Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #54800 üzenetére
neeem, ez csak egy vigyorgás volt...
nekem nem kell játék kulcs
ismersz, mit is kezdenék vele?
max kinyomtatnám és bekeretezném hogy tőileg kaptam ajándékba...
de nálam annak a kulcsnak csak egymás után leírt karakterek lennénekmajd jön, nálam hasznosabb user is
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54801 üzenetére
Mar azt gondoltam hogy vegre elkezdesz jatszani is....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Erre senkinek semmi ötlet?
Illetve az a vicces, hogy feltettem egy szűz win 7-et, rá egy cinebenchet, aidát, ibt-t, hwinfo-t, torrentet, hds-t, és a 200 gigás vinyón maradt 128gb hely..
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz inspiroyhome #54803 üzenetére
ha megmondod mi volt a hibaüzenet, akkor talán
sajnos nem bírtam kinézni@topiklakók:
Szép-jó-"reggelt" mindenkinek
igen, rég volt a reggel, de most jutottam el a PHig"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #54803 üzenetére
Igen mert a ramoknak is fentart valami hekyet a hdd-on.
En inkompatibilitasi hibara gondolok, valami nem passzol ott. Gondolom mar megcserelted oket. Mindig a fizikai negyedik modulban van a baj?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Shokkolo #54804 üzenetére
203-memory module failed self-test and failing rank was disabled
És szopat a gép, szó szerint, mert tegnap 28gb rammal kapcsoltam ki, most reggel bekapcsolom és megint 32-t lát, nem ír hibát. A windows is látja mind a harminckettőt, memtest is.
De fogadni mernék hogy ha megint újraindítanám, csak 28 lenne, és ez a hibaüzenet.
Wow köszi Miklós ezt pl nem tudtam.
HP által elfogadott, biztosan működő ramok. Az oldalon ez a konfiguráció (tehát 8x4 darab FB dimm asszem 5300f így szó szerint benne van a támogatásban, máshogy nem is lehet elérni 32gb-t.
Tegnap előtt vettem őket, aztán ugye egyenként cserélgettem, és találtam egyet, ami biztosan rossz volt, mert soloban is hibát írt, de csak az az egy. Tegnap elmentem megint zuglóba, kicseréltettem, és mikor hazaértem hurrá megvolt a 32 gb, egészen a következő újraindításig.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54806 üzenetére
Jó nagyot kiáltok
Kicsit keveset jártam most erre, mizujs feléd? Kiheverted már a nyavalyád?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
norbert1998
nagyúr
Nekem győzött a jó a hétre!
És ráadásul hosszúhétvége isBevittem szervízbe az sp-t. Se cseretelefon, se microsimből nagysimcsináló, semmi nincs
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #54808 üzenetére
Na akkor induljon a moka:
- minden slotba, minden ramok kiprobalni. Nem rohog...sokszor volt hasonlo gondom
- minden palcikat tesztelni kulon memtesztel
- slot-ot, ramokon az erintkezoket megtisztitaniUgy latom hogy ez egy eleg HP hakli dolog. Ha nem oldodik meg a gebasz akkor irj nekiek.
Itt lehet olvasni...tobben szivnak hasonlo problemaval.
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54810 üzenetére
Hétfőn volt a születésnapom, szóval öööö izzzé, kicsit görbe volt a hét
Vettem ki szabit hétfő-keddre... szombaton összemértem az erőmet az alkohollal újra, természetesen vesztettem majd hétfőn is de csak óvatosabn... kedden emg elmentem pecázniMost meg végigmondtam a mezei magyar paraszt-szótárat, mert a melóhely klimatizált (lenne), de van pár vérszegény vasággyal együtt 10 kilós p*csa, akik fáznak, érted... ?! fááááááááznak.
34 fok van bent reggel 9kor... végülis nem elég az üvegiroda, fűt befnt ~100 gép.
És ezek FŰTÉSRE !!! kapcsolgatják a klímát.
Kiégtem teljesen"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #54813 üzenetére
ejha, akkor Isten éltessen
a pia ismerős helyzet, én is így vagyok/volnék vele
de lényeg hogy túlélted
a zörgőcsontú csajokkal kapcsolatban meg mindig vannak ilyenek, de legalább jól néznek ki?
mert ha fáznak akkor lehet más módon is segíteni rajta hogy melegük legyen, izzadjanak és kelljen a klíma"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54814 üzenetére
az a baj h. nem... nem olyanok mint amiket linkelni szoktál, hanem az a komolyan komplexusos, anorexiás csontrakéták.
amikor a gerinccsigolyáit is meg tudod számolni a felsőn kerezstül, és a combját-karját egy kézzel átéred körbe.... gusztustalana gond, hogy hiába veszünk velük össze. öltözzön fentebb... öltözni lehet, vetkőzni egy bizonyos szint után kicsit "macerás" lenne
Illetve mielőtt elfelejteném, köszönöm
@norbert1998:
egyetértünk... 4-5 szerencsétlen miatt szív 50 ember.
persze h. ők ülnek a klmakapcsolónál[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #54816 üzenetére
jesszusom
hát akkor kitartás neked ebben a nagy hidegben, akarom mondani melegben
és végül hogy mindenki elé tudja képzelni milyen most Optimus Uraság látványképe ha jobbra vagy balra néz melóhelyén"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54817 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54818 üzenetére
pont olyanok mint a felső...
adok belőle 5-öt a középsőért, áll a biznicc ?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54818 üzenetére
Na ez az...mar megijedtem az elso keptol.....
-
MiklosSaS
nagyúr
Bajban a XarTeCe.....ugy latszik a fostaliga telefonjuk a kutyanak sem kell. Remelem megveszi valami noname gyarto, oszt csinalnak belole valami olcso kinai semmirevalo kutyut
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54822 üzenetére
ezen ne múljon
ha csak ez áll a biznisz útjában, akkor csomagolom is őket"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #54823 üzenetére
és postán adod fel borítékban?
de előtte kérek egy képet róluk, okés?
mint az etióp csoportkép, mi?
de komolyra fordítva a szót, mit kezdjek velük? esetleg papírnehezéknek használjam őket?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #54824 üzenetére
hát had ne én találjam ki mit kezdesz velük
elég ha én tudom mit kezdenék a tieddelViccet félretéve... elértük a 37 fokot, ha ilyen marad a nyár, eskü lefogyok...
mások fizetnek a szaunázásért, én napi 8 órában ingyen kapom heti 5 nap"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Pangas van a napiszaron...
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #54816 üzenetére
Melóban, muszerszobaban van 2 analitikai gép, meg vagy 8 PC.
Tavaly azt csináltam, hogy belottem 24-25-re a klímát, távot meg bedugtam az egyik fiókba.
Így is muszakonkent többször kellett visszakapcsolnom.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Megkaptam vegul, hivott a gyerek reggel hogy kuldi emailben a kulcsot.
Te macska, brutal a kartya....meg ilyen eros kartyam nem volt.
@Pabu: ha nem viszi el olyan tag akinek meg nem adtam semmit, akkor viheted neki. De mint mondtam, korrektul kell csinalni
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #54834 üzenetére
Ja, engem is meglepett
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #54839 üzenetére
Újabb szériával jobban járnál, a régebbit már most háttérbe szorították.
-
Lacielvtárs
nagyúr
ezen jót mosolyogtam
"... CM sikent pro 1000W (kúrvahangos edísön)..." még jó hogy silent a táp[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem nem nyomna le a 780tI sli-T, de mivl regi...nem annyira tamogatott.
Vegyel egy faCCa Radeont
-
inspiroyhome
senior tag
Fú baszki, Blahán se veszek több gyrost..
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #54845 üzenetére
Akkor ma ne menj setalni : D
-
Balathruin
veterán
Blahán hol? Nyugatinál soha nem volt gondom.
-
Shokkolo
addikt
akkor tolj le rá egy jó banánturmixot... hamar megment a szenvedéstől
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #54849 üzenetére
én a chilisbab -ra esküszök
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs