Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
Végre haza értem én is. ....12 óra munka
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #76853 üzenetére
Azt hittük csak tudsz írni
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #76855 üzenetére
-
Televan74
nagyúr
Szép estét!
Csak azért hogy jókat álmodjatok!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MiklosSaS
nagyúr
Holnap ha minden rendben itt van az alaplap. Meg lecserelem a jo oreg Vertex 4-et egy Crucial MX200-ra, ugyancsak 250 gb-ra. Az alaplap bizniszbe volt bele kalkulalva...aztan ha itt van akkor miert ne, 3 ev gari van ra...en meg nagyon szeretem a Marvelt (Crucial).
Azert van kulonbseg....kb 3 ev a ket ssd kozott.
OCZ Vertex 4
Crucial MX200:
Jo ejt!
-
mackosajt
addikt
Tudtam, hogy a Sassss valami más miatt is cserél hardvert.
Épp ezerrel dolgozom.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Televan74 #76861 üzenetére
Nez amikor megvettem az OCZ-et akkor 120 angol font (48K HUF) volt kb, ez ha jol emlekszem olyak 2 - 2.5 eve. Most ez a Crucial olyan 70 font korul mozog, ami 28K HUF.
@mackosajt: az SSD csak bonusz volt.
Na de tenyleg jo ejt! Mackonak meg jo munkat!
(#76861) Televan: ugye nem FX-re szeretnel valtani?! Mert ha igen akkor komolyan nem ertelek. Max ha szukseged van nemi KP-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz MiklosSaS #76863 üzenetére
Túl nyugodt az életem, és kp kell.Nem nekem,hanem a tesóm fiának.Titokban kért tőlem,és most karácsony előtt nehéz lenne másképp megoldanom. Az MSI GTX980 -mat is miatta cseréltem el egy Vapor-X 290X + KP -ra.Sajnos ez van. Vége a szennyes kiteregetésének.
-
Televan74
nagyúr
3Dmark DX12 infó morzsák. [link]
Nvidia logó azért aranyos. Nem lesz részrehajló a teszt,kicsit sem.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Uraim
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #76867 üzenetére
Nem vételeztem csak gondolkodtam rajta. Aztán mindenhol azt olvastam hogy melegednek elég rendesen és inkább lemondtam róla.
' reggelt!
-
MiklosSaS
nagyúr
Kellene egy kis szabadság de az most lehetetlen.
Ti mit csináltok karácsonykor?
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #76871 üzenetére
Mi reméljük, hogy a karácsonyt még pocakban tölti a kicsi, ha esetleg fehér lesz a karácsony kicsit kimegyünk a levegőre. De eddig úgy néz ki hármasban.
Tegnap csomót focizott/feszített párom nem túl nagy örömére, odahívott hogy beszéljek a fiammal, arra bezzeg lenyugodtott :] Aztán ha visszamentem bepakolni, megint elkezdte. Megkaptam, hogy oké akkor éjjelente én kelek fel mondom jó, azért néha majd etetni is kell .
Televau: az a bench akkor jelenthet komolyabb gondot, ha a volumetric lighting Nv Godrayshez hasonlóan extrém módon tesszellált felületekkel kerül kiszámításra, mert egyébként részecskerendszerben mindkét gyártó GPU-ja hasonlóan jó (emiatt nem lassult pl Lara haja miatt Nv).
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Mi megyunk haza hetfon, karacsony+szilvesztert otthon toltjuk. Csajok is nagyon varjak mar.
-
Televan74
nagyúr
Nálunk beindul a nagyüzem hétvégén.Az a szép hogy sok takarítás és főzés miatt,majd éhen halunk dec 25. -ig.
Akkor megjönnek tesómék,jön a nagyim,és öröm tánc,eszem - iszom.26. jönnek a közeli rokonok ls egy két barát.És utána pihenő. Szilveszterkor már nem megyek sehova. Kiteszek egy üveg krémlikőrt az erkélyablakomba,hogy jó hideg legyen,és eliszogatok a gép előtt ülve.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Malibutomi
nagyúr
Lanyok leloktek a samsunk printerem, es tonkrement, vettem egy brothert, hat ilyen szart meg nem lattam...viszem vissza holnap.
A szoveget olyan vilagosan nyomtatja hogy alig latszik, grafikat kepeket olyan soteten hogy kivehetetlen, es egy 600kb-os pdf nyomtatasra villogtatja a ledet hogy out of memory.Fos.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #76874 üzenetére
Mi itt maeadunk tul kicsi meg a fiam.
-
Whysperer
addikt
ASRock SkyOC: eredményes CPU tuning szorzózár esetén is [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Malibutomi
nagyúr
Na ha valaki ilyennel talalkozott mar akkor help please.
Hideg inditas utan nem mukodik semmi USB cucc a gepemen (eger, wifi stick stb). Szerencsere a billentyum PS" igy nyomok egy restartot, es utana minden mukodik. Ez mitol lehet?
Tegnap meg semmi baja nem volt. -
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #76879 üzenetére
A printer miatt lesz.
-
Televan74
nagyúr
34.000 jó ár egy 2017.05 garis ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 lapért?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #76880 üzenetére
Komolyan gondoltam erre is.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
-
Jakuskacsa
senior tag
Szep napot vegre! Meg nalunkis sok embernek jutott eszebe, h kene evvegere vasarolni... de elszoktam en a sok pakolaszastol, azert 2 honap lazasag utan nem esett jol megmozgatni 4-5 tonnat...
Sass: most vannak fent joaras saber lapok es cpu-k az apron 70_75 megallitja, es van egy 8 hengeresed saber lapban... az nem gondolnam hogy dràgasssszzaàg....Nah karacsony. Mi sokaig mindenkinek megakartunk felelni, mert anyumek is messze laknak oda is csak haza kell tolnom a kepem, meg anyosek, meg minden közeli rokon.... aztan 3 eve eldöntöttem, h a karacsony rolunk szol, a csaladrol, es mindenki megsertődhet, en sehova nem megyek! Azotta maskepp is gondolok 24-ère, delelőtt főzőcskezünk, tradicionalis kapileves, es rantott hall krumplisalataval. Delutan fa diszites, ami akkor lesz pompazatos, h pont sötetre vegzünk vele, es ott all a csoda kis fenyevel. Apa megkongatja a kiscsengőt, lass csodat a fa alatt ott termett maris par apro ajandek. Gyerkőc. Bontogat, jatszunk, eszünk, egy kis bor, pezsi, aztan szerelmesen bamuljuk a szokasos karacsonyi filmeket, majd este egy kis igazi erzelmes mamas papas.... hat nekünk ilyen egy karacsony, es remelem ilyen is marad, mert ezt penzert nem lehet megvenni, ezt csak atelni lehet...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #76890 üzenetére
Nem...ez MSI! 17.01.2017-ben jar le az 5 eves fogadalmam....meg kicsivel tobb mint 1 ev.
@GyorsFaccu: nem tudom na....en 4790K utan inkab egy 2600K vagy 3770K-t valasztanek.
-
MrM94
addikt
Istenem...DU fél 6 van..még mindig részeg vagyok
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
-
MrM94
addikt
Na itt mindenki kap hideget melegetAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hszilard666
veterán
Napot!
Drukkolást kérek holnapra, holnap derül ki hogy átengednek e olaszbólMás:
A vízkör még mindíg nem megy, holnap nekiugrok és kitakarítom, ha azután se megy akkor elbúcsúzom tőle...(#76896) MrM94:
Ez nagyon jó![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
so fuckin true
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest