Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz Predatorkill #19312 üzenetére
Sztem offoljatok a temat....egyszerubb lenne bekulni.....amugy Shooter volt Diablohoz hasonlitva
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Cr4Zy
tag
válasz Predatorkill #19312 üzenetére
Predatorkill, egy pure frosttól megkaptam már ezzel - a visszapörgetés nélküli paklival - is, hogy lámulok (miután 2x megvertem, amiből az egyikben t1-en elvertem, a másikban meg én t3-omra jutottam, míg ő a harmadik orbját meg se próbálhatta felhúzni), de ne felejtsd el, hogy platina alatt csak akkor vagyok, hogyha nem lámulok!
(#19315) pachito: Nem hajt a talár, ráér bőven, amúgy sem ezért segítettem, szívesen tettem.
(#19313) Volgafan: 100%-ban egyetértek veled ezesetben
(#19316) Gyuri27: Minden színnel lehet lámulni, ennyi játék után tisztában lehetnél vele. És sajnos nagyon sokan ezt is csinálják (igen, ha csak a helyért/rangért megyek, én magam is). Ezért is szeretem a t1-harcot, illetve a t1-en eldőlő meccseket, mert ott az esetek 80-90%-ában az nyer, aki jobban mikrózik.
IGN: TBPeti
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest