Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
-
SOAD19
addikt
válasz margithid #20002 üzenetére
Vagány az a Forclaz, mert viszonylag rövid, az S-es belőle nem lóg le a hátsóm aljáig, mint a legtöbb kabát. Tök jól állt is rajtam, kár, hogy van már vastagabb kabátom 2 is, így nincs értelme megvenni, pedig szívesen megtenném. Szerintem ugorj be egy Decathlonba egy próba erejéig. A Queschua is nagyon minőségi cucc, az ujjában van hó/szélfogó, a cipzárja minőségi YKK, jó vastag, meleg is. Nagyon megéri az árát. Vettem is egyet, de visszavittem, mert ez is kissé hosszú volt, és a hát részen túl bő, büggyös (hobbit méretű vagyok, ezért bajos nekem a ruhavétel: 166/66). A Forclaz, ebből a szempontból is tökéletes volt számomra.
-
AIex
tag
Sziasztok !
AY-nál, cipő gariztatással van értelme foglalkozni ? Májusban vettem egy Kayano 28-ast, 5-600km van a cipőben, sarka már szakadt, orr része is kezd kilyukadni. Szeretem a cipőt, de a tartóssága eddig elég nagy csalódás. -
MaddeNNNN
őstag
Én küldtem nekik vissza kb. 4 hónap után egy Air Max 270 Reactot mert ahol hajlott a lábfejemnél mindkét cipőn kívül elkezdett elválni az anyag. Szó nélkül küldték vissza az árát pár nap múlva.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
AIex
tag
válasz margithid #20007 üzenetére
Nekem az az "érzésem", hogy selejtet fogtam ki. Mielőtt megvettem, néztem egy pár tesztet, és többen említették, hogy a 27-es egy elég strapabíró cipő, így ettől is ezt várják. Plusz a talpán alig észlelhető a kopás, pedig aszfalton használom.
@MaddeNNNN
Köszi, írok nekik. Lehet egy kuponnak jobban örülnék, mert ha vissza is küldik az árát, úgyis kell vennem egy másikat.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Most rendeltem egy TNF vékony dzsekit egész jó áron. Akciósan 77 euró, amiből lejön még 20% a SELFLOVE kóddal, azaz 61,6 euró lett a vége: [link] Meglátom, hogy élőben, hogy fog tetszeni a színe, kép alapján nekem bejövős, színtévestőként. Van még egy másik színben is, ugyanennyiért: [link]
És itt van a többi szín is drágábbért: [link]
Ha minden igaz holnap reggelig van az akciózás.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Nike alpha lite 45ös, 10k - 15% Minden15 kuponnal: [link]
-
haiduo82
aktív tag
Puma Velocity Nitro 2 még többféle méretben (én vettem egy 44,5-t) kuponnal 18k. Ennyiért ajándék.
[link]"Együtt vagyunk senkik"
-
margithid
veterán
Asics és Puma ugye nem egy méretben van?
Asicsból 46-os kell, pumából akkor 45-ös, nem? -
margithid
veterán
Na már mindegy, elvitték
Egyébként akinek futócipő kell, annak érdemes ránézni sanasport-ra is, egész jó akciók vannak ott is.
-
-
scott_free
senior tag
Üdv,
még a múltkor rendeltem a mangooutlet-ről farmer bermudákat, de az egyiken rajta van a bolti lopásgátló.
Azt hogyan tudom levenni róla?
Köszi! -
Szabi®
addikt
válasz scott_free #20023 üzenetére
Mágnessel
-
tisn
addikt
válasz scott_free #20023 üzenetére
kombinaltfogoval szetroppantod es onnan mar konnyu szetszedni. az elmult ket evtizedben profi lettem, annyiszor hagytak rajta
(nem, nem lopok soha)
-
scott_free
senior tag
-
Janoo_07
aktív tag
válasz scott_free #20026 üzenetére
Ez mikor kerül hozzá adásra? Nálam az alap akcióval hozza a pénztárhoz.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz scott_free #20030 üzenetére
Köszi
-
margithid
veterán
válasz scott_free #20030 üzenetére
Lesznek ennél jobb akciók is, remélem 😄
-
meszi85
tag
Nem tudom mennyire jó ajánlat? Futócipőt keresek, de még az elején vagyok, nem akarom elkapkodni. ASICS GEL-EXCITE 9 ---19,5k
[link]
Ha Nike-ból 45,5 kell ASICS-ból mi a megfelelő?
A tegnapi Puma Velocity Nitro 2-ről lecsúsztam.[ Szerkesztve ]
-
jcrk
tag
Sziasztok!
Ezt a cipőt nem tudjátok hogyan, milyen néven lehetne megtalálni? Ezen a "Hugo Luxity" néven nem találtam meg.
Vadásznék belőle egy 45-öst [link] -
classic B
senior tag
válasz PainKiller13 #20036 üzenetére
Ide is kell regisztrálni: Springfield Club
-
Peterhappy
őstag
válasz meszi85 #20034 üzenetére
Nem feltétlen jó. Nem rossz, belépő szintű Asics cipő, de ennyiért néha sokkal jobb cipőket is kifogni.
Épp ma linkelte Jimpo Kolléga úr az Adidas 20.3-t, tudsz is még egy picit faragni az árból, ez eléggé hasonló a Nitro2-höz, daily trainer cipőnek pedig sokkal jobb, mint a Gel-Excite.
Több színben is van (kissé drágábban) és ma még grátisz 8%-ot tudsz faragni.Ha nagyon-nagyon az elején vagy a futócipő keresésnek, akkor lehet, hogy lábállás vizsgálattal kellene kezdened - ezek neutrál cipők, ha erősebben pronál vagy szupinál a lábad, akkor nem biztos, hogy ez jó lesz neked (ahogy a Gel-Excite sem).
Nekem 45-ös méret van Asicsből is, Nike-ból is, hogy 45 vagy 46 lenne-e neked jobb, kérdőjeles. Ahogy nézem, itt a top4runningon is ingyenes a visszaküldés, ahogy Zalandon és AboutYou-n is. Vagy rendelj be két méretet és amelyik nem jó, visszaküldöd, vagy menj be egy futóboltba és próbálgass.
Az is jó, ha mérsz egy pontos lábhosszúságot, saroktól lábujj végéig. Az egyik lábad lehet, hogy picit hosszabb, mint a másik. Ahhoz 10-15mm-t hozzáadva (futócipőnél ezt javasolják) lesz egy pontosabb belső talphossz méreted - az ahhoz tartozó méretet keresd. -
mert_csokis
senior tag
Ha nem sznobizmus miatt választanád, akkor szerintem "töredék" áron ki lehet fogni hasonló stílusú, fekete elegáns(abb) cipőket.
Tele van vele az ecipő, de Zalando-n is szét lehet nézni.
A linkelt cipő formailag sem egy nagy szám szerintem. A vastagabb talp miatt veszít a kecsességéből, elég durung hatása van.
Zalando-n két nappal ezelőtt -22%-os akció volt, ami az akkor leárazott termékekre is érvényes volt. Tizenezer forintokért lehetett bőr félcipőket kifogni, de valahogy senkit nem érdekelt...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
jcrk
tag
válasz mert_csokis #20039 üzenetére
Köszi. Tudom, hogy nem szép cipő, de egyenruhában dolgozom és az ahhoz előírt cipő pont ugyanígy néz ki (leszámítva a logót). Az a cipő még talpbetéttel is kényelmetlen, nehéz és belefülled az ember lába.
Ahelyett gondoltam ezt. -
Szabi®
addikt
Nem gondolnám, hogy bárki is sznobizmusból voksol a Hugo márka mellett. Elegáns ruhákat gyárt, és hozzáadott értékkel rendelkezik, semmiképp nem tucattermék. Az árképzés nem tesz egy terméket sznob képviseletté.
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
Értelek, így más a szitu.
Azt gondoltam, egyszerűen csak akarsz egy elegánsabb bőrcipőt, amit alkalmanként fel tudsz venni, ha épp szükség van rá.
Így viszont nagyon nem mindegy, hogy mit veszel. Ezek a cipők azért nem a kényelmükről híresek. Persze itt is nagy a szórás, és ki lehet fogni jobbat.
De a kemény talp, és a sokszor konkrét talpbetét nélküli bélés megteszi a hatását, ha az ember órákon át talpal bennük.
Szerintem nem úszod meg a személyes vásárlást. Találomra rendelgetni, hogy jó lesz-e vagy sem, az eléggé zsákbamacska.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
jcrk
tag
Köszönöm a linkeket. Remélem tényleg kényelmes lesz
-
MaddeNNNN
őstag
Senki nem tartott vissza hogy felhivd ra a figyelmunk, foleg ha lattad hogy senki mas nem linkelte meg.
pl en leginkabb sneakereket nezek es igy azokkal vagyok kepben. Lehet ugy atsiklok az ilyen elegansabb felcipok learazasa folott mint a sicc mert nem ertek hozzajuk. Azert van a topik hogy segitsunk egymasnak.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest