Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MiklosSaS #53052 üzenetére

    Csak azt nem értem, ha valóban csak 2016-ban érkezik akkor minek promózzák most?!

    Másik ugye, linkeltél egy képet az #53001-ban, minő meglepetés nem csak én "Tongásítottam" a 380 szériát, ámbár megjegyzem, ha a Tonga Prot a Hawaii XT alá lőtték/lőnék számozásban, akkor annak a Hawaii XT-nek valamit nagyon kell majd tudnia, ergo teljesítményre közel sem csak annyi várható mint egy "sima" átnevezésnél. Annyi szerintem bőségesen lesz benne, hogy elcsípje a 980at.

    Más kérdés honnan bányásznak elő ennyi teljesítményt, mondjuk ha csak a Tahiti ~ Tahiti XT közötti difit tudják hozni az már bőven elég lenne. A Zafír/Emes-ájjjj ugyan megmutatta, hogy le lehet simán hűteni a Hawaiit is, azért megnézem majd mit kezdenek a gyártók a 390el.., mert ha a teljesítmény nő akkor valahogy kizártnak tartom hogy a fogyasztásból is sikerült volna faragni.

    Kövezz meg, de speciel a Tonga Prot sokkal érdekesebbnek tartom mint a finomhangolt Hawaii XT-t, a 285 azért tud villantani itt-ott, "nagyban" jópofa lehet, sokkal inkább alternatíva, na meg ugye ott a Fiji is, kismillió kérdőjellel.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák