Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz Clapaucius #11857 üzenetére
area ice shield/ward of the north, leginkább az ilyenek válthatják ki frostnál az igazi heal hiányát sztem
-
Murder3
addikt
válasz Clapaucius #11859 üzenetére
Frostnál a building healen van a hangsúly.
-
OnSeT
őstag
válasz Clapaucius #11859 üzenetére
ice age nature aff. ez a shieldet regegnerálja.
kimondottan hp visszaállítás nincs frostban.viszont a blood healing befér shadow részről, az healel.
-
phanzetomox
őstag
válasz Clapaucius #11863 üzenetére
régebben majdnem pontosan meg tudtuk határozni. Nem jött be. Aztán nagyjából meg tudtuk tippelni. Nem jött be. Most már csak azt tudjuk hogy nem tudjuk meddig van.
-
OnSeT
őstag
válasz Clapaucius #11946 üzenetére
offeringből a nature aff az ajánlott.
vmilyen olcsó saját egységre kell benyomni és akkor visszaad 1 charget minden lapra az adott tieren.wheel t3as, tehát ha erre kell charge akkor t3as unitot kell feláldozni.
én pl magma spore-n (50poweres unit vagy lancers-en használom)
az eredeti charge szám fölé nem tudsz tölteni, tehát ha wog-ból csak egyet tudsz lehívni alapból akkor max 1et ad vissza, de ha 2 chargeval rendelkezel induláskor, akkor 2 feláldozással 2re tudsz visszatölteni.a lényege hogy használata esetén nem kell kivárni a reloadot.
-
Murder3
addikt
válasz Clapaucius #12360 üzenetére
nem próbáltma de tuti h nem mert a script alapján jön ki ez meg egy egység kijátszását blokkolja.
-
Murder3
addikt
válasz Clapaucius #12800 üzenetére
phoenix nem lesz erősebb csk ekvesebb holtest kell ahhozh h újraéledjen.
működési elve pedig h ha van egy egység pl skelton warrior aminek 660 életőpontja van
akkor ha harvester pl 660 éeltpontot raktároz el, de ha az embalemr hatása aktív akkor a 660-nak a 22%-át raktározza el a harvester és mindne corpse gather képesség. -
popiika
csendes tag
válasz Clapaucius #12833 üzenetére
nekem is volt ilyen én akor ujra tetem a gamét
Only battleforge ign:popii :D
-
Gyuri27
félisten
válasz Clapaucius #13227 üzenetére
Azt hiszem a pvp-ből kilépegetésért is ez jár. Ha ezt sem csináltad, hosszas levelezésnek nézel elébe.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Winzsolt
aktív tag
válasz Clapaucius #13301 üzenetére
hát nekem így nincs kedvem vele játszani...
-
Zotya21
senior tag
válasz Clapaucius #13664 üzenetére
amikor csinálod az rpve-t bekell nyomni hogy map of the week
https://500px.com/slayer_art
-
Zotya21
senior tag
válasz Clapaucius #14444 üzenetére
ugy hogy rendes pve mapot mész nem pve -t és amit a végén az upgradet azt tudod ott helyben beváltani amikor kilöki a statisztikát a map végén
https://500px.com/slayer_art
-
popiika
csendes tag
válasz Clapaucius #14444 üzenetére
Hát az nem olyan hogy a meglévő up kártyákat tudod viszaváltanihanem amit mész pve mapokat amit ott kapsz upp lapokat azokat váltja át
Only battleforge ign:popii :D
-
OnSeT
őstag
válasz Clapaucius #14567 üzenetére
változó
általában sneack-peack deckbe rakják
2 deck deckenként 2 amii lap + 10-15 régivagy tome vásárlás mellé 1-1 meghatározott amii kártya
valamint most hozták be cyriant a lord of ultima promócióba.
(phenomic másik játéka, ha ott teljesítesz egy küldetést megkapod bf-be a lapot.)de van hogy csak úgy szimplán elkezdenek osztogatni, mint bf 2 szülinapján, 2 lap mindenkinek régi tagok még +1 extra lapot is kaptak )
[ Szerkesztve ]
-
zoli.22
tag
válasz Clapaucius #14652 üzenetére
Szerencsémre én most jól jártam, mert rengeteg eladásra szánt lapom volt, amit most jelentős nyereséggel esetleg el is tudok adni. Pár napon belül meg úgy is visszaállnak nagyjából az árak. Egy-két Némettel beszéltem, és nekem az jött le, hogy ott sem voltak jelentős eltérések a lapok áraiban az overlodhoz képest.
Az új tome-ot viszont nem teljesen értem. Most akkor megveszek egyet 300-ért azt 2 hétig használom, majd törlődik is, vagy bekerülnek a lapok a többi lapjaim közé, viszont nem tudom eladni őket?
-
phanzetomox
őstag
válasz Clapaucius #19923 üzenetére
Minden varázslat vagy távolsági cucc hatástalan rá, így a mage és a razor is
-
babatag
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest