Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #51701 üzenetére
nah ebbe belenéztem és letüdőztem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #51700 üzenetére
Mar eleg regen keresem az LG utodjat...vagyis egy jo BB telefont. De Z30-at nem lehet kapni ujonan rendes arban...a passport meretetol felek egy kicsit...a Z3 eleg gyenge....ez a Leap nagyon jo alternativa lehetne.
Remelem hamarosan a boltokban lesz es tesztelhetem egy kicsit.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #51702 üzenetére
Addig örülj, míg csak ezt tüdőzöd le
-
CJ4567
nagyúr
Mi lett a PH-val?
No Sana No Life
-
caindwan
aktív tag
Ahh jajj jajj jajjjojjju jjajjjjujjj jujj eh jajjuj
-
Beretvás
veterán
szép napot a topiklakoknak..
ejj de jo volt ez a hétfö.. nem értem mi ez a nagy nyavajgás, én szeressem a hétföt, kipihenten lehet menni meloba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
/facepalm
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
Egyszerű, ócó 1150 deszka kellene. Megbízható, mATX lehetőleg, USB3, HDMI, D-sub, IGP-vel egyelőre.
Ez milyen? [link]
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
@Ormanyos: ne seggsziklat !
@RapidMacko: ne idegesits! Ki fogom probalni, zold kartyaval.
Olyan tyukhus levest csinalok hogy mindenki meg fogja nyalni az ujjat!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz ViZion #51718 üzenetére
Gagyi, gyatra, gyenge minőségű, alsó kategóriás, gagyi(most a kevés garancia miatt), ocsmány chipest hűtésű, mellesleg Seggszikla=soha nem kerül ilyen egy jó/tűrhető gépbe.
Asus H81M-K > 2db USB 3.0, DVI+D-Sub, ~ 13k
Gigabyte H81M-D2V > 4+2db USB 3.0 DVI+D-Sub, 13k
Asus H81M-A > 2db USB 3.0, HDMI+DVI+D-Sub, 13k
Gigabyte B85M-D3H(lehetőleg rev 1.0/1.1/1.2) > 2+2db USB 3.0, HDMI+DVI+D-SubAz ezeken levő DVI-okat könnyedén át lehet alakítani HDMI-vé. Egy ilyesmi kábel kellene: [link](asszem nem olyan drága)
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz DR|FTK|NG #51723 üzenetére
Asus H81M-A THX. Ez még bele is fér a keretbe... ami nem túl acélos, 80k Ft. Mondjuk csak netezés lesz. Feladat: tudjon annyit, mint a most 7 éves gép, 2 magos Athlonnal...
OK, problem solved. Azért kap egy 3450 penyát, később egy kis VGA-val még játszogatni is lehet. Stratégiázik az ember, szal nem kell brutál teljesítmény.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz DR|FTK|NG #51725 üzenetére
G3220: 3 GHz, 17,5 k
G3260: 3,3 GHz, 18,5 k
G3450: 3,5 GHz, 20 kG3450 újabb, csak jobb is valamivel. Árba belefér még.
-
ViZion
félisten
válasz DR|FTK|NG #51727 üzenetére
OK, összeszedtem, még úgyis variál rajta...
-
MrM94
addikt
ÚÚÚÚ EMBER
Estétet.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Elment vegulis az egyik 290X. Most kaptam a kezembe 240 fontot erte. Adtam 1 het proba garit...aztan meg ott a papiros garancia...
50 font (21.000 HUF) profit ezen is.
Be kellene lepjek a VGA bizniszbe, a 780 ota minden VGA-n nyerek...(7990, 780 SLI, 780Ti, 980).
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
válasz Balathruin #51734 üzenetére
pedig én fm2-es gépet dobnék össze megint, sokáig jó olcsó netes gépnek amin játszani is lehet
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beretvás #51735 üzenetére
Nincs...csak szerencsem van. Tuningos, bontatlan vagy pre-tesztelt peldanyt veszek havertol...amit ebayen vagy forumon dragan visznek.
310 fontban volt a 980 es 440-ert vittek, se paypal, se ebay...azt ajtomtol kpata meg es keszpenzbe fizetett.
Az elso 290X meg boltbol, AFA nelkul, bontatlanul...210 font. Mar azt is el tudnam adni 240-ert...csak akkor kartya nelkul maradok...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
válasz Balathruin #51739 üzenetére
én akkor úgy éreztem gyorsabban dobálja elém az ablakokat mint a vga kártyás gépem, és praktikus(szerintem), bár jön az új foglalat nemsokára de valszeg jó ideig lesz még lehetőség majd olcsón aput cserélni benne
-
ViZion
félisten
válasz #67688960 #51733 üzenetére
Nem az. Linuxnak mindegy lenne, erre W7 kerül. Pár dolog van, ami értékelné az APU-t, de amúgy sajna az Intel mindenben erősebb: ha kell, akkor izomból letolja a videót, APU meg akad, he nem támogatja a kódolást. APU-nak kell majd a DDR4, meg a ráírt progik, OS... most még sajna IRL nem alternatíva.
Macska: ha megunod, eladod?
-
MrM94
addikt
Eddig tökéletes a telefon.
Most ütköztem az első hibába.
USB MASS STORAGE hiánya Rootolni kell ezt a szart hozzá.Ha rútolod meg gebasz van. valami knoxos marhasággal..
Pazar.(#51749) miklosss2012
Nem..Csak csámcsung.
Utána kell nézzek ennek a knoxos marhaságnak.. hogy mi is a helyzet vele..
Ennyi bajom legyen,egy roottal meglehet oldani.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
válasz ViZion #51746 üzenetére
nekem nincs gondom a videokkal amd-n, win7-en wmp, wmc, mindent visz izomból(csak a két hangú avival van gondja)mkv engedélyezés, matroskasplitter, és vsfilter kell neki x86 és x64-esek, vagy ott a mpc-hc kéthanghoz és ha esetleg valami mégsem lenne okés
amúgy wmp-t használok, mert a wmc-nek szar a feketéje(vagy opensuse/kaffeine)
apu-t is leteszteltem win7x64-re, izomból nyomta az is ha jól emlékszem)
bár asszem néha avi-nak kell a proci lehet hogy nem tud mindent mégsem izomból a vga, fene tudja lehet hogy igazad van[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest