Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz PainKiller13 #2000 üzenetére
Hírlevél feliratkozásra adnak 10%-ost.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Talala
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2002 üzenetére
Köszi! Egyszínűben gondolkodom, ez kimaradt. Esetleg, ha slim fazonú az plusz pont.
-
spileraaa
senior tag
nem igazan találtam méret táblázatot
csak ezt az egyet [link] ez alapján ahogy latom az L kb az XL felel megígy minden méretet L ben rendeltem
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Czimby
addikt
Sajnos csak kislány, lány és hardcore gamer méret van... S,M,XXXL
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
kcsa
veterán
Ilyet rendeltél már? A méret stimmel a táblázat szerint?
Nekema szerencsés genetika miattultragamer méret kell pont, csak ahány gyártó, annyiféle 3XL méret. Gildan pl tökéletes.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Neked is tele volt fehérrel, mint az unboxing videókban? Ha már a fele nem fehér, simán megéri.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Bf óta megy ez a pakk vagy most rakták fel nemrég a Bf maradékot?
Ha lenne méretemben (XL) akkor vennék én is, kicsomagolós videó alapján sokkal jobbak a grafikák mint a quertee féléken, az kb 10-ból 1et vennék fel, ez meg amit a srác kibontott youtubeon mind jó, nincs köztük gyerekes stb..
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
kcsa
veterán
válasz Mr.Csizmás #2009 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem. Most már kíváncsi vagyok
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #2004 üzenetére
Én az SD-ről mindent XXL-ben rendelek, mert az a méretem, eddig minden jó volt. 1-2 márka kicsit nagyobbakat készít (Hot Tuna, No Fear, Slazenger, amerikai márkák), de azok se vészesen nagyobbak. Meg függ attól is, hogy póló, kapucnis, vagy nadrág. Pl. UA-ból a póló meg a felső jó, a rövidnadrágból elég az XL.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
spileraaa
senior tag
akkor ez a polo amit linkeltem jo lesz a tablazat szerint sot lehet kicsit nagy
de akkor a tobbi viszont kicsi lesz mert nekem XL a meretem de ez alpajan vegul L rendeltem mindegyikbol
eleg szar hogy nem tudjak egy meretben legyartani vagy legalabb lenne valami normalis meret tablazat
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
belisa
csendes tag
Így van.Eddig mindig visszakaptam pénzt ha kamu volt a bolt.1500 Ft rááldozva.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #2014 üzenetére
Sajnos ez van a cipőkkel is. Különböző márkák azonos méretei cm-ben nem egyformák. Pl. Karrimorból elég a 44,5-es, Adidasból meg kell a 45 1/3-os. Szabványosíthatták volna az okosok, hogy adott számozáshoz adott cm tartozik mindenkinek egyformán.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Sanki
addikt
Valakinek van tapasztalata az alábbi üzlettel?
Illetve hétköznapi használatra mennyire lehet kényelmes egy hasonló munkavédelmi bakancs? Pl. ez. Árban nem tűnnek vészesnek.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Olyat nézzél hétköznapi használatra, amelyikben nincsen lábujjvédő fém betét. Amúgy teljesen jók, én kb. az elmúlt 20 évben valamilyen munkavédelmit hordtam télen. Ezek legalább a megadott szabványokat teljesítik, meg nem kell megfizetni a divatmárkák igen magas felárát.
-
Maximum1
őstag
hosszútávon szétcseszi a lábadat, inkább vegyél valamit a CCC ben vagy a dickmanba ha kicsi a kereted.
(#2022) Digitalpimp nagyon kevés van amiben nincs semmiféle védelem, vagy nagyon gagyi, vagy nagyon drága.
én Betát vettem, valami 8 ezer ft volt semmi védelem nincs benne, vezetek benne.
[link][ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Digitalpimp #2022 üzenetére
és kcsa: télen ezek a jégen mennyire csúsznak? Látom, hogy van csúszásmentesség besorolás, de azok kerámia/acél padlókra vannak.
(#2023) Maximum1: keret az max. 25k lenne, de ismerős mondta, hogy lehet érdemesebb ezeket megnézni és felesleges megfizetni a "nevet". Pl. ezt néztem korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Jégen szerintem minden csúszik, kivéve a szeges gumi. Talán a puhább, gumi talpú cipők kevésbé, mint a kemények.
-
kcsa
veterán
Amennyire egy átlagos cipő. Plusz tudás itt nincs.
De volt már olyan cipőm innen, aminek három év alatt lemállott a talpa - szinte biztos vagyok benne, hogy a hideget nem bírta. Volt ilyen már máshonnan is, csak jó ha tudod
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Vannak félreértések a témakörben! Inkább a WR vagy WRU jelölés a lényeg!
Hátha valaki pontosan szeretné tudni:
Védőlábbelik
Az európai EN ISO 20345, korábban EN 345 szabvány követelményeinek megfelelő biztonsági lábbelik kategóriái
SB megfelelő formai kialakítás és lábujjvédő (200 J energiájú zuhanó -, 15kN nyomó tárgyak ellen)
S1 zárt kéregrész és olajálló, csúszásmentes járótalp
antisztatikus tulajdonságok (0,1 MΩ <elektromos ellenállás<1000 MΩ)
energiaelnyelő képességű (>20 J) sarokrész
S1P S1 továbbá: talpátszúródás ellen védő (>1100 N erőhatás) acél talplemez
S2 S1 továbbá: a felsőrész vízgőz áteresztőképessége (>0,8 mg/cm2/h)
a felsőrész nedvességfelszívódás elleni védelme (<30% /óra)
S3 S2 továbbá: talpátszúródás ellen védő (>1100 N erőhatás) acél talplemez
S4 egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik acél orrmerevítővel
antisztatikus tulajdonságok és energiaelnyelő sarokrész
S5 S4 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>4 mm mélység)
Az európai EN ISO 20347, korábban EN 347 szabvány követelményeinek megfelelő munkalábbelik kategóriái
OB megfelelő formai kialakítású, orrmerevítő nélküli lábbeli (<100 J)
O1 zárt kéregrész (megfelelő oldalmerevítéssel)
olajálló járótalp (térfogatváltozás <12%)
antisztatikus tulajdonságok (0,1 MΩ <elektromos ellenállás< 1000 MΩ)
a sarok energiaelnyelő képessége (>20 J)
O2 O1 továbbá: a felsőrész vízgőz áteresztőképessége (>0,8 mg/cm2/h)
valamint nedvességfelszívódás elleni védelme (<30% / óra)
O3 O2 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>2,5 mm mélység)
O4 egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik
antisztatikus tulajdonságok és energiaelnyelő sarokrész
O5 O4 továbbá: a talpátszúródás elleni védelem (>1100 N erőhatás)
valamint a talp mintázott járófelülete (>4 mm mélység)
A védőlábbeliken található egyéb jelölések értelmezése
P talpátszúródás, behatolási ellenállás elleni védelem (>1100 N)
CI hideg elleni védelem (-20°C esetén a belső hőmérsékletváltozás ≤10°C)
HI meleg elleni védelem (+150°C esetén a belső hőmérsékletváltozás ≤22°C)
WRU vízfelvétellel (≤30% /60 perc) és vízáteresztéssel (≤2g / 90 perc) szembeni ellenállás
HRO kontakt hőhatással szemben védő talp (300°C / 60s)
E a sarok energiaelnyelő képessége (5000 N erőhatásnál 20 J)
A antisztatikus képesség (105 Ω <elektromos ellenállás< 109 Ω)
C elektromosságot vezető képesség (103 Ω< elektromos ellenállás <105 Ω)
IS elektromosan szigetelő talp (10000 V esetén a szivárgó áram <2 mA)
FO fűtőolaj ellen védő járótalp (22h alatti térfogatnövekedés max.12%)
M lábközép megerősített védelme (>100 J ütési energia ellen)
AN boka megerősített védelme (max. 20kN középérték) -
kcsa
veterán
válasz Axe Miskolc #2030 üzenetére
Valóban, de sokkal ritkább az S1+WR mint az S3. Van mindkettőm...
-
micafighter
nagyúr
válasz Axe Miskolc #2030 üzenetére
Köszönjük, ez igen hasznos lehet sokmindenkinek
-
Gigi01
őstag
válasz Axe Miskolc #2032 üzenetére
Akkor ajánlhatnál nekem,kollégámnak konyhába,acélbetét nélküli lábbelit,egész nap állós munkára.
Priviben akár. -
Digitalpimp
senior tag
válasz ngaben94 #2029 üzenetére
Ha szerencséd van a következő mosásnál kijön. Én jártam úgy több színből álló pólóval, hogy a kék megfogta a fehér részét. A következő mosásnál eltűnt nyom nélkül.
Gigi01 2034: A konyhai melóhoz nem előírás az acélbetét? Mintha ilyesmi rémlene.
-
Gigi01
őstag
válasz Digitalpimp #2035 üzenetére
Passz,leszedeti megnézni,hogy az e?Szétmegy a lábunk tőle,holnap biztos fasza lesz megint.
-
Digitalpimp
senior tag
Egy régi melóhelyemen is előírás volt, persze 8, 12 órát kényelmetlen benne állni. Mindenki inkább sportcipőben volt. Párszor leba....k bennünket, vegyük át stb. Végül aláírattak mindenkivel egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségre nem viseljük. Lehet rajtad akármi, de ha ne adj Isten van egy munkahelyi baleset, az első lesz, hogy megnézik mi volt rajtad. Aztán buksz mindent, 100% táppénzt, esetleg kártérítést stb.
-
Gigi01
őstag
válasz Digitalpimp #2037 üzenetére
És ha az acél csípi le a lábujjamat?Sőt régen sportcipőben toltam.8?16-20órát.Nem akarok mélyen belemenni,kell a zárt cipő,amibe nem folyik bele semmi.Ezért a sport kizárva.
-
Axe Miskolc
tag
Mik az előírások? Zárt vagy nyitott? Bakancs, félcipő, szandál vagy klumpa kellene?
Ha ez hazai felhasználásra lesz, akkor zárt bakancs a munkavédelem szerint elfogadott.
Azt szoktuk javasolni, hogy a cég munkavédelmisével beszéljetek aki írásban szabja meg a paramétereket.Így ha büntetés lesz ne tudjon kibújni. -
Gigi01
őstag
válasz Axe Miskolc #2039 üzenetére
Bonyolítjátok,maszek. Mindegy megoldom.
-
Axe Miskolc
tag
Itt nézz szét
vagy
Itt Cerva lábbelik fehérre szűkítve
Ezek disztribútorok, a többi nagyker kiskerezik is, őket azért nem teszem be ide.
Egy kényelmi talpbetétet azért tegyetek még bele![ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Digitalpimp #2027 üzenetére
Végül próbaképpen ezt rendeltem meg.
-
JóGéza
aktív tag
válasz Digitalpimp #2037 üzenetére
A munkáltató felelőssége, hogy betartassa a szabályozását. Az a nyilatkozat nem sokat ér. Az OEP kifizettetné velük a költségeket, mert elmulasztották az ellenőrzési kötelmüket. Védőeszköz használatáról nem lehet lemondatni a munkavállalókat. Ha van nyoma, hogy néhány figyelmeztetést időnként kiosztottak (szóban, vagy írásban), az érne esetleg valamit.
-
Digitalpimp
senior tag
Jónak tűnik a paraméterek alapján.
-
Ideg
aktív tag
válasz ngaben94 #2029 üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez newyorkeres farmer. Én is pont ugyan így jártam, ez a márkajelzés elengedte a szinét és befogta több helyen is a farmert, többszöri mosásra csak még rosszabb lett, így ment a kukába, nem volt kedvem vitatkozni az üzletben és szerintem a blokkot sem tartottam meg.
Ha még nem mostad ki másodszor akkor azt javaslom vidd vissza. Bár ha jól emlékszem a cimkén csak kézi mosás van benne, szóval ha kérdezik akkor kézzel mostad.
Remélem tudtam segíteni.
üdv.
-
scream
veterán
Hali!
Első három rendelésem Qwertee-ről (3x8db) 12.17-én került feladásra, de még nem érkezett meg, már kezdjek-e izgulni?
-
szylvga
csendes tag
"We send a lot of orders worldwide every day and the vast majority reach their destination within a week or two.
It's very rare for an order to actually go missing in the post so I'm afraid you were just a bit unlucky for it to happen for you "Nekem ezt irták,mikor eltünt. Most másodszor jön,izgulok 2-11ig kéne megjönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest