Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #24361 üzenetére
Azta, akkor nem irigyellek.
Nekem pont a másik véglet, széles a lábam, és így a vékonyabb modellek kb. sose jók, mert ami jó hosszban, az általában nagyon nyom oldalról.Dunakeszin a nike outletben mikor utoljára voltam, akkor kb. semmi értelmes nem volt, az ealdót kérdeztem, és azt mondta, hogy mivel most nyílik a westendben az újradesignolt bolt hatalmas alapterületen, így kb. minden értelmesebb árú oda ment.
Ace owner: utána a rapcity gondolom rájött, hogy ezt tudják saját haszonra is csinálni, rengeteg már régebben megjelent Jordant árulnak retail ár fölött most.
Múltkor a grosbasketben futottam bele abba, hogy nyitásra mentem egy rendelésért, és ott toporgott 2-3 csoport cipőnepper kinézetű figura, akik Jordan 5 UNC-t vittek, meg valami AIF 1-t (de mindegyikből több dobozzal).
Ahogy néztem a grosbasket honlapján nem is volt ez a Jordan 5 készleten, azon gondolkoztam, hogy talán itt is valamelyik alkalmazott leadja a restockról a drótot a neppereknek?
Ami rohadtul nem tetszett, hogy még ki is válogatták őket, ami nem volt makulátlannak tűnő példány, azt simán otthagyták a sima vásárlóknak.
Igazából minél többet találkozom a témával, annál inkább utálom az ilyen üzletszerű cipő nepper figurákat (szóval nem azzal van gondom, aki 1-1 párt behúz és továbbad, hanem aki minden elérhető készletet felvásárol).Ez az AM90 téma is érdekes, annyira nincs felhypolva szerintem mint egy dunk vagy air force 1, így szerencsére majdnem mindig találni méretet egy nekem tetsző színállásból. Igaz, sajnos annyira kelendő, hogy igazán nagy akciók legyenek rá
Közben megjött az aboutyou-s AIF 1 mid - élőben nagyon jól mutat ez a szín, a megszokott méretemhez képest fél számmal kisebb is kényelmes még (habár így, hogy mid, szerintem megvehettem volna a szokásos méretemet is, úgy is jobban tart, mint egy low) - köszi még egyszer annak, aki felhívta rá a figyelmet!
-
Ace owner
addikt
válasz adalbert1 #24453 üzenetére
Ismerosom igy hozott grosrol jordan 4-et. Aztmondta volt jordan 1 lost and found is 100k-ert (resell 150 kb) de csak csokosoknak. Dobni kell egy kis zsebpenzt nekik, smuzolni, meglepni oket valami kajaval Gusztustalan vilag ez is mint a Hot wheels gyujtes kb. Jobb sorozatok ott is levannak mar zsirozva elore, ki sem kerul a polcra csak marketplacere 2x aron.
Galaxy Fold 4
-
Studi
veterán
Én ezt tökéletesen értem. De mivel színenként eltérnek a cikkszámok, így szinenként kell keresgélni. Míg ha tisztességesen fel lenne töltve a megnevezés, úgy az "Ultraboost" keresőszóval szépen sorolná a lehetőségeket, válogathatnék a színek közül. Így a különböző verziók cikkszám alapján keresgélése tök fölösleges perceket igényel.
-
mert_csokis
senior tag
válasz szpeti40 #24446 üzenetére
Annak idején nagyon szerettem volna egy UB-ot magamnak. És nem a cipő körül kialakult hype miatt, hanem mert tényleg tetszett.
Az egész formát (de magát a tervezést is, ami a cipő mögött van) hibátlannak találtam. Odavoltam érte.
Mivel az eredeti, Kanye West féle 1.0-át lekéstem, csak később próbáltam rá néhányra.
Járt nálam a 3.0-ból és 4.0-ból, és legutóbb a DNA 5.0-át is megnéztem. Sajnos mind csalódás volt.
Kimondottan vastag anyagú volt a felsőrészük, ami szinte egyáltalán nem volt rugalmas. Szó szerint kínszenvedés volt felvenni őket. Úgyhogy sokadik próbálkozás után el is engedtem az UB vonalat.
Az eredeti triple white 1.0 meg aranyáron ment a reseller oldalakon. Viszont most januárban, az adidas újra kiadta a cipőt.
Külföldről a retail árhoz képest majdnem fél áron be tudtam szerezni. Mikor megérkezett és kibontottam, majdnem megkönnyeztem.
Olyan volt, amilyennek elképzeltem. Vékony, valóban rugalmas és szellőző anyag, egy az egyben az eredeti 1.0 mintázatával. Egy szent grál volt nekem ez a lépő, és nagy becsben lesz tartva.
Ez az én UB sztorim...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
krono.
tag
Személy szerint ezek az újabbak nekem már nem jönnek be, ultraboost 1-5ig gondoltam. Ezeket az egyszerűbb colorwayeket persze lehetett mindig is ilyen áron kifogni, de szerintem ezek nem annyira utcai sneakerek, mint pl egy triple white, oreo, rainbow és társai.
De ha valóban (csak) kényelemre utazik az ember, veri ezt a wafflet szerintem.
-
margithid
veterán
válasz scott_free #24464 üzenetére
Azért az a kezelési díj sok...
-
Xtomi
tag
Zalandon is van sorry kupon vagy hasonló mint AY-n?
-
jcrk
tag
válasz scott_free #24464 üzenetére
Nem. Semmit nem fizettem végül. Valamiért a dhles futár nem kérte el a kezelési díjat sem. Pedig még rá is kérdeztem, hogy kell e bármit is fizetni.
-
lordjonaleth
csendes tag
Érdemes megnézni a Nike telefonos alkalmazását is, nálam valamiért ott több akciós cipőt mutat, mint a weboldal, van pár ACG cipő jó áron.
[Nike ACG Lowcate 41 - 54,97EUR]
[NIKE ACG Lowcate 41-46 - 65,97EUR]
Próbáltam megosztás ->link másolásával is, de böngészőből megnyitva más árat hoz ki -
Mr.Csizmás
Topikgazda
Lila ASICS Sportcipő | ABOUT YOU 42,5 kayano 23k
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
oszy
veterán
-
margithid
veterán
Néztem AY-t, futócipőkre elég jó akciók vannak. Kayano 35k-ra is kijön, sorry kuponnal, ez elég jó ár szerintem.
-
st6969
őstag
válasz enginev3.0 #24367 üzenetére
Nagyon kevés említést találok itt a Shein-re...Talán nem véletlenül?
Most rendeltünk 2db pizsmát a lányomnak, mert máshol ilyet nem talált (én is kerestem, Aliexpress, Amazon...tényleg nem volt).
Olcsónak nem mondanám (8500Ft a 2 rövidujjú pizsama...bár, ha jó minőség, akkor ok), de kíváncsi leszek, hogy valami sarc jön-e rá majd...
Nem tudom, mennyire új ez a weboldal, nekem mostanában (kb. fél éve) dobja fel a Facebook. Pár osztálytárs rendel onnan, szerintük "jó" (nyilván ez semmit nem jelent, több ismerősöm a Wish-t is agyondicséri, és boldogan rendel az úgyismegveszed.hu-ról is megelégedéssel ).
A rendeléssel gond nem volt, itteni idő szerint tegnap este 11-kor adtam fel, az előbb jött az üzenet, hogy postázva (standard shipping, bármit is jelentsen ez). Ellenben az baromira nem volt szimpatikus, hogy rendelés előtt feldobta, hogy első rendelésnél mínusz 10%, ha appról rendelem, akkor meg -15%. Na mondom ez jó, letöltöttem az appot, kikerestem újra a cuccokat, rendelem, írnám be a kupon kódot...de itt már jelezte, hogy ja hát ez csak 38€ felett igaz. -
valeno
tag
Sziasztok!
BS visszaküldés:
Visszakerestem de nem egyértelmű. Kézhezvételtől számít a 14 napos visszaküldés vagy a megrendeléstől, illetve akkor az nem valid, hogy a 14 napon belül vissza kell érjen hozzájuk a csomag?
Bocsi a kérdésért csak tisztázni akartam, ez az első visszaküldésem náluk. AY meg Zalando az nekem sokkal egyértelműbb volt. -
xcvbxcvb
aktív tag
-
Xtomi
tag
DEALS20 kupon a Bestsecreten mától -20%
-
blueye
veterán
Egészen pontosan:
Extra 20% off all Extra Deals + Free ShippingCode: DEALS20
Your 20 % voucher is only applicable to the following categories:
Campaign - Styles for kids (Kids)
Campaign - Styles for him (Men)Campaign - Styles for her (Women)
Campaign - Styles for her (Women)Campaign - Styles for her (Women)
Campaign - Styles for him (Men)Campaign - Styles for Her (Women)
Campaign - Shoes & Accessories (Women)Campaign - Styles for Him (Men) -
blueye
veterán
válasz Mr.Csizmás #24491 üzenetére
Így van, pont ezt válogatom most
-
thebigK
addikt
BestSecret – Poloshirt by Abercrombie & Fitch
kék pólóing 4k, XS-L méretig
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
blueye
veterán
válasz margithid #24493 üzenetére
bestsecret, ezekből az árakból még -20% (természetesen az előzőből is) DEALS20
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Nem tudom hogy ezek a pólóingek hol vnnak minőségben a J Presshez képest.
Azt most rendeltem, 6k/db áron. Jó minőség, jó fazon. -
mert_csokis
senior tag
válasz margithid #24497 üzenetére
Ár-érték arányban a 3.495 forintos H&M-es pólóinget nem veri semmi.
Valóban vékony, finom tapintású póló anyaga van. Nem az a sprőd, abrosz hatású sz*r.
Jó állású slim fazon, ami ráadásul enyhén sztreccses is. Én nagyon szeretem.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
valeno
tag
válasz mert_csokis #24498 üzenetére
+1
Nekem is van jó pár darab, kicsit vékonyabb alkat vagyok és nagyon jól áll szerintem. Nyáron ha beleizzad az ember akkor is gyorsan szárad, plusz tényleg vékonyabb anyag.Kicsit off:
BS visszaküldésnél amit kaptam doksit, abban az első oldalt kell a dobozba rakni, a másodikon lévőt meg a doboz külsejére ráragasztani, postára bebattyogni és ott tudni fogják elvileg.
A dobozra ragasztandó cuccot érdemes ilyen tapadós, matrica papírra kinyomtatni, vagy elég a sima és csak körbe ráragasztani? -
margithid
veterán
válasz mert_csokis #24498 üzenetére
Hm, hát nem tudom.
Nekem régen volt sok HM-es cuccom, még van is szekrényben, de pár mosás után olyan mintha a kutya rágta volna meg.
J press galléros pólóm van amelyik 15 éves, itthon még használom
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest