Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ChromeX #320 üzenetére

A mortar ellen azért nem tudtam mit tenni, mert ő rögtön ezzel kezdett a bázisom közelében (mert hogy 1 orbos), és még nem volt 2 orbom (neki sem, de ez a mortar nagyon op-nak tűnik), és így már esélyem sem volt rá. Egyébként eredetileg 2 orbos volt a mortar, de később megváltoztatták.

A blightot tegnap éjjel csináltam meg én is 3 másikkal. A második tábort és sem írtottam ki időben, de megfogtam a támadást (jött vagy 4 harvester meg egy csomó kis egység) cc-vel. Sajna a shadow worm (vagy mi a szösz) upgrade-t kaptam a végén. :DDD

A wheel of gifts-nél igen, az egy bug, hogy egyszerre több is ugyanazt a bónuszt adja. A lényeg, hogy amíg nem nyílik ki teljesen a teteje az elsőnek, bármennyit tudsz ugyanúgy aktiválni (csak persze gyorsnak kell lenni).

Tegnap amúgy megnéztem az Europarkban levő BF-et, hogy mennyibe kerül. Kicsit elképedve láttam a 12 rugós címkét. Szóval asszem ma is a Duna Plázában kell vennem egyet. :DDD

Ja igen. Érdemes kereskedni a common és uncommon lapokkal is (ezekből gondolom neked is sok felesleged van). Én mindennap felteszek 10-20 darabot a marketre, 1-es kezdővel, 2-es buyout-al, és short idővel. És párat mindig megvesznek belőle (persze vannak uncommon lapok, melyek többet érnek, azokat többért teszem fel).

Ma este Raven's End-et megcsináljuk együtt adv-on? Jó lenne az a colossus upgrade. ;]

[ Szerkesztve ]

Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo

Új hozzászólás Aktív témák