Új hozzászólás Aktív témák

  • scott_free

    senior tag

    válasz beholder00 #22999 üzenetére

    Nekem ma jöttek meg a BestSecret öltönyeim, alapjában véve elégedett vagyok, még ha 2 megy is vissza, de leginkább az én hibám miatt (a korábbi 46-os méretet kezdem kihízni, ezért bepróbáltam 48-ast, de túl nagy lett). Egyiknél se láttam használati jeleket, hibátlan volt mindegyik.
    1. én is rendeltem egy Eduard Dressler-t, a minősége nagyon jónak tűnik. Nem ismertem a márkát, de rákerestem előtte és tényleg 750€ körül árulják ezeket az öltönyöket. A nagy méret miatt megy vissza, de lehet bepróbálok majd egy kisebbet.
    2. Digel zakó és nadrág (37e+19e) - bedőltem a leírásnak és a képeknek: a zakó egyáltalán nem "tends to have a smaller fit", úgyhogy itt is nagy lett a 48-as, ráadásul bár a képeken ugyanolyan színűnek tűnnek, nem azok, az egyik "grey 46", a másik "grey 48", szóval nem passzolnak. Ami még fura volt, hogy bár a leírás szerint a zakó 100% virgin wool, de nagyon műszálnak érződött. Ez is megy vissza.
    3. Lawrence Grey öltöny (56e) - ez viszont telitalálat volt, 46-os méretben a nadrág se kicsi, a zakó is tökéletes, az anyaga is kellemes, finom, puha (97% gyapjú). Remek szabás, legalábbis nekem, minimális igazítás (nadrág és talán ujjhossz) után tökéletes vétel! :C
    4. Cinque sportzakó, erről már nincs link, 25e volt (77 helyett), 92% gyapjú, kényelmes, jó szabás, ezzel is nagyon elégedett vagyok. :K
    5. ezen kívül rendeltem még egy Stitch & Soul, valamint Champion pólokat, melyek ugyan vékonyak, de rendben vannak.
    Remélem, hogy a visszavétel is gördülékeny lesz, és akkor rendelek tőlük máskor is.

Új hozzászólás Aktív témák