Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz inspiroyhome #51985 üzenetére

    Probaljd mast tanulni....esztergalyos....ha jol megtanulod a szakmat, par kisebb tanfolyam utan, lehet oda fognak engedni hogy tanulj meg programozni...ha egyszer megtanulsz CNC-et programozni, megismered a gepeket is...szervizelni is tudod...akkor kemeny szakma van a kezedben. Sohasem lesz anyagi gondjaid...kulonosen kulfoldon. Itt nalunk az alultaplalt CNC molesztalo (mert meg nem mondom ra azt hogy programozo) hazaviszi az evi 25-28.000 fontot, de nem azert mert olyan okos...azert mert nincs mas. De 5 honap alatt meg olyan programot nem kaptam tole amibe nem kellett volna belepiszkaljak.

    Automatika - elektronika: ez nagyon szep szakma, beletanulhatsz ha az atlagosnal nagyobb az IQ-d. Kemeny szorgalommal, par ev alatt nagyon jo szakember lehet beloled. Ki tudja..lehet kesobb megjon a kedved egy foiskolara is...eleg keresett szakma.
    es nagyon kozel vagy az IT-hoz. Tanulsz programozni (c++, java, stb), tanulsz hardvert, kicsi mechanikat...

    - muszeresz, mechanikus: altalaban jo munka, tisztelnek, szeretnek...mert szukseguk van rad. Itt is ha megjon a kedved mehetsz tovabb tanulni...

    Ezek par peldak amik eleg jo szakmanak tunnek. Kulonosen az automatika-elekrtonika....

    Hatalmas ++++++ a munkaert. Ezert nagy respect :R ...meg foiskolas sem vagy es dolgozol. Ez az fiam..igy kell neki menni az eletnek.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák