Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mortar ellen azért nem tudtam mit tenni, mert ő rögtön ezzel kezdett a bázisom közelében (mert hogy 1 orbos), és még nem volt 2 orbom (neki sem, de ez a mortar nagyon op-nak tűnik), és így már esélyem sem volt rá. Egyébként eredetileg 2 orbos volt a mortar, de később megváltoztatták.
A blightot tegnap éjjel csináltam meg én is 3 másikkal. A második tábort és sem írtottam ki időben, de megfogtam a támadást (jött vagy 4 harvester meg egy csomó kis egység) cc-vel. Sajna a shadow worm (vagy mi a szösz) upgrade-t kaptam a végén.
A wheel of gifts-nél igen, az egy bug, hogy egyszerre több is ugyanazt a bónuszt adja. A lényeg, hogy amíg nem nyílik ki teljesen a teteje az elsőnek, bármennyit tudsz ugyanúgy aktiválni (csak persze gyorsnak kell lenni).
Tegnap amúgy megnéztem az Europarkban levő BF-et, hogy mennyibe kerül. Kicsit elképedve láttam a 12 rugós címkét. Szóval asszem ma is a Duna Plázában kell vennem egyet.
Ja igen. Érdemes kereskedni a common és uncommon lapokkal is (ezekből gondolom neked is sok felesleged van). Én mindennap felteszek 10-20 darabot a marketre, 1-es kezdővel, 2-es buyout-al, és short idővel. És párat mindig megvesznek belőle (persze vannak uncommon lapok, melyek többet érnek, azokat többért teszem fel).
Ma este Raven's End-et megcsináljuk együtt adv-on? Jó lenne az a colossus upgrade.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest