Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz LoLHunCsirke #11899 üzenetére
Probáld meg letölteni megint, az isntalt.
Este valakinek van kedve Bad Harvest Expertet csinálni az még kihivás szerintem totlam most egy pár mecset és még mindig erosek a deckjeim.
-
-
LoLHunCsirke
tag
sajna ettől nem lett jobb
TinkeringAboutYou!
-
Sousuke90
aktív tag
válasz Gyuri27 #11903 üzenetére
ha támadóoldalon vagy pure naturrel, akkor t2-ként elég a DO+shaman+support, t3-on meg bejön hozzá a drake, és könnyen fel lehet menni 4. orbra, főleg, ha alsó támadó vagy
alsó védőt nem tudom, az soha nem voltam, de a felső védő pozíciót mindig buffolt batariellel csináltam, bár épphogy elég volt az elején a power, és az még az olcsóbb enlivel volt, nem tudom most lehet-e még azzal (a church/WB nekem abban a pozícióban sose működött rendesen ^^')
-
OnSeT
őstag
válasz LoLHunCsirke #11899 üzenetére
rakd újra wint.
melyik verziót használod? -
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #11901 üzenetére
nem pont hogy nem.
"A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla."
"A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod."erre még mindig várom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
LoLHunCsirke
tag
rájöttem mi lehet a gond.. ( am win 98 at pont ezaz ) azthittem azon is megy,de most megnéztem az oldalon mik a követelmények, egyébként az XP tönkrement azért használom ezt, szval egy ideig télleg nemfogok bfezni Vagy valahogy ellehetne indítani 98-on is?
TinkeringAboutYou!
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #11912 üzenetére
Hagyjuk szvsz.
Most utoljára leirom. Ha a nature lenne erős és nyujtana egyszerű játékot akkor a népek többsége azzal tolná. Mivel nem így van (50% fölötti shadow t1 és jelentős shadow t2) shadowwal tolják. Ergó nem a naturét kellene állandóan basztatni. Ezek a tények. Az, hogy én naturéval játszom a dologhoz semmi köze. Az, hogy te rosszul játszol a shadowwal megint irreleváns. Mivel tényekről beszélünk.
Lásd 2v2 esetén nagyon sok a nature player. Egyrészt mert supportálni kiválló és ott a som is. Amint nerfet kap a som. Nem lesz ennyi nature player 2v2-ben. Ez is tény.Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
válasz LoLHunCsirke #11911 üzenetére
98on sztem nem fog elindulni.
xpvel mi volt a gond? azzal már menne.
de ha már váltasz akkor win7 64bitesre tedd -
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #11913 üzenetére
shadow népszerűsége onnan ered hogy anno az volt a legolcsóbb szín (lost souls előtt)
+ abban a kiadásban a shadow/forst lapok sikerültek a legerősebbre így az ismét növelte népszerűségét.frost t1 erősebb a shadow t1nél de jóval nehezebb játszani, ezért kezd a LS játékosok döntő többsége shadowwal.
-
LoLHunCsirke
tag
-
Gyuri27
félisten
Picit vitatkoznék ezzel. Végülis mindegy. A lényegen nem változtat.
Másrészről meg hiába olcsó (akár lehetne ingyen is) ha nem jó. Márpedig a shadow t1 erős és viszonylag egyszerű (frosthoz képest pl). A frost méregfoga ki lett húzva a guardian nerfel. Nem mondom, hogy nem jogos, hogy a pajzs powerbe kerül. Viszont oda kellene egy swift unit.Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #11913 üzenetére
Nme arról van szó ki mivel játszik, nem arról h melyik olcsóbb, nem arról h ebbe van iylen abba nincs olyan...messze nem erről szól.
Hanem arról h nem veszed észre azt mennyire irreleváns baromságokat írsz mindig felhozva ezeket a teljesen összefüggéstelen helyzeteket.
erre írtam én a t4-es mondatot,épp erre utaltam vele, látom nem jött le.
"lefordítom"magyarűn annyi köze volt az én t4-es ékeskedésemnek a témához mint amikor te hozod azokat h mert a shadow t1 olcsóbb....etc.A fentebb lévő 2 mondatodat se nagyon vetted észre mennyire ütik egymást nem gond kell szelektálni....
könnyítésnek, te álítod h hát persze a nox 50+(25) ami 75 simán kiüt minden 80-as egységet és hát hogy persze az a 25 power az rögtön visszatérül mekkora előny ez meg miegyéb, de a spirit huntersnek már álítod h persze az a 10mp-ig tartó 30dps passzív hatása kell neki mert csak 192-es alapsebzése van....
szted mért olyan kicsi?Ismételten azt nem nézed h passzívan sebez biztos 300-at több célponton is alkalmazható és minden hittel újra indul a timer.Tehát léynegébe te fogtad és a nox trooper pozotív részét beálítod egy hajj mekkora előnynek míg a spirit hunterst beálítod egy átlagos egyébként gyenge egységnek ami a képessége nem előny.
Szted a nox a képessége nélkül mennyire lenne hasznos az iylen 80 pwoeres egységek ellen?Mert ilyen alapon én is mondhatnám ezt mert te a spirit huntersnél kb így álítod be, de kb az összes többi nature egységnél erre a végeredményre jutsz. -
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #11917 üzenetére
nem mondtam hogy shadow t1 gyenge.
frost még a guardian nerf ellenére is erős t1en, ezért húznak + welleket a frost játékosok ahelyett hogy gyorsan t2re mennének.
anno néztem egy freemka vs dekka mecset , frost t1 küzdött DO-k ellen ráadásul egész hosszan. freemka csak akkor ment t2re mikor dekka már t3at húzta.
swift egyáltalán nem hiányzik frost t1re szvsz.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #11916 üzenetére
Ha a 98-on életre keltesz egy VWware-t, akkor azon belül fogod tudni futtatni a BF-et. Legalábbis elméleti síkon tudnod kéne, de nem tudom, hogy 98-on fut-e ...
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #11918 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mi van miben és hol mi nincs. Hanem az hogy valami imba, op vagy nem.
A nox képessége 25 powerért pedig op. Kár ezt ragozni. Minden olyan támadó, romboló spell képesség op ami sokkal olcsóbban aránytalanul több kárt okoz. Pl egy well felhuzása 100 power. A well hp-ja 2000. Tehát egy 20-30 poweres támadás ne vigye le a well felét. A sundi is nerfelve lett (gyanitom a shadowosok miatt) az előző gondolot menet okán (holott az a képesség nem volt imba). Mert a nature és a frost tudta fogni a sundit.
Van jó néhány spell és spec ami nem lett ballanszirozva (mint pl a lava). Pl a shatter, stampede.
A spirit fizikai sebzése pont arra jó, hogy 2 éve legyen egy bug a játékban. Lila spirit mérgezése elvileg kikerüli a buffot, shilder. Gyakorlatilag meg nem.
Nyilván fájó, hogy a spirit így sebez. Viszont kell oda mikró is. Nem elég csak rányomni a spelt és döglik az ellen.
A spirti nálam abba a kategóriába tartozik mint a mauler. Nincs más helyette. Szükséges rossz.
Zárszóként. Nem mondtam, hogy a noxnak nem kell a képesége. Azt mondtam nevetséges dolog 25 powerért dőgrelőni egy 80 poweres unitot.
Előtte ágáltál a wind ellen. Hadkérdezzem meg. Mire lenne jó 70 powerért a wind a multishot nélkül?OnSeT: persze pure nature ellen el lehet lenni frost t1-l. S unitok foghatóak, do fogható. Persze ahol van valamilyen dd spell vagy repülő egység más a baba fekvése. Egyébként t2-re is csak a strom swift (ami még most harmatos, remélhetőleg jó lesz a buff).
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sousuke90
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #11922 üzenetére
hát, az igazat megvallva, én még nem használtam, csak sokszor olvastam már róla
leszeded a vmware playert, itt egy wikipedia leírás róla, alul ott a link az oldalra
install, virtuálisan elindítasz vele egy xp-t/7-et és azon belül futtatod a BF-et
mondom, mivel személyesen még nem használtam részleteset nem tudok mondani -
LoLHunCsirke
tag
Na mostmár tok bf-ezni ( nem ezen a gépen, de ide majd megpróbálam azt player-t) holnap aki akar jöhetne 2v2 ezni (3tól 6 óráig szoktam fennlenni,IGN:LoLHunCsirke) mer, elég béna társakat kaptam , persze énse vagyok valami überpro( nature/nature/shadow-al tolom)
[ Szerkesztve ]
TinkeringAboutYou!
-
Gyuri27
félisten
-
LoLHunCsirke
tag
válasz Gyuri27 #11926 üzenetére
csak azzal a géppel meg az a baj h amikor kezdődik a játék kicsit befagy,tehát 5 mp késéssel rakja le egységet ( de csak az elején, aztán jó lesz) , tehát nemtok veled egyből befutni középre :'(, ennyit kibírsz?
engem nagyon nemszeretnek az égiek xD[ Szerkesztve ]
TinkeringAboutYou!
-
Murder3
addikt
Na ma rám is rámírt vki h látta a videóót amit csináltam és hogy adjak neki tippeket egy jó shadow deckel kapcsolatba
-
OnSeT
őstag
Friss infók az 1v1 top20-as játékosokról: [link]
t1, t2 orb választás, stb.
-
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #11931 üzenetére
igen, ezt írta is spinache.
engem a frost t1 aránya lepett meg.
ill hogy nincs kizárólag pure fire player a top20-ban. egy van de ő csillagos ( más paklival is játszik rankeden. )Twilight meg egy az egyben hiányzik, ez valszeg a sorozatos nerfek hatása (vile, lava..) az hogy Fire/Frost nincs a top 20ban még érthető, mivel oda még nincsenek dual orbos lapok.
[ Szerkesztve ]
-
LoLHunCsirke
tag
na fent vagyok bf-en, aki akar jöhet 2v2 zni ,persze nem vok valami nagy szám IGN: LoLHunCsirke
TinkeringAboutYou!
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #11934 üzenetére
Mondom mikor stoxx megycsinálta a nagy felmérést ugyan ez jött ki t1-re.
Ráadásul ott t2-n is főlénybe volt a shadow (emlékem szerint).OnSeT: hidd el mikor kijön (ha kijön) a shadow-nature dual orb akkor is rengetegen fognak vele játszani (shadow nyitóval). A twi igazából nem a nerfek miatt hullott ki. Pl twi-vel nem tudsz mit csinálni a harvival. Lostot nehéz fogni vele. Szerintem ezért nem használják.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
LoLHunCsirke
tag
fura egy lény
TinkeringAboutYou!
-
Murder3
addikt
amúgy itt a bf-be is úgy lenne értelme a lapok értékének magatartása hogy nem tennék a kiadások boosterjeit meg toomjait, mivel itt nincs sok ezért nem lehetne kizárni, de 2 hónaponta lehetne váltogatni.
-
Clapaucius
tag
Az mitől van, hogy néha ( kb 6-7 meccsenként), fogja magát és a vége felé valami hibával kidob a játékból mind a négyünket?
[ Szerkesztve ]
....
-
Murder3
addikt
Most már hivatalosan sincs semmi terv a játék jövőjével kapcsolatba...
-
Clapaucius
tag
válasz Murder3 #11945 üzenetére
degáz :S
Amúgy még egy kérdés skacok, aztán igérem nem kérdezek egy darabig
Van ugye ez az offering kártya a shadownál.
Ma nyomtuk egy kölökkel aki azt mondta, hogy ezzel az offering kártyával csinált vagy 9-10 wheel-t nagyon gyorsan, kb 1-2 perc alatt.Hogyan működik egy pontosan? nem vágom annyira
köszi
....
-
OnSeT
őstag
válasz Clapaucius #11946 üzenetére
offeringből a nature aff az ajánlott.
vmilyen olcsó saját egységre kell benyomni és akkor visszaad 1 charget minden lapra az adott tieren.wheel t3as, tehát ha erre kell charge akkor t3as unitot kell feláldozni.
én pl magma spore-n (50poweres unit vagy lancers-en használom)
az eredeti charge szám fölé nem tudsz tölteni, tehát ha wog-ból csak egyet tudsz lehívni alapból akkor max 1et ad vissza, de ha 2 chargeval rendelkezel induláskor, akkor 2 feláldozással 2re tudsz visszatölteni.a lényege hogy használata esetén nem kell kivárni a reloadot.
-
Murder3
addikt
Ha kijön valamikor az amii utánna már ne nagyon számítsatok semmire
azt a 2 szerót nem fogják, de érdemleges dolog nem nagyon hinném h történne.BFfree-vel kapcsolatos interjúval mertül fel a battleforge neve is de semmi konkrét tervet nem említettek.Ebből eléggé leszűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest