Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    válasz inspiroyhome #51985 üzenetére

    Ne legyél hülye.
    Nem kell túlzásba vinni a tanulást sem... OLYAN DOLGOKNÁL AMIK NEM ÉRDEKELNEK!

    Viszont olyan dolgoknál,amire később alapozhatsz mindig megkell tanulni,le kell rakni az alapokat.
    Az a baj a mai fiatalsággal,hogy kidobják őket a liceumból leérettségiznek és halvány lila fogalmuk nincs hogy merre tovább,vagy mi miből áll.
    Ez a legelső probléma.
    Épp dumáltam a könyvelési igazgatóval a nagyváradi vízművektől,hogy ez a legnagyobb baj,hogy a tanárok nem viszik a liceumokban a diákokat,hogy lássanak szakmákat.Elkéne vinni őket megmutogatni nekik hogyan működik a közigazgatás,a vízművek,az áramszolgaltató stb stb stb stb.

    Villamosságban jártas személy MINDIG fog kelleni.
    Van egy szekér IT-s nagy a konkurencia.
    Villamosság és energiaiar szerintem jó választás.

    Könyvelést kihagynám meg az ilyen menedzseléses marhaságokat.Jó tudni,de nem szakmának belőlük is van egy hajónyi...

    Autószerelő vagy autómérnőki ha szereted jól kereső állás.Autók is mindig fognak kelleni.Viszont konkurencia itt is van.

    egyenlőre ennyi jut eszembe.

    És a kedvenc mondásom,egy érettségi mindig kell,ha másra nem arra hogyha elfogyik a retyópapír hogy kitöröld vele a segged.
    Amúgy édesapádat azért vették fel,egy érettségis helyettt mert benne van a szakmában ismeri a dolgokat tudja mi merre és hány méter.Ismerek még egy ugyanilyen srácot,hogy mindenki körülötte egyetemet végzett csak ő nem de előléptették mert a cégnél csak ő tudta megoldani feladatot.És lassan ő is megy s csinál egy egyetemet.

    Mellesleg énis azt mondtam 3 éve hogy még egy érettségim sem lesz hülye vagyok én ehhez.Mégis egyetemen vagyok másodévben és rájöttem hogy mégsem vagyok olyan hülye mint amilyennek képzelem magam.Ha belegondolsz annó elvittek katonaságba asszem 1 évig tehát ha megpróbálod teis,nem vesztessz semmit max kihagysz egy évet annyit mintha a katonaságba lettél volna... Not a big deal.

    [ Szerkesztve ]

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák