Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #135399 üzenetére
nem kell nekem Atmos, már volt, lehet élni nélküle
hackeeeee: bízok benne hogy téveCC
de jogos és értem amit mondasz...
ki fog derülni hamarosan, mert még adatmásolás van, de próbáltam tesztelni így hogy full sávszélességgel másolok, és eddig nem akadozott (kopp-kopp)"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintetek egy Oppo Find X 256GB megér 300k-t?
© asszongya'hogy
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #135403 üzenetére
nekem rohadtul tetszik, de annyit nem adnék érte, ilyen kínai csodákért max 200, de azt se fizetném ki
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem. Az már kicsit sok szerintem egy telefonért.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, ha az iX megért annál többet.
Irónia OFF.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #135406 üzenetére
Azt 265-ért tudnék venni, 275k a 256GB. Viszont eszem ágában nincs már azt venni, 12-én jön egy csomó minden apple cucc.
Köszi a válaszokat!
Attól félek csak, hogy megveszem (kb ennyi egy csúcs mobil - itt etekintenék attól, hogy kinai/nem kinai, mert elég különleges tel.), de aztán, ha kapni és lemegy a hype, akkor az ára is esik majd sokat.
© asszongya'hogy
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #135407 üzenetére
nem az a baj hogy kínai, hanem hogy azok általában elmaradnak sw terén, kamera terén, stb, + az a motoros kamerára se tenném fel az életem.
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megjött a Shadows of the TR kulcsom, jeah! 12-én start.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz bandi0000 #135408 üzenetére
Annyira én ezekkel kapcsolatban nem látok gondot (vedd figyelembe, hogy max 2 évig használok egy aktuális top-csúcs telefont, a kamerát ~1000 képre használom egy évben, nálam ez utóbbi annyira pont nem szempont ). Mondjuk, ha a droidja nem frissül csak fél-1 évig, na az már gáz, mondjuk valami 8.1 oreo van most rajta.
Összeségében sok pénz, amiben tudom, hogy a kuriózum (egy ideig) komolyabb felárral él, a kérdés mennyire és az általad írt “hibák” mennyire gázok.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #135410 üzenetére
A kamera nem gáz. Csak nem eldobod az agyad, mint egy p20pro(vagy g6)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #135411 üzenetére
Hát nem tudom.. Szerintem a p20 pro sem az "eldobomazagyamat.." Pedig sokat agyaltam, hogy S9+ helyett azt veszem.. de nem.. Persze, folyamat javul a kamerakezelés, de akkor sem az igazi..
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
A p20-tól pont nem. Mondjuk aki olajfestmény kedvelő, annak lehet bejön.
(#135412) hackeeeee: Én nem látom az okosságot a kamera pixelelrendezésében. Az én szememben az egy sima 10Mpixeles szenzor. [link]
Oké, hamarabb lősz vele egy HDR 10Mpixeles fotót, de ettől valahogy nem jövök lázba. -
HSM
félisten
válasz norbert1998 #135414 üzenetére
Dinamikus festői képeket már a K800i-m is tudott lőni 12 évvel ezelőtt.
Ennél a szintnél manapság már magasabb az elvárásom. -
#Morcosmedve
veterán
Nem tudom, többiekkel értek egyet, marha jó az éjszakai képe a P20 Pro-nak elvileg, de pl a mobilarénás fotós teszt alatt kialakult “szájkaratém” esetében is kerültek elő képek, amik alapján csak simán jók a képei, nem azt érzem, hogy húha mi a fene történik itt. Sőt, élességben inkább az elmosás megy. Arra jutottam, hogy manual-ban lehet igazán kihasználni, de arra nincs szerintem energia egy telefonnál.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
Figyi, én nem vitázok, mert nem hasznátlam olyan telót, csak haveromét láttam, de az számomra varázsolt. Szinte korom sötétben kézből olyan képeket csinált, hogy csak lestem. Lehet, hogy 100% zoomban tré volt, sőt. De igenis leesett az állam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #135417 üzenetére
Én kipróbáltam, mielőtt vettem az S9+t, csalódás volt.. Pedig, majdnem Huawei-t vettem Samsung helyett, és ez nálam nagy szó..
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
van új gépem
i5 6600
GTX 960gyí
-
Methionyl
senior tag
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #135416 üzenetére
Hmm én még azért szórakozom, Pro móddal pl a P20-nál azért lényegesen szolidabb (Huawei) Honor 6X-en.
Max ISO 800-1000, mert itt mert itt még tűrhető a zaj és ha valamelyest bemozdulásra hajlamos a téma (ez jellemző a gyerkőceinkre ) akkor 1/50-60 záridő fölé nem engedem. Utána rámegy egy Adobe Lightroom (többnyire auto fénybeállításokkal) és ennyit tudott ott a teló (a színhőmérsékletet nem mindig teszme itt auto-ra, van hogy jobban tetszik amit, a telefon állított be).
Most például keresztelőn merült, le a családi kis kompakt, így pont jól jött, hogy egész vállalhatóan tud fotózni.[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz CJ4567 #135428 üzenetére
Mert (tudtommal) nincs verzérő programja (még) hozzá, ezért nem ajánlott. Nem lehetetlen, mert be is lehet tallózni telepítés közbe, de Lacinak kiírta, hogy nincs hozzá megfelelő illesztőprogram, át tette usb 2.0-ba és jó lett.
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
törölt tag
válasz Methionyl #135429 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy mutattam a driveres hibaüzenetet, és akkor ez nem jutott eszedbe. És igaza van elacinak, én kamionos vagyok, nem informatikus 🤠
Tegnap elég trauma ért, hogy majdnem elfustolt az "új" gép 😂
Szomorú hír: tegnap meghalt a kutyám. 11 évet élt, boldogan egy nagy kertben. Menhelyröl kihozott hàlás kis házőrző volt.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Methionyl #135429 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy esetleg nem minden chipset megy neki, de alapvetően (WIN10-el) sosem volt gondom és nem is szeretem USB2-n rakni, mert lassú. Amíg volt gépem, addig USB3.1-en keresztül telepítettem, komolyabb USB3.1-es pendrive-ról.
(#135425) stoon: Azok uszályok.
LaciCRM: RIP!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #135434 üzenetére
Ez valszeg AHCI/UEFI agyfasz volt inkább azon az USB vezérlőn keresztül.. Elég ritka, de találkoztam már vele. Sőt olyannal is, hogy 1 bizonyos pendrive nem ment usb3-ból, 2-ből igen.
Ha már beboot-ol a pendrive-ról, akkor felismeri az usb vezérlőt a telepítő. Ha nem látja, akkor el sem indul róla.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #135433 üzenetére
Jó oké thx, nem kell megenni
Kb 200 kmről kicsit nehéz segíteni, így is csak random kérdeztem meg, hogy usb 3 vagy 2 és akkor mondtam hogy tegye a 2.0ba és 1 óra szerencsétlenkedés után már nem érdekelt senkit, hogy mit miért. UEFI-vel is akartam volna játszani, meg a Rufussal is de mint mondtam, nem voltam ott így nem volt mindenre lehetőségem.
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
törölt tag
meti egy arany ember, mindig segít ha kell, szóval leszállni a cimbimről mert velem gyűlik meg a bajotok !!!!!!4!!!! NÉGY ! ! !
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
stoon
addikt
válasz #Morcosmedve #135432 üzenetére
de azért hajóvonták találkozása tilos?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
válasz CJ4567 #135447 üzenetére
1 éve játékra egér nem volt a kezemben... örülök hogy a 38 kill összejött
Na és nem indul a PUBG.
Steam kiirja hogy fut és nem történik semmi. Azán pár másodperc mulva a "fut" is eltünik.
Vagy 3 órája guglizok, volt teljes reinstall. Az oprendszer ugye friss, driverek frissek.
Mi lehet a gond ?[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #135448 üzenetére
Usb3ba dugva az egered?
CJmaszkos: még mindig nem azt mondtam hogy lehetetlen, csak Lacinak nem működött és _én_ inkább 2.0rol szoktam telepíteni mert sose volt gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest