Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
corsair VS 450 jó ugye?
Xbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
-
bandi0000
nagyúr
de akkor ajánljatok jobbat tápba hülye vagyok, de tény hogy nagyon nem is éri meg nagyobbat venni, G4400 megy hozzá meg 1 db vinyó, kb 100w tdp
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #122807 üzenetére
banyek, nem tudtam h van neked, már lebeszéltem a sráccal, elég jó áron bontatlanul
pingvin,köszi fsp lesz
-
#Morcosmedve
veterán
válasz bandi0000 #122809 üzenetére
Szégyelljed el magad!
Deszpászító paródia, nagyon jó "magyaros"
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
Na engem is elkaptak...
Záró vonal, 10 k. Kötelező, 20k...lenne, de mivel nekem emailem volt róla hogy van, csak a rendszerben nem találták, ezért hagyjam az autót ahol van, vége 2 pont, figyelmeztetés, 10k.
Hétfőn irány a biztosító hogy wtf...
-
MiklosSaS
nagyúr
Vajon a PH!-nak küldött Lisa gravírozott TR processzort ajándékba? Monstru kapott szerdán belőle, az övék a 69-dik a 250-ből. Ez egyfajta elismerés is....a top 250-ből ők a 69-dikek.
Nagy taps a lab501-nek, jól tolják a fiúk. Remélem a PH!-nak is van...vagy uton van.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
ReGGGeltet!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #122815 üzenetére
Alakul, de még nyomába se érek DonHangfallllllacinak. El nem bírom képzelni hogy lehet igy elni, egész heten hulla vagyok a hajnali kelestol. Nameg az allergia is gyötör.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #122817 üzenetére
Antarktisz
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
Biztosító kedveske, törölte a biztositasomat, két hete nincs biztosítás a kocsin... Még jó hogy szeptember végéig ki van fizetve, most ha nem egy zarovonal miatt, hanem egy baleset miatt derült volna erre fény, akkor aztán nyakig ültem volna a kakiban...
Ugye évfordulóra történő felmondás esetén évforduló előtt 60-30 nap között kell felmondani, 50. körül mondtam fel, és ezek meg aznap instant törölték, de emailben azt írták, hogy szeptember végéig érvényben van és ez igazolja hogy szeptember végén szűnt meg 2017-ben...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #122817 üzenetére
Aham, 5 óra körül. Asszem 3/4 5 körül ébredtem arra, hogy bevágta az ajtót a huzat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #122821 üzenetére
Én 5kor ébredtem, de akkor már csak pici legmozgas volt, de esett olyan jól amikor kimentem
Drusza : igazad van, nehéz is, de sajnos ezvan, öregszem
No meg este kilenckor már leragad a szemem, meg van hogy még délután is bepilledek.
Van f@sz vagyokUi, ez az uj indiánnev nekem bejön DonHangfallllllacinak
Igazgató úr, de jó is lenne most arra kivenni egy ket napra egy szobát, akarom mondani jég kunyhót
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #122822 üzenetére
Meglestük a Life-ot.
A kritikák nagyon lehúzták, de szerintem nagyon jó volt. Végig paráztam az egészet úgy, hogy egyetlen jumpscare sem történt. A befejezés sem olyan, mint amit egy ilyesmi filmtől várna az ember. Nekem tetszett, szerintem próbáld meg nyugodtan, Tesa.
-
Popes
őstag
válasz Lacielvtárs #122822 üzenetére
Szerintem maradjunk a DonHangfallllllili-nél.
A reggelt meg lassan illene definiálni mert sokszor már olyankor "reggelt" kukorékoltok mikor más még le sem feküdt.
Deus ex machina
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #122824 üzenetére
De ez kemény azért, hogy azonos foglalatú lap, és sokkal olcsóbb lehet, ha nem támogatják az egyik oda tartozó processzorcsaládot..
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #122825 üzenetére
Oke Tessa köszi az infót, holnap meg is nézem.
Es milyen az új alien?
Azt is holnap tervezem megnezni.
Lehuztak hogy unalmas de látványos.
Nekem tetszettek az alien filmek, lehet ezt is beprobalom holnapPopes:
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #122828 üzenetére
Majd ha kérhetem, a te véleményedet is elmondod róla?
Az Alien-t nem láttam.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #122830 üzenetére
Kérheted, megírom úgy hogy abban hiba nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #122831 üzenetére
Hogy értve?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #122829 üzenetére
Vagy, ez egy lépés arra, hogy a felmerülő gondok ellenére is eladható legyen az s2066..
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #122832 üzenetére
Semmi különös, csak meg fogom írni a könyörtelen véleményem
Nem vagyok bizakodó a mostani filmekkel, de hátha..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #122834 üzenetére
Nem azt mondom hogy interstellar, de én élveztem. Már amikor nem paraztam
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #122835 üzenetére
Nem baj az ha nem olyan tartalmas mint a csillagok között c. film, azt is kétszer néztem meg mire felfogtam
Para nem gond, szeretem az izgalmas filmeket, legyen story, látványos, jól szóljon es akkor azt mondom jó film
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #122839 üzenetére
Háát.. Most ott az mi lesz ha lesz? Volta lesz, vagy most még 1 refresh? Mert mindenki mond már mindent.
Ha Volta lesz, érdemes lehet megvárni, ki tudja mit fog hozni. Viszont ha jó áron esetleg tudsz szerezni Ti-t, akkor érdemes lehet váltani.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #122841 üzenetére
Én is ezen filóztam, de.. Én két dolog miatt nem vártam, vagyis, hát több, mégpedig:
1. Az 1080-hoz képest nem nagyon hozott volna előrelépést.
2. Nem tudni, hogy mi lesz az árakkal, lehet drágább, lehet olcsóbb lesz, nem tudni.
3. Nem tudni, hogy mi lesz a raktárkészlettel.
4. A Ti szintjét valszeg nem fogja hozni a Vega 64. Bár tény, hogy olcsóbb is lesz, elvileg, de konkrét infó még nincs.
5. Vajon a megjelenés után lesz-e egyáltalán kártya a piacon? Milyen lesz az ellátottság.
6. A 4-ből adódóan, vajon a bányászok mennyire fogják vinni? - Azóta felmerült a pletyka, hogy jó bányász kártya lehet.Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
Az EVGA GQ, és a G3 között gondolom nem csak az a difi, hogy utóbbi full moduláris, vagy igen?
EVGA G2 is elfogadható nem? Az legalább van használtan ph-nXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #122844 üzenetére
33, 2021-ig gari, bár ugye 750w-ról beszélek, valahogy nem bízok én abba, hogy túl sok maradna a 650w-ba, ha pl egy 6 magos szénné húzott szart meg pl 1080 lenne a gépbe
végül is lényegtelen is, mert az a bolt csak 2 év garit ad a G2-re, G3-ra se adnak 10 évet, csak 5 öt, legalább is ipon, aquva
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
nem tudom, lehet lejebb adok, 650 is elvileg elég, de mindenkinek kw os tápa van, azt nem akarom h azon múljon bármi is...
viszont nagyon ki vannak fogyva ezekből a tápokból
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest