Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
DI(C)K
9gagről, photoshopbattle[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #67551 üzenetére
Nem értem a lényegét a képeknek.
@Norbert, @PingVin: kösz a privátot.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
válasz norbert1998 #67554 üzenetére
haggggyad angol a csávó looááál
-
MiklosSaS
nagyúr
Akaratom ellenére beleolvastam az FX topicba...És jééé...@ZöldUfó megtanult rendesen írni.
Ugy látszik csak itt nem volt hajlandó.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #67548 üzenetére
Muhhahhhahhahhaaaa.... Isten hozott a klubban! Izzadtságos angyaszárnyak hátul, makkos csótányroppantó cipő, instant lábszag, zakó, ami hiába egy vagyon, csak hülyén néz ki az ilyen melós gyerekeken, mint mi....
Mondjuk már megszoktam én is, kollégák is, h vége a kapucnispulcsi-pólós időknek
Mostanság berángattunk annyi melót (segített a műszaki manager és a marketinges kapcsolattartó kollégám is sokat, de a popsinyalós-levelezős-telefonos rész 99% enyém... hálás munka ), hogy október közepéig túlélésért küzdünk. Mert nem merek lemenni a csarnokba, 24/7-be jönnének, akkor is kellene túlórázni...
...és fognak is
Már érlelődött bennem, de holnap véglegesítem, beszélnem kell a big bossal: fizu+túlóra+mozgóbér (aka jutalom) létezik, de pár húzó embernek jó lenne, ha maga a főnök adna kézbe egy kis dellát. Javítaná a morált, a loyalitást. Próbálok intézni majd egy kis rétest vagy üdítőt is a túlórázóknak. HA erre nem ad a boss, akkor én rászánok egy pár ezrest...
Vagy van vmi jó/jobb ötleted a morál javítására?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
Hogy egy logó mennyit tud változtatni az összképen
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #67559 üzenetére
te nem szivtál nevetös cigit? vagy ne szivjad vagy adjál nekem is..
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
'éccakát.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #67558 üzenetére
Én úgy oldom meg a túlórát hogy a munka kerülõknek szabadnapot adok amikor pangás vagy kevesebb a munka. Öt és fél óra tulóra után kapnak egy szabad napot. Emiatt egymást tapossák hogy a listán legyenek.
Azoknak akik meg szeretnek dolgozni (értsd bevándorlók/ vendégmunkasok) kifizetettem 50 %-ban. És kicsit elnézõbb vagyok velük.
Túlórás napokat meg úgy oldom meg hogy hétfõ, kedd igen, szerda nem. Csütörtök igen, hosszú túlóra (12-13 óra munka) pénteken pedig fél órával késõbb kezdenek és fél órával hamarab végeznek...plusszba jár egy 15 perces szünet is.Igy csönd van és nincs hõbörgés... Általában. Aki meg igen az mehet máshova dolgozni.
Öltöny...íng.. Ne is mond....keresek majd valami laza cuccot. Én rajtam sem áll jól az ilyen.
-
stratova
veterán
Hmm nem tudom a BR milyen csatorna, de lassan elkapcsolom. El lettünk könyvelve műsorukban (quer) olyan országnak, amely elnöke könnygázzal és vízágyúval tartja vissza a menekültjeit, majd jött egy 10 perces spot, hogy itt hogyan segítenek nekik önkéntesen (mintha nálunk nem lett folna folyamatosan ilyen törekvés -.-)
Azt hiszem nekem ennyi ebből elég is lesz.Bocsánat, nyugodtan törölhető.
Inkább mennem kéne Oktoberfestre.
FX topikból:
DigiTimes:AMD's next-generation Zen architecture is expected to arrive in the fourth quarter of 2016 at the earliest, but sources from motherboard players are concerned that the late arrival of the new platform may put AMD in a rather difficult competitive position.
The sources believe Zen architecture's late release is due to Globalfoundries' issues with R&D and yield rates for its 14nm FinFET manufacturing process.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #67566 üzenetére
Nem néztél az órádra, és kérdezted meg a melletted ülőt:
- elnézést, vigyázna a táskáimra? Nekem itt le kell szállnom...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #67565 üzenetére
Más országok más problémák, valószínűleg Németországban nem tapasztaltak olyat problémákat mint az Egyesült Királyságban, egyébként engem nem a pro vagy kontra vélemény zavar ebben a kérdésben, hanem hogy egy teljes országról alkotnak véleményt a vezető politikusai lépései alapján. (Amúgy tettem ezt hibásan korábban én is, amikor az Egyesült Államokról beszélgettünk).
Bukott: Mazda 6 Skyactiv D 2,2, BMW X3 2,0d xDrive, Opel Zafira 1,6 Ecoflex dízel, Citroen C4 Picasso BlueHDI, Volkswagen Polo egyik dízel változata
Megfelelt: Mercedes C220 CDI, Volkswagen Golf a 2.0 TDI (az a Golf ami bukott az USA teszten)
az amerikai botrány kapcsán elhíresült Volkswagen Golf a 2.0 TDI-motorral nem kis megelepetésünkre jelentősen, mintegy harminc százalékkal alatta maradt a megengedett értéknek, így simán megfelelt a most érvényes európai (tehát nem az amerikai) környezetvédelmi előírásoknak.
Don Sass az előfizetés nélkül elérhető cikkek nem taglalják részletesebben a témát.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Szegenynek meg a seggen is kiszakadt a gatya
Igazi szexkep
Nehez munka, a rendori munka
Es egy kis finomsag
-
xatos3
senior tag
SASS eljött az idő hogy okosíts!!
hogy tudok precízen szépségesen húzni prockót inteleseknél? tpd keret növelés meg long és short phase keret átlépések fesz stabilizálás meg még fél tucat dolog amire annyit tok mondani hogy hogy is van ez!?
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindenki almos?
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jol! Jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
@Xatos3: remelem egesz ejjel nem fogsz aludni....csak a feszultsegen fogsz gondolkodni
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #67559 üzenetére
és milyen igaz
jó reggelt mindenkinek
ma ismét győzedelmeskedik a jó"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aludtam kb. 4 órát, éjszaka gyomorfájásra ébredtem, kétszer. (y) 0-kor feküdtem, 3-ig nagyjából semmit sem aludtam.
Reggelt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #67582 üzenetére
Nem tudom, lehet sikerült összevakarnom ezt a vírust, vagy a franc tudja. Nem csináltam semmi mást, mint eddig szoktam. Este egy laza rántotta volt a vacsora, de abból sem ettem sokat.
Jobb, viszont a fáradtság miatt kicsit szét vagyok csúszva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Shokkolo
addikt
Szép jó reggelt, végre péntek!
@hackeeeee:
Jobbulást!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Emberek/ Állatok jó reggelt!
@KékÖrdög: most komolyan te is péntekre betegetsz meg?! Oszt gyere helyre szombatra!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #67586 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek! Neked meg kaptya be egy vacogós kannibál...
...nem történt semmi, csak gondoltam ne kezdődjön már jól ez a péntek!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
reggelt.
-
mackosajt
addikt
Sok a beteg állat erre?
Reggelt!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
látom ma itt mindenki beteg
tehát mindenkinek jobBULÁSt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #67584 üzenetére
Bejöttem melózni, de lehet hazamegyek, ha meg tudjuk oldani a váltást.. Kicsit szét vagyok csúszva, de csak kicsit...
Köszönöm Uraim!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Gamma ma?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #67594 üzenetére
Este...L4D2 vagy Crysis. Remélem @Hablatyi meg @Csoki is jön majd.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #67596 üzenetére
Macska meg doglik, ....csak nem a sajat agyaban. Nemreg pofaztam vele....meg aztan most o inkabb trogereskedik estenkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest