Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuk_jozsef
tag
Érdemes a lapozófálj méretével játszadozni mert nekem alapból valami 2,5 giga van ez elég a játéknak 16 gb ram mellet?Szerintetek a holnapi patch-el csak tartalom fog jönni vagy lesz benne valami optimalizáció is mert tök királyul fut a játék a szerény videókarimmal is csak utálom hogy néha néha kb 20 fst is zuhan a játék,vagy ne magamba keressem a hibát mert másnál is igy csinál a játék?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Pro!Petya
addikt
válasz jozefgucci1 #9049 üzenetére
win eseménynapló ilyenkor mit rögzít? (valamire kell hivatkoznia)
Úgy el lehetne indulni valamerre. -
Bullitz
aktív tag
Tegnap bejelzett az NVDIAI GF Experience.. új driver van a láthatáron.
Volt vele valami gond, vagy szabad felrakni?Köszi, Z
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
steele80
senior tag
válasz juve600 #9058 üzenetére
Az lehet, hogy nálad jó, de nem véletlenül adták ki 2 napra a hotfixet. Az Nvidia színbeállításokat alkalmazza teljes kimeneti tartománnyal visszaállítási lehetőség nélkül. Aki alapból ezt használja annak valószínűleg nem lesz látható a hiba. Nálam látható volt és kb 10-15 fps mínusz.
-
Lendova
őstag
Probálgassátok csak a drivereket, de úgy sem lesz 120 fps-etek ultrán, mint az RX 580-nak.
All fiat goes to zero.
-
venom8888
őstag
Nekem is fent van a 417.01 es nem lehet optimalizalni a jatekot benne, azt irja az adta nem elerheto probalja maskor, es mindig ezt irja ki.
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hogy kínozzam magamat
Meg minek szednék vérnyomás csökkentőt amúgy, játszok egy órát és máris van értelme( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kisza25
félisten
válasz jozefgucci1 #9049 üzenetére
Egyik csapattársnak ugyanez, ugyanaz a gépe, mint neked, csak nem ti
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Lendova
őstag
válasz Pro!Petya #9063 üzenetére
Tudnék én is felvenni videókat, ahol épp 120-szal hasít a game ultrán. De olyat is, ahol 60 sincs(Rotterdam esőben).
Én erre lőttem be. Teljesen mind1, hogy mi történik és hol vagyok, megvan a 72 fps a 72Hz-es Freesync panelemhez, meg elég stabil a frametime.[ Szerkesztve ]
All fiat goes to zero.
-
kisza25
félisten
-
bul07
nagyúr
Ennyiért már nem álltam meg
Jól tudom hogy januárba még olcsóban megvehetem volna majd(6-7e Ft magasságában), de nem bírtam megállni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Fitzgerald
veterán
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9077 üzenetére
Akkor ezek szerint nekem rossz volt a fogalmam a freesyncről.
-
Bestspiler7
tag
Új trailer:
[link] -
milan18
aktív tag
Lesz vajon Japán-Amerikai dlc?
-
voodoo98
addikt
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
lofagi
addikt
válasz Bestspiler7 #9080 üzenetére
Elég durván odaver! Miért nem ezzel kezdték? Lehet még az eladások is jobbak lettek volna, de komolyan! Ez nagyon adja, legalábbis nekem nagyon! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
sheep
addikt
Faszányos, olyan mintha a kurszki csata lenne.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Aventador91
őstag
jó ez a tankos map ami lesz, de hát kb. senki nem fog tankozni amíg ilyen könnyen halnak.
lesz valami patch mostanában, nerfelések stb?
-
Aventador91
őstag
január-március között ott van egy új mód: squad counquest. az vajon milyen?
-
tom_tol
addikt
válasz takogeri33 #8975 üzenetére
-
lofagi
addikt
válasz Aventador91 #9087 üzenetére
A bemutató videókból az jön le,hogy nagyon nyílt terep lesz, szerintem azért ott tudnak majd érvényesülni a tankok.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
kisza25
félisten
válasz Fitzgerald #9077 üzenetére
Nem írtál felbontást/részletességet, nekem rx 580 nitro+ -al
1080p low, pár dolog Ultrán, 70-140 FPS van pályától függően és a kártya vissza van véve 1411Mhz-ről 1100 Mhz-re, hogy csökkentsem a CPU limitet (héten jön a ryzen 1600x)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CptAdamica
veterán
-
peterson79
őstag
ohohohhóóó, lesz itt WOT a BF5-ben is majd jön a sok We just ding them!!
-
ForRedGlory
félisten
válasz CptAdamica #9093 üzenetére
Ha ez igaz, akkor most orulunk.
-
Dtomka
veterán
válasz CptAdamica #9093 üzenetére
Na ez tényleg javítás, lesz ha igaz lesz:
Valaki lassan készíthetne most 1 tesztet majd az új driverrel is
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #9098 üzenetére
OK
(#9099) cyberwarfare
Na majd ezek után, hogy fogják venni a 2080TI-t...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest