Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
válasz Malibutomi #76451 üzenetére
Csak éppen azt nem értem miért van megkopva az űrben egy hajó,alkatrész, stb..
Maradt otthon még egy kis whiskey a legutóbbi mulatozásból. Inkább megyek aludni. Végre hétvége
Jó éjt!/estét
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76500 üzenetére
lehet rola szo..xD
másrészt éppen neten keresgélek eszterga szupportok után.... ugyanis késziteni szeretnék egy nagy faesztergát hossz és kereszt szánnal... de eddig semmi használhato...:S
-
Stepo
aktív tag
válasz Malibutomi #76504 üzenetére
Esetleg dokkolás,tárolás közben is sérülhet a felülete.
Nincs hír róla,hogy mikorra készül el teljesen? (Mostanában nem nagyon követtem az efféle dolgokat )
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
válasz Jakuskacsa #76506 üzenetére
Biztos mindenki vagy az árokban fekszik,vagy alszik...
-
MiklosSaS
nagyúr
Filmezés ON
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt, most értem haza.
Nem volt rossz első nap, megismerkedtem egy igazi nőstény sárkánnyal. Valami időmágus egyed lehet, ugyanis ha 3 másodpercnél tovább indokolatlanul nem dolgoztam, bárhol volt az áruházban mellém teleportált és rikácsolni kezdett.
A furcsa az az, hogy a sz@rt is kihajtották belőlünk, mégsem érzem magam túlságosan fáradtnak. Pedig délután próbálkozásaim ellenére sem sikerült aludnom.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt!
-
hszilard666
veterán
válasz Lacielvtárs #76512 üzenetére
Reggelt!
De az! Volt nekem is z77 es, sikerült is meggyilkolnomKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hszilard666 #76513 üzenetére
jééé akkor nagyon úgy tűnik hogy alul informált vagyok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
seggszikla alkot...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76512 üzenetére
Az Asusnak van 3 szériája: TUF, ROG, és a sima mezei lapok.
A Saber az TUF!
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #76516 üzenetére
A TUF a ROG és a FOSS!
Napot!
Sikerült ilyen ratyi flexibilis tripodot meg egy fix 50MM es obit szereznem szívem csücskéhez, többet vásároltam eddig mellé mint amennyit használtam, érzem én úgy leszek ezzel mint a pcs majomkodással, elkezdem, aztán addig nem állok le míg nincs egy fullos stúdióm itthonKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Beretvás
veterán
amugy FürgeFarku Keresztfiam merre koborol? tutira matyizik valami jo kis menyecskére ha már nem fér hozzá az asszonykához..
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #76526 üzenetére
Itt vagyok már reggel ótta, be is néztem, de nem írtam... a gyerek már sötétben keltett... Nem matyiztam, de baromi fátadt vagyok! 11 után elmentem aludni, aztán hazajött anya (állítása szerint 2 fél 3 lehetett) elég spiccesen, és mindenáron hozzámakart bújni, jól fel is ébresztett, az lett a vége, hogy az ágy 1/4 sikerült kucorognunk. Mit mondjak, kb fél óra múlva arra keltem, hogy az egész bal oldalam zsibbad. Anyát arrébbtuszkoltam... ismét fél óra, és arra keltem, hogy fázok, persze ellopta a takarómat. Ismét eltelt kb egy óra, a gyerek meg kiabál utánnam.. átmegyek nézem, gondoltam magamban, ezt is megszívtam! Rendesen... kisebbfajta szökőkút alakúlt ki az ágyában, csak pisiből... éjszakai ágyhuzatcsere, ujra altatás, élmény volt, hál istennek a matracnak még nem volt ideje átáznia. Na mondom, most már nyugi van alszunk. 4:50 anya telefonján úgy maradt valami ébresztő, hát persze, hogy csak én keltem fel rá. Ok, mondom, most már 8 ig albás... Gyerek fél 7 kor jött, és már piszkált, hogy ébredjek, mert robotot akar építeni hajnalban legóból... fuck... anya persze fejfájós macskajaj, de a lakás úszik, én meg nem viselem sem a kupit, sem a koszt, így délig takarítás volt.... és persze még mindig beteg vagyok, fika úrfi nem akar itthagyni, a tegnapi sör nem kúrált ki, ezért ma újra megpróbálom a tisztítókúrát. hamár ilyen jól kipihentem magam, és kiizadtam a bacilust... Ja és anya megjegyezte úgy kb fél órája, hogy olyan tüskés vagyok ma... vajon miért??? Fáradt és beteg vagyok, és még sörért is le kell menni...
Keresztapám: Kakiljál sünt!
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76532 üzenetére
a kutyamindenit... hát azért ez nem semmi... hozzám ezek után egész nap nem lehetne szolni mert harapnék...
mifelénk kopasz sünök vannak..XD
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #76533 üzenetére
Relaxációként kitakaritúttam a patkányok (tengeridisznók) alól a kakát, meg a növényeimmel foglalkoztam (nem nem olyan növény még mielőtt lecsapna rá valaki). Sima szobanövények, csak már rég nyirbáltam meg őket, és volt egy két csúnya száradt hajtás. Egyiket ki akartam dobni a hétvégén, mert olyan semmilyen, de már 3 éve ilyen nyomi, erre ma látom, hogy elkezdett hajtani, nem is kicsit... kap még egy esélyt...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76534 üzenetére
"csak már rég nyirbáltam meg őket, és volt egy két csúnya száradt hajtás." nem tudom én..
én a kocsit mütöttem ma -2 fokban kint... nem akarja a jot az árvám..
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Beretvás #76515 üzenetére
A non-K procikat eddig is lehetett tuningolni a BCLK órajel emelésével, ami (Sandy-től) a Skylake megjelenéséigig teljesen ellenjavalt volt(mert ugyan azt a BCLK-t más is használta - instabilitást okozhatja, és kinyírhatja a hardvereket), de néhány s1151-es deszkában van a CPU-nak elkülönített BCLK generátor.
-
ViZion
félisten
Lenne most Asus 290-es vízhűtőblokkal együtt 90k-ért
Érdemes erre cserélni a 280X-em?
Mennyiért tudnám eladni a 280X-et most reálisan? Nincs gari, 55k volt nyáron.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76536 üzenetére
nem akar ugy gyulladni igy hidegben már ahogy kellene.. de reggel meglátom..
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #76542 üzenetére
...posta nincs
Vannak már 85k-tól 290X-ek
A víz miatt lenne szimpatikus, igazán a 280X alulfeszelve is jó, játék alatt hangos kicsit.280X vs. 290 mit mutat egyébként? Csak játék érdekes, fHD felbontás, ez ami a leg VGA igényesebb nálam. MWO és mindenféle FPS-ek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #76534 üzenetére
Amúgy ha gondolod, azért probalhatsz szebb beszédre törekedni, kedves fürge farkú kolléga
Gondolok a kaka, és hasonló kifejezésekre. Rage szituban oké, de nyugiban már mocskolodas, és indok arra, hogy beszoljak -
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #76545 üzenetére
te mit szivtál? csavarlazitot? az ha kiirja hogy szar az mivel jobb?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #76545 üzenetére
Valaha logisztikus voltam, onnan ez a rossz szokás... de igazából már kezdem kinőni... de nem mindig figyel az ember...
Más:
Most beszéltem egy kollégámmal, én most nagyon de nagyon elszomorodtam, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem esett túl jól, főleg, hogy már másodjára esik meg az ilyesmi velem... A munkahelyemről van szó. Mint raktárvezető/raktáros eléggé elszeperálva vagyok a többi dolgozóbal, mert a főépületbe elég keveset vagyok, ahol a többi alkalmazott/értékesítő/főnök trónol. Minden éven van ugye évvégi elbeszélgetés, meg évvégi lóvé, meg évvégi wellness hétvége családostól. Sokszor elfelejtkeznek rólam, mert én csak úgy vagyok, de már 4-5 éve ott dolgozom, azért csak eszébe kéne jussak valakinek. 2 éve sem esett jól, hogy elfelejtkeztek rólam az évvégi beszélgetéskor, és nem is kaptam évvégi jutalmat, csak megkésve, mert ugye a beszélgetés híján nem voltam a litán sem kinek mennyit kell utalni. Az évvégi wellness hétvége az nagy céges berúgás és lazításról szól, és mivel közel a karácsony van az a szokás, hogy kalapba minden név, és húzunk nevet annak kell venni valami apróságot. Az éven páratlan a létszám, mégis párosra jött ki a kalap. Mint kiderült rólam megint elfelejtkeztek, nem voltam a kalapban. Ez is úgy derült ki, hogy végülis páros lett a vége, mert egy táppénzes kolléga, pont aki hívott elmesélte (most jön vissza dolgozni), hogy neki csak úgy odaadták a nevemet, és még el is dicskedtek vele, hogy napokig gondolkoztak ki maradhatott ki... nagy derülés közepette. Idáig is nyeltem sokmindent, elviseltem, hogy a házörző is előttem van a sorban, mert ha az nem kap enni (persze ez is az én dolgom) akkor húúújjjúúújjj, de hogy én az év 8 hónapjában nem tudok megebédelni az senkit nem érdekel. Asszem eldőlt, kellett ez az utolsó rúgás, hogy elhatározzam magam, családostól kimegyünk vagy Ausztria, vagy Németországba. Van kint ismerős, nekem már lenne állásom. Leszek olyan szemét, hogy a szezon legjavában mondok fel, és megvárom, míg pont 5 éve leszek a cégnél, mert így az új törvény szerint ha én mondok fel 2 hónap végkielégítést kell még hogy fizessenek. Március 3 az 5 éves jubilállásom... pont a szezon legvészesebb része... egy nagy rúgást most ők fognak kapni, keressenek még egy ilyen marhát, aki ennyi mindent megtesz majd értük, szerinem senkit nem fognak találni! El vagyok szomorodva teljesen... hogy ennyit jelentek én, akitől minden kiindul.. és tegyem hozzá, nagyon pontos és nagyon rendes leltárokat hoztam, nem voltak iszonyatos eltérések, sem károk, mint az elődömnél. (ott raklapok hiányoztak, míg nálam max 1-2 db-s eltérések vannak, azok is inkább pozitívban). Mindig minden vevő azt kapta amit kell (az összrendelés csupán 0,02% a volt hibás közel 4000 redelésből... ezt is azért tudom, mert elmondták, hogy mennyire örülnek ennek...
mocskos világ ez...
ja még valami: délre a hotelben kéne legyünk ahol az évvégi mulatság lesz, 30 km kb Szolnoktól... én délre vagyok kiírva aznapra évvégi beszélgetésre... szóval megint elfelejtették ezt is.... aésldkjgaslékghéaoéwighaséldkghléaéslkdghléasélkdgh-nak!!!!! (norbert kolléga kedvéért)
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #76546 üzenetére
30 %
fain. Akkor megfontolandó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest