Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Ha már ereklyék.
Egyik régi Am2 félkonfig lehet elcserelodik egy 5670-re.
Nem nagy biznisz, de kisebb helyet foglal, talán könnyebb eladni.Ki kéne söpörni a régi cuccaim, és egy harmadik gépet csinálni...
Lacihordoelvtars, jó kis tojások. A csajok se voltak csúnyák.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #53552 üzenetére
BaCCa meg...indian etterem....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #53556 üzenetére
Indian frissss sult csirke...majd a szakacs eldonto hogy tukor tojas vagy csirke lesz a reggeli...
-
V!ck
senior tag
válasz Lacielvtárs #53547 üzenetére
De irigyellek titeket, hogy egy X1650 ereklyének számít
Nekem az ereklye egy ISA slotos Trident TVGA9000 (?) 256kB memóriával 640x480-ban tudott 16 színt, ha jól emlékszem ahhoz képest világmegváltás volt az 1MB-os S3 Trio... amit bővítettem 2MB-raEgyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #53543 üzenetére
Ha már X1xxx széria.
Nekem annó ilyenem volt:
Véleményem szubjektív...
-
inspiroyhome
senior tag
A legjobb az, hogy új korától 1 cég használta, ugyanabban a gépben, pormentes közegben. Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha soha nem használták volna. Még az érintkezőn sincs kopás. Csak még nem tudtam kipróbálni, tényleg lehet hogy nem működik..
Na, 1 óra és megint vezetek. Izgulok.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #53562 üzenetére
Akkoriban igen.
X1950 pro ultimate.
Igaz, sajnos nem bírta túl sokáig, elkezdett csíkozni. Ezt cserélték annak idején gariban egy Gainward 9600GT Golden Sample-re.
Csak arra már nem emlékszem, hogy zöld, vagy piros nyákos volt-e. De asszem zöld.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #53565 üzenetére
Hát az X1950 azért technológia szempontból kicsit elavult már.
Hm, most van Nálunk egy lenovo notebook, FX7500+R7 series vga. Érdekes jószág.
Véleményem szubjektív...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hackeeeee #53564 üzenetére
A 9600 nagy kedvencem volt, igen erős jószág volt, engem 2 évig kiszolgált. GDDR3 512MB. Aztán eladtam, és rá 1 héttel csíkozni kezdett... Mivel pénzt nem tudtam visszaadni, ezért cserébe egy másik kártyát adtam. A vicc az, hogy eladás előtt furmark, játékok, minden ment gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
inspiroyhome
senior tag
Na, csoda workstation a 2x2 magos procival 281 pontot tudott hozni cinebenchben. Kicsit aggasztó hogy a mobil 7-nek majdnem dupla annyi. Na de majd a 2x4 maggal.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
akinek jogtiszta winfosa van,az lefoglalta előre az ingyenes win 10 frissítést?
akinek pedig nem jogtiszta nekik megjelent,hogy ingyenesen upgradelhet?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #53569 üzenetére
Am2 nem jó integrált VGA-val?
Macska, gondolkodom rajta.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
nálam van update ikon, és a virágbolt oszlopos tagjaként nem foglalok vagyis nem regelek, biztos ami biztos elven
mackosajt: lehet az is megfelelne, de azért azon még lassú a photoshop munka ám, tapasztalatból mondom ám
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #53570 üzenetére
Csodat ne varj tole....nem lepodnek meg ha 2x4 maggal is gyengebb volna mint a 8 szalas FX.
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #53574 üzenetére
kapod az ápdétet ha virágbótos ha nem.
abnnyi h nem lesz jogtiszta.de hogy most ez mit takar nemtudom,kerni fog serialt 30 nap utan vagy h fizess érte nemtudom.pl en elso nap lefoglaltam,dx12 gémek miatt néztem pár yt -os vidit és ott egész jó performansz boost volt.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #53577 üzenetére
nekem 8.1 alatt ne mjelent meg
pedig még eredeti is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
V!ck
senior tag
válasz hackeeeee #53580 üzenetére
Akkor lehet, hogy keverem a színeket, de minden más stimmel. 2x2GB-os szettem volt, emlékszem, hogy behozták hozzám a boltba, hogy van 2 ilyenje, "tök nóném", mit adok érte... felcsillant a szemem, amikor megláttam, asszem megegyeztünk 3ezerben
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Shokkolo
addikt
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #53575 üzenetére
Tuti, hogy gyengébb lesz, és sokkal többet is fog fogyasztani. Viszont míg az FX procival került a gép ~100-120 ezerbe, ez a gép gyakorlatilag alig került valamibe. Az más tészta persze, hogy amúgy sem ér sokat, de számomra tökéletes kezdés. Mindig is érdekeltek a 2 procis rendszerek, talán ez egy löket lesz.
Ha veszek bele 2x4 magot max 20-25k-ért, akkor ~30 ezerből majdnem hozza a 100k-s gép szintjét.
Betettem az x1650-et, felismerte, windows aero is van, szóval eddig boldog vagyok, lehet hogy ez is működik.
Vezetésen meg a tahó paraszt úgy kezdett el engem előzni, hogy szembe méterre nem tudom, de elég közel volt a másik autó, konkrétan engem fékezésre kényszerített...
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #53577 üzenetére
örülök ha sikerült,amúgy nem tudtatok róla?
-
inspiroyhome
senior tag
Ami számomra elsőre furcsa az a RAM melegedése. Hűtőborda van rajta, és egy 9 centis venti, ami közvetlenül rá fúj, mégis mindkét modul 75 fok körül mozog terhelve, néha még a 80 is megvan.
X1650 = furmarl elindul, megy is a szőrös fánk, aztán feketekép és restart.
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz hackeeeee #53589 üzenetére
Én sem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy sokszor futattam az Aida memória benchmarkjait de szépen táncoltak a ledek...
(#53590) nagynorbiman igazából ez már a korából adódó szoftverkompatibilitási hiba is lehet... nézd meg 3dmarkok alatt is, vagy heaven, valley, bármi.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ki jatszik itt gta5-ot?
Haverral szoktunk estenkent hulyeskedni onlineban, meg csak 10es szint korul vagyunk, kuldiket csinalunk meg okorkodunk. Ha valakinek van kedve csatlakozni szoljon -
inspiroyhome
senior tag
válasz Malibutomi #53592 üzenetére
Jönnék ma este is akár, kéne egy kis lazulás. Még egy spanomat is tudnám hozni, a heistekbe beleuntunk, mi is inkább baromkodunk, csak egy idő után elfogy a pénz.
V!ck: igen lehet hogy az, de már visszaraktam az NV-t.
IBT-vel 330W-os eszik a kicsike, post screennél laza 200-at úgy, hogy akkor még nem mennek a vinyók.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #53592 üzenetére
Vizsgaidőszak után szerintem csatlakoznék
-
CJ4567
nagyúr
-
V!ck
senior tag
válasz inspiroyhome #53593 üzenetére
Hiányzik belőled a türelem, ifjú padawan
-
Habugi
addikt
218hsz.. , egy pillanatra nem vagyok itt is ez történik, hát noooooormálisak vagyok-e?!?!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Habugi #53597 üzenetére
hát persze hogy nem (akarom mondani, nah...)
nah most várjunk mááááán, vagy te írtad rosszul vagy én olvastam félre amit írtál
és képzeld el még ha tegnap nem lett volna "takarítás" akkor még több lenne a hsz
hát és jó nagyot kívánok[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Malibutomi
nagyúr
válasz inspiroyhome #53593 üzenetére
Na akkor a reszleteket megbeszeljuk
Mi meg csak most kezdtuk az onlinet, szoval csak a kuldiket csinaltuk..gyujtok a hazra
Altalaban friends onliban nyomjuk, nem hianyzik hogy vadidegenek gyilkoljanak le minden sarkon ha csak szorakozni akarunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest