Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz Rockdeme #15195 üzenetére

    Hello!

    Én több, mint egy évnyi játék után találtam rá erre az oldalra, szóval még tuti nem késtél el vele. :) Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy ezalatt az 1 év miatt az ide írók nagy részét már ismertem valamilyen szinten.
    Nature-ben az a jó, hogy sok elég erős lap van alapból az ingyenesen megadott pakliban, pl. nincs olyan még a legerősebbek között sem, aki kihagyná a windweavers-t egy nature t1 pakliból, ahogy a surge-öt sem, mert megállják a helyüket ott is. Épp a múlt héten töröltem a kezdő paklikat, így már fogalmam sincs, pontosan melyek voltak a kezdő kártyák, de arra színtisztán emlékszem, hogy a fire-nature paklit használtam az elején kicsit felspékelve shadow lapokkal, mert shadow-frost pakliban alapból nem volt swift unit az első orbon, ami miatt nem tetszett, magamtól meg nem kevertem össze a többit, mert annyira még nem értettem hozzá (most meg már keverném csak tapasztalat és bfp hiányában vagyok, így nem könnyű megoldani). Egy dolgot biztosra tudok neked mondani: a kevert paklikat sokkal könnyebb kezdőként létrehozni és irányítani 2 dolog miatt:
    - az egyszínű erős lapok drágábbak, sokszor tízszeres, vagy még többszörös árral bírnak, mint a kevert pakliba betehető, ezekhez képest csak kicsit gyengébb lapok
    - több színnel való játékot, játékstílust megismersz, megtapasztalsz, nem csak a nature-t, aminek az az előnye, hogy a későbbiekben teljesen magadra szabhatod a paklijaidat, emellett kitapasztalod egyúttal a gyenge pontjait ezeknek a színeknek. íme erre egy-két példa: a nature lapok talán a legerősebbek pvp-ben, viszont cserébe hatalmas a power-szükségletük, ami miatt nem lehet használni nagyobb tömegben. a shadow azoknak fekszik igazán, akik a rizikós játékot szeretik, s mernek előre menni az olcsó, de cserébe nagyon gyorsan elhalálozó egységekkel, így ennek a legnagyobb gyengepontja a túl gyenge egységekben rejlik (ami egyébként csak addig érvényes, amíg nem tudják aktiválni a tulajdonságukat, hiszen azzal sokszor dupla sebzést nyernek, de cserébe meg is halnak). a frost abban gyenge, hogy nincs swift unitja 1. orbon és emiatt támadásra nem igazán alkalmas, viszont ha elég powert szed össze, akkor csak nagyobb kínok közepette lehet legyűrni. a fire pedig pont az ellentéte ennek, vagyis támadó kártyái vannak inkább, így a védekező képessége nagyon kicsi.

    U.i.: Egyébként teljes mértékben egyetértek az utánam szólóval, van pár olyan pálya, amin megtanulhatsz dolgokat, mint a 2, vagy 4 személyeseken a csapatmunka, de ugyanígy azt is kitapasztalod, mire jók a falak, illetve beletanulsz kicsit a játékba. Jah és Circadia PvP Guide-ja tényleg az egyik legjobb, miután ezt elolvasod gyakorlatilag csak a tapasztalat útján tudsz tanulni, mert szinte minden benne van.

    [ Szerkesztve ]

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák