Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz ViZion #67442 üzenetére

    Ne aggódj Vizion.. a fórumra fordított figyelmem kb 1%-os szóval. Kb egyszázalékát tükrözi a valóságomnak. Tudok Én szépen is beszélni úgy,hogy elolvasom,de Például a Tiédet is csak félig olvasom el. Mert felének semmi értelme. ;) Van nekem öltönyös megfontolt verzióm is. Csak ide nem pazarolom el. Minek kb rólad is annyit tudok csak ,hog ymindenkit kioktatsz és Vizion aneved. kb ennyi,ha meg ,hogy ormányos. nem tudom Én nem tükrözöm a valós Énekemet itt. Viszont,ha Te igen akkor szerintem kettőnk közül nem én vagyok nagyobb problémában. Amúgy igen Angolomon még csiszolni kell. Csak managerekkel tudtam beszélgetni eddig így nem igazán vagyok otthon a Chelseas Edzőktől eltérő emberekkel ,hogy kell beszélgetni. Ez van. Senki sem tökéletesn.

    Attól még minőségi jó a munkám. Én a fizetésre panaszkodtam....De ,ha erre vonatkoztatod le akkor ergo a Párom is aki full intelligens 5-s ráadásul az orvosin. Akkro Ő azért keres 97 ezret. mert orssz a nyelvtana és a beszédkészsége. ;)

    No offense.

    Ez a chateléses dolog csak abból amradt fent amikor CS alatt nem volt mikrofon aztán gyorsan kellet valahgoy leírni. Én közbe játszom meg dolgozom szóval egyszerre 3 dolgot és ennyire tudok csak időt szorítani.. pár szót beírni és ennyi.

    Itt is KB SAS meg Hablaty írásait szoktam kb elolvasni.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák