Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz Predatorkill #19265 üzenetére
Csak hogy tisztába tegyem a dolgokat most este még fáradtan (hajnal fél 4-kor keltem) is leültem egy kicsit pvp-zni, csak hogy visszaszerezzem a rangomat. 3-ból 3-at nyertem s így 1100 élőt nyertem vissza, ebből egy fiend, egy legend és egy ruler volt.
De légy szíves ne légy oly nagy szájjal, mert nagyon nincs ínyemre ha beszólogatnak. Én nem szóltam be neked, sőt, a legutóbbi sértődésed óta 1 szót nem szóltam hozzád.
Jah és ha már a visszapörgetésnél tartunk: próbáltad, hogy ennyire jól tudod, a nature splash-el könnyebb, mint a frosttal? Mindkettővel ugyanolyan könnyű, sőt, a bp-k miatt a losttal még könnyebb is szerintem; de pure shadow-val is hasonló egyszerűséggel meg lehet oldani. Egy dologra kell figyelni, ne az ellenfél orrába húzd fel, mert akkor leütheti, de amint felépült, a lostban a frost bp-k mellett szinte lehetetlen leütni az épületek bármelyikét. Én azért játszok shadow-nature-rel, mert ez fekszik a legjobban, és igen, jobban tudok ezzel játszani, mint a losttal. Szerintem a legjobban ideillő szólást és jelentését ismered: kinek a pap, kinek a papné (kinek meg a lánya ).
Gondolkozz el azon még egyszer amit mondtál, talán majd rájössz, hogy ez mennyire egyéni dolog. Pont olyan, minthogy te azért nem pörgetsz vissza, mert shadowval sokkal rosszabbul bánsz, mint a fire-rel. Én mikor korábban játszogattam (mert igazából komolyabban a pvp-t most augusztus-szeptember környékén kezdtem - ezért is voltam csak fury-bane rangon addig), eleinte stonekin voltam nature kezdővel, majd pure shadow és pure nature. Ezek kombinációiból alakult ki ez a shadow-nature, amit kipróbáltam és nagyon bejött. Aztán jött egy hirtelen ötlet, hogy mi lenne, ha a voidstorm rám nem hatna. Majd ehhez az alapgondolathoz társítottam egy általam eddig csak pve-ben és rpve-ben látott dolgot, és a végeredmény egy drasztikus power-emelkedést is kiváltott, ami hogy őszinte legyek, első alkalommal nagyon is meglepett, hiszen hirtelen 500 powerem lett a semmiből. Majd ezt a lovat megülve fellovagoltam az akkori magaménál sokkal magasabb rangra, hogy a nagyoktól tanulhassak. Az már csak egy plusz dolog volt, hogy el is vertem őket néha. A végeredmény pedig annyira pozitív lett, hogy mostmár t1-harcok alkalmával a platina rang alattiakat 90% fölötti sikerességgel fogom. Most azért váltottam át "normális" paklira, hogy a t2-őn lévő harcokat gyakoroljam és ne függjek teljes mértékben attól a három épülettől. De megmondom őszintén, amint érzek majd magamban és a játékomban elég erőt, vissza fogom rakni a pörgetős paklit pár változtatással, mert szeretnék bekerülni a top 20-ba.Ehhez ha hozzáfűznivalód lenne, akkor gondolkozz el légy szíves azon, hogy a top 20-ból, sőt, a platina rangúak közül hányan nem lámulnak, vagy valamilyen cselhez folyamodnak, hogy minél magasabb rangot érjenek el! Meg fogsz lepődni a számon, a 40-45 főből több, mint a 80%-a ebbe a rétegbe tartozik. A teljesség igénye nélkül felsorolnék pár embert közülük: Shooter, ezt ne vedd sértésnek, de Téged is ide kell, hogy soroljalak. Hogy miért? Azért, mert Te is pontosan ugyanazt csinálod, mint DragonDiablo, csak abban különbözik a két módszer, hogy DragonDiablo európai idő szerint (mivel orosz) reggelente (6-7-től 9-10-ig) rankedezik egyedül, mikor senki sincs a top 40-ből online, te pedig külön felvetted őket barátlistára és azt figyeled. Darklloth most ugyanígy jutott el a 7. helyre plusz az instant t2 és lost launcher + mountaineer hármassal. Hirooo például úgy lámul, ahogy páran még a top 40-ből: t1-t2-őn védekezik, mert a támadáshoz nincs olyan skillje, t3-on pedig grigorit és silverwindet robbantgat. Aaaaaaaabama templomokat használ t3-on, t1-t2-őn csak védekezik és úgyszintén robbantgat t3-on. Krembi megint csak templom és voidstorm t3-on. De minden t2-ig pure shadow játékos ugyanezt a taktikát alkalmazza ilyen rangon már... Thesickaleon instant t2 szinte minden esetben - mert t1-en elég gyenge a rangjához képest -, majd a már-már tökélyre fejlesztett tornyozás jut előtérbe a játékstílusában... És ezen emberek most csak azok voltak, aki így random eszembe jutottak és ott vannak a top 40-ben most is.
IGN: TBPeti
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest