell kiszipkázni, mint a Witcherben pl. A játék final beta/demo/akármi állapota ellenére nagyon szép és hozza a FF hangulatot.
[ Szerkesztve ]
.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #3887 üzenetére
Egy db készült belőle elvileg, szerintem már bőven megvette valami Audi mániás.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Továbbra is FF15 lázban égek, szóval most találgatok a sztorit illetően. Volt ugye az Omen trailer, ebben Lunával harcol Noctis, kíváncsi vagyok ez a játékban is benne lesz-e.
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
Ez a persona 4 golden tényleg ennyire jó, hogy mindenki katarzisban, habzó szájjal nyilatkozik róla, hogy istencsászár játék? most vitára 3 e ft.
.
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #3894 üzenetére
Nézd, ha valaki szereti a JRPG-t, a VN-t és a krimit, akkor igen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Adam_Shepard #3894 üzenetére
Ha valakiben csak a legkisebb affinitás van az elborult japán dolgok iránt, akkor ennyiért best buy.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Mister_X #3896 üzenetére
na majd ránézek. Jelenleg elég erősen viszi a WOFF meg a COL az idei évet nálam és félek, nem tudnám úgy értékelni. Amúgy, aki követi ezt, a FF XV-nek az a z upgrade pakkja csak a digitális vásárlásra vonatkozik? Jól értem, hogy még nem tudom megvenni az SP-t hozzá?
.
-
ldave
Topikgazda
Friss hír: késik a Persona 5, február helyett áprilisban jön majd, viszont lesz benne japán hang is az angol mellé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A nagy FF15 hype közepett nem is emlékszem rá, de lesz vajon dual audio a játékban?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest