Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli.22

    tag

    válasz fantom922 #18335 üzenetére

    Az igaz, hogy eleve nem vagyok még azon a szinten, ahol Piti, de azért pár dolgot ehhez hozzáfűznék.
    Történelemóra.:
    -Elméletileg Ahirhoken játéknevű Magyar találta ki ezt a kombinációt még jó régen, és ő is hasonló szinten űzte mint Peti, csak akkor még a woidstormot nem tudta berakni, lévén, hogy ez csak mostanság ütős lap(de most nagyon).
    -Többen használták utána is, pl. én még rrttzz-t ismerem, aki ezzel játszott kifejezetten. Ő azt mondta, hogy magas szinteken már nagyon nehéz kiépíteni, legtöbbször a meccs végét jelenti, ha az ember elkezdi felhúzni az épületeket. Ezzel egyet értek én is. (Valószínű, hogy Peti egyébként is nyerné a meccsek nagy részét, mert csak akkor tudja felhúzni az épületeket, ha van valamennyi előnye, másként nyilván nem menne.)
    -Aztán jött a patch, és a voidstorm kb mindent megváltoztat most a t3 harcokban.
    Petinek itt a nagy ötlete, hogy ő összekötötte a kellemest a hasznossal, ha neki nincs voidja, akkor t3-n nyert ügye van ezzel a módszerrel ha még addig nem sikerült eldönteni a meccset.
    -2v2-ben pedig még folyik a stratégia továbbfejlesztése(timevortex, stb...), amiből már láthattam is egy kis ízelítőt tegnap. Na ott már az én nyugodt kis lelkemnek is sok volt mikor "odaeszkábálódott" a timevortex a t3 mellé valahogy.

    Én is próbálgattam rankeden már ezt a fajta voidvisszapörgetést, és gond nélkül megy is, de egyelőre azon a véleményen vagyok, hogy elég nekem a SoG is kihozni a harvit, és így azért mégis csak jut hely több mindennek a paklimban.
    Mindenesetre saját magamon is tapasztaltam, hogy működik a dolog 1v1-ben is. Petinek azt hiszem sikerült most visszahoznia a sajnos egyre zsugorodó bf-es közösség tudatába ezt a nem elhanyagolható shadow taktikát.

Új hozzászólás Aktív témák