Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
válasz MiklosSaS #52149 üzenetére
Akkor az a faszi egy barom volt.
1989-ben parancsra lettem kinevezve rendszergazdának, a parancs után 3 hónappal már network hibaelhárítást kellet csinálnom ARCNET hálózatban.A rendszerintegrátor a BUS-os szegmensek egyikébe egy STAR topológiást kártyát kevert be, és a gépbekapcsolások permutációjától függően működött/rohadt le az egész háló.
Leírás, Internet/Wiki / IT képzés nuku akkoriban. Derítsd ki B+!Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Zsivaagoo #52151 üzenetére
Az a faszi mint tanar az egyik legjobb tanar volt. Kismillio konyvet irt....
De mint ember egy hulladek, iszakos barom. Senki sem szerette, tiszteltuk a tudasaert de alig vartuk hogy szabaduljunk meg tole...@ZoldUfo: nem hiszem hogy ebben a topicban tudna valaki segiteni
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Lacielvtárs #52153 üzenetére
A Win10 az az új Win7 lesz.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Zsivaagoo #52154 üzenetére
Kedves Szaki!
Létezik valami jó program a fel-előreugró reklámok tiltására? Meghülyült a Firefox és nem lehet az előreugró ablakok blokkolásával tiltani a reklámokat. Mindig ugyanaz a 3-4 beugrik a háttérben amikor a fórumon klikkelek valahova. Idegesítő."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Balathruin
veterán
válasz rapidsquirel #52155 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz Balathruin #52156 üzenetére
Ghostery is mehet mellé.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Balathruin #52156 üzenetére
Az Adblock eddig is fennvolt, nem segített semmit. De azért köszi. Ez a Ghostery ez mi? Ja látom, szintén beépülő modul, próba.
Na, a Ghostery hatásosnak látszik, köszönöm![ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #52160 üzenetére
Nem emlékszem pontosan hány éve élsz kint, de megkockáztatom vendéglátós körökben már mítosz szinten beszélnek rólad mint Kelet-európai ürgéről, aki rendszeresen fotózza mit fogyaszt.
Cincérek egész napos jókedvét megalapozod, szerintem három dolgot feltételezhetnek ilyenkor:
A) Minőségellenőr/fogyasztóvédelmis, szólj a főnöknek! (alias, hajszál van a kávéban??)
B) Na, itt egy újabb enyhén FB függő..
C) Szegény ürge, vajon honnan jöhetett hogy ekkora szám egy kávé?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #52161 üzenetére
Maskulonben az elso foto az nagy ritkasag az en varosomban. Mivel ma bringaval jottem dolgozni, letekertem ida-vissza 10 km-t hogy ott ebedeljek.
Nemet konyha, es nagyon finom...rantott hus, frankfurter, stb.Evente ketszer-haromszor jonnek....na meg magyar arusok spanyol konyhamuvesznek alcazzak magukat...suttogva beszelnek magyarul es tornek par spanyol mondatot. A felesegem egybol kiszurta...nala a spanyol az tokeletes. Aztan rajuk kerdeztem magyarul...csak pirultak. Mondom inkabb jobb volna valami autentikus kajat arulni mint a spanyol konyhat reklamozni magyar modra. Azt mondtak az nem megyen ilyen jol....
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #52144 üzenetére
A kamerához nem értek, de nem is érdekel. Melegedni meg azért melegszik, mert a qualcomm elbaCCta a snapi 810-et. Elég rendesen. Mindegyik telefon vagy melegszik vagy butul, ami azzal van szerelve. Ráadásul nem is népszerű.
Hablaty: ezt jól meghablatyoltad
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #52164 üzenetére
Nem tudom de nagyon nem is erdekel. Komolyan rohadtul nem vonzanak mar a mobil telefonok. Csak meglepo volt hogy a haver foldhoz verte az M8-at. Pedig par evel ezelott meg meg fejlesztokent dolgozott androidra itt angliaban.
O tanacsolta hogy bottal sem kell tobbe piszkalni a HTC-et...pedig o regen nagy fanboya volt a markanak.
Es azert az jelent valamit hogy egy volt droidos fejleszto iOS-re valt. Adok a szavara...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #52165 üzenetére
HTC-vel nincs semmi gond. Teljesen jó, csak kicsit kurtadrága a tudáshoz és a konkurenciához képest.
Egyébként, ha választanom kéne iPhone és mittomén, egy nem teljesen csúcs, de azért felsős droid köz, az iCuccot választanám. Viszont csak a 6-osokból. Az iCuccok gyorsan avulnak és rohadt drágák, viszont jók, és amíg van jailbreak -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #52167 üzenetére
Az almas cuccok nagyon jok. Tablet es lapos van otthon...meg kell fizetni az igaz, de hozzak az elvartakat.
Vegyek 20K HUF-ert XBOX 360 250 gigas konzolt?
-
Stepo
aktív tag
Jó napot a topiknak!
Uhh...egy kicsit nem nézek be és már több száz hsz.Sajnos nem lettem újra fx tulaj. De helyette jött egy i5 3570k . Mondjuk pár dolog nem éppen a legjobb: seggszikla H61M-VG4,1x8gb Kingmax,Saphire 7790-1g+ a körítés,ami tűrhető(táp,hdd,hűtő).
A lapon annyira zsúfolva vannak a cuccok,hogy a hűtő felfogatása kilóg az alaplapi tálca kivágásából és nem fér be a házba...
A lapot cserélem amilyen gyorsan csak tudom,ramot is szerintem 2x4Gb-ra,a kártyát meg majd,ha kijön az új széria,addig simán megfelel.Mobil témához:
Samuval való sz...ás után 110Eu-ért vettem egy Xiaomi Redmi 1S-t és vígan elvagyok vele.Nem akad,nem lassul,csinálja amit kell.(#52169) Zsivaagoo: +1 fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel.
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
válasz MiklosSaS #52171 üzenetére
Itt nálam helyben egy MSi Z77A-GD45 van durván 19-20k-ért(65Eu),azon gondolkozok.
VGA meg attól is függ,hogy mennyi keret lesz rá.Először elrendezem a többi részét a gépnek és beszerzek egy 23"-24"-es FHD-s monitort.Meg lassan jön a nyár,kell hagynom tartalékot a fesztiválozásra is. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #52168 üzenetére
felesleges. a 360 amúgy sem nagy szám, ráadásul kifut és rondák is a játékok, főleg, hogy géped meg atomerőmű, meg virágbolt meg sok játékod van gépre is meg minden... nem kell 360 neked.
a one meg még röhejesebb. komolyan, múltkor láttam élőben, a tápegysége akkora, mint az egész ps4, amiben benne van a táp a belsejében és még erősebb is az x1-nél! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #52173 üzenetére
What?
Új játékokra ez igaz, de azért, mert ott a one..
Ahhoz képest, ma, máig szebb a forza 4, forza horizon, mint jópár pc-s játék.
Az, meg, hogy a nextgen-ekből melyik a jobb, azt mindenki eldönti magának.
Számomra a Live sokkal használhatóbb, mint a PSN, de kinek mi..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
@miklosss2012: Szerintem el lehet lenni 360-nal még most is, bőven, nagyon sok játék van hozzá. Ami más kérdés, hogy új játékok viszont már nem nagyon fognak megjelenni rá, szépen lassan átadja a helyét a One-nak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #52181 üzenetére
Nem kicsit, nagyon!
Nagyon furcsa a játék.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #52164 üzenetére
Tudod haver,mindig ez a magyarázkodás..Tipikus AMD feeling, mindig a nagy überhype mindenre van magyarázat,hogy ez miatt van az amiatt van.Én nem magyarázkodást veszek hanem telefont.Engem nem érdekel,hogy mit raknak bele ha nyolcáztizes ha nyolcázas stb stb.Engem az érdekel,hogy ne forrjon fel a kezembe és használható legyen.Kit érdekel kétszáz bencsmárk pontszám?
Sokan utálni fognak ezért de engem meg nem igazán izgat.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
Megjött a 780Ti
Brutál nagy dög, asszem éjjel win reinstall lesz
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Mivel itt vannak tapasztalt sofőrök feltenném a nagy kérdést hogy szerintetek mennyire lenne veszélyes cangázni napi 7 km t városban? Gondoltam ledolgozom a pocakomat Egy ilyet fogok boltolniKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #52194 üzenetére
Erteni en....
@TelApo: szerintem mehet ha korultekinto vagy. En is inkabb bringaval megyek meloba...ha tehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest