Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
-
Leon77
őstag
Volt ott pár jó picsa az én ismerőseim közül is. Haverom 1:33-at tolt. Gratulálok. Egyszer mehetünk együtt is (ha végre nem leszek sérült)
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
EczkE
veterán
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
Max a napi 300 scrap. De elvileg valtozni fog a dolog a negyedikei frissitessel. Pontosan nem tudom hogyan, gondolom kitoljak a max szintet es szint lepesert ugyan ugy kapsz 1000 scraper. Meg lehetnek uj assigmentek plusz scrapert. En direkt nem koltottem sokat, kb 20000 scrapem meg van.
Asszem mindenféleképpen!
-
Anaren91
senior tag
Hát nekem 860 evo van, és első meccs elég lassan tölt be. Meg mikor elindítom a játékot is sokat tölt. Összes többi játék repül ssd ről. Most meg robbanás után beragadt neki valami minden fenylett mintha felcsapta volna maxra a brightnesst... Remélem hamar rendbe rakják a gamet, mert amúgy tetszik de ez a minőség siralmas.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
Ma volt alkalmam repülőzni párat... nagyon fontos lenne itt a csapatjáték!
Ha egy oldalon van 2-3 valóban jó pilóta, azzal ki tudnak harcolni olyan légifölényt, hogy esélytelen bármit csinálni ellenük egyedül.
Viszont volt olyan is h szabadon tudtam bombázni, de sztem így se lett több killem mintha a földön szaladtam volna Lövése sincs az embernek sokszor épp hol lehet az ellenség. Vagy csak hiszi, de nem ott vanRedditen azt olvastam, hogy a bombázók páncélzatát nerfelni fogják az AA-val szemben, mert jelenleg kb lehetetlen őket leszedni a földről...
Azon meg kicsit megrökönyödtem, hogy az alap stukán nincs egy szál bomba se, így kb semmire nem jó....
-----------
Taktikám nagyjából a pálya felépítéséhez igazodik:
Long range pályákon: Airfield, Hamada: Lee Enfield 6x-os scoppal
Mid range pályákon: Arras, Twisted steal: G43 3x-os scoppal
Városi pályákon: Rotterdam, Devastation, Narvik: EK7 3x-os scoppal
Embereket betömörítő pályán: Fjell: medic supportFace-to-face contactot nagyon nem szeretem, ha 1-nél több ember van, akkor eleve esélytelen, illetve ha nem láma a másik, akkor megincstak esélytelen lenne elszakadni az 1 K/D rátától...
Pár alapszabály: sose menj elsőnek előre Tuti halál
Legjobb megkerülni az ellent. EK7 brutál jó, mert közelre és a távolra is hatékony; közép távon a legjobb...
Ha a G43 nem csillan be mint a scout fegyverek, akkor megintcsak nagyon cool, mivel a scoutnak ez a legnagyobb "átka". De van h kell a 6x scope, nincs mese....Sokszor a türelem tényleg kifizetődő: hallgatózni, várni és nem kirohanni. Ha eléd rohannak 90%-ban te fogod lelőni. Ha meg rohansz, akkor téged. Ez ilyen egyszerű
Aventador91 jobb is... következő patchben a panzerfaust is erősebb lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
jozefgucci1
addikt
Srácok valaki tudna segíteni nekem egy normális repcsis beállítással ? Az alap beállítás nekem nem adja a fordulás nagyon nehéz és a süllyedés le-fel egérrel nagyon gyors . Sajna mindíg fejjel lefelé végzem a pályán kívül
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Lendova
őstag
válasz jozefgucci1 #8115 üzenetére
Pitch up-ot rakd a spacebar-ra. A space-ről pedig szedd le a lövést. Másra nincs szükséged.
All fiat goes to zero.
-
urbi73
senior tag
Van itt olyan aki majdnem 50 - évesen nyomja a BF5 ? Lehet a reflex már nem olyan mint egy 20 évesé, de azért én nagyon jól elvagyok vele.
-
-
addikt
válasz kisza25 #8123 üzenetére
Bizony, bizony, én már 1972-ben battlefieldeztem a seregben igaz, hogy fegyver ügyileg elég szegényes volt a választék, mint a foton látszik is bal oldalt, csupa AMD 65-ös.
Azért voltak komolyabb cuccok is, mint pl. ez: [link]
[link]
Hajmáskéren, a tüzérségi lőtéren ilyennel lődöztünk 73-ban, drótkötélen vontatott harckocsimakettekre.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Durva látni, hogy vannak "öreg" motorosok is itt és BF-eznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
SzlobiG
félisten
A reggeléi,délelőtti órákban jó lassan talál szervert, ilyen kevesen játszanak vajon?
-
giornalista
senior tag
Battlefield V - My review
Sziasztok, egy pár mondatban összefoglalnám, hogy én hogy látom a BF5-öt.
Pozitívumok
- A core gameplay nagyon is élvezetes. A fegyeverek jók, a TTK kellően gyors.- Map design. A BF1-hez képest jelentős előrelépés, sokkal több a fedezék a legtöbb pályán. Ha ez marad az irány, az jó.
- Weapon progression. Nekem nagyon tetszik ez a progression tree, nem érdekel, mennyire történelem-hű, játszani akarok. Vannak OP traitek, de azok nélkül meg nem sok értelme lenne az egész tree-nek.
- Nincs explosive spam, leszámítva a bombereket. Végre!
- Nincs 3D spotting, ennek is nagyon örülök!
- Összességében a gameplay kifejezetten élvezetes, a BF4 szintjén van, persze jobb szerverekkel és kevesebb robbanással.
Negatívumok
- User interface. Gondolom savazzák, savazzátok elegen, de valami egészen botrány 2018-ban ilyen UI-val kiadni egy játékot nagyon bátor döntés. Például a "Replace weapon" és "Replace vehicle" nem ugyanazt jelenti. A fegyvereknél csak egy sima Equip gomb, a járműveknél viszont a 3 slotba kell az 5-6+ járműből választani. És ez sehol nincs elmagyarázva... Az meg, hogy 20-30 kattintásra van szükség egy fegyver customizálásához, szintén hihetetlen. Ez a UI egy demó, egy olyan verzió, amiben minden funkció benne van, minden elérhető, tök mindegy, hogy hogy. A fejlesztés további részei viszont elmaradtak...- Grand operations: ennek így mi értelme van? Az első két meccs eredménye semmit sem számít. Ha az első kettőt a védők nyerik, a harmadikat meg a támadók, akkor a támadók nyerték a grand operationst. Az első két meccs gyakorlatilag egy foreplay a Day 3-re.
- Grand operations 2: a játékmódok egyszerűen nincsenek elmagyarázva. Lerak a meccs elején és menni kell valahová. Semmi, hogy ez most egy conquest, egy operations, egy frontlines, akármi - nem. Lerak és menj. Ez tipikusan az időhiányra visszavezethető, súlyos hiányosság. Ha engem is összezavar, akkor egy Battlefield rutin nélküli játékost pláne.
- Bomberek: nyilván nerfelik majd, de hihetetlen, hogy a BF1 után még mindig kibaszott OP-k a bomberek.
- BF1 asset reuse: egész házakat emeltek át, ez nagyon kínos. Legalább az alaprajzoakt megváltoztathatták volna. Plusz a legtöbb zene a BF1-ből van, Grand operations alatt biztosan. Ez a része csalódás.
- Bugok: rengeteg van belőlük És már így is eltolták egy hónappal a megjelenést. Nyilván javulni fog, de a BF1 launc után ez egy jelentős visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
Bestspiler7
tag
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
nekem is ugyan ez a bajom, viszont valamikor csak ugy kapok scrap-et, föleg akkor, ha fegyver eléri az 5 szintet.
-
törölt tag
Pedig már kezdtem magam nyugtatni, hogy a millenium generáció páhol el, akik a kezükben table-ettel születtek
-
törölt tag
válasz SzlobiG #8129 üzenetére
Be kell jól állítani a szűrőket... én sokáig azért nem találtam járműves pályát, mert csak 32-es szerverekre szűrtem, olyanból meg tényleg nincs Conquest meg Breakthrough.
Egyébként ugye jól látom, hogy a Domination és a Frontlines az ugyanez, csak járművek nélkül?Ti melyik játékmódot szoktátok tolni?
(Nekem talán a BT és a Frontlines tetszett eddig a legjobban). -
addikt
válasz STC Speed #8136 üzenetére
Az tuti. A bevonulás után volt két hónap kőkemény alapkiképzés, és csak utána jött a katonai eskü, addig a laktanyát csak kiképzési célból hagyhattuk el. Én a gimiben versenyszerűen kosaraztam, igazolt játékos voltam, a helyi NB2-es kosárcsapatnál, szóval azért volt kondim a bevonuláskor. 194 cm magas, és 81 kg-os voltam bevonuláskor, de az alapkiképzés után 77 kg-ra lementem, anyámék a katonai eskünél majd szívbajt kaptak, amikor megláttak.
Hetente, 3-4 terepkiképzés, gyakran teljes menetfelszerelésben (alapból 20-25 kg), nem ritkán 8-10 km-es erőltetett menetben, ja és ez augusztusban, szeptemberben, sokszor harminc fok felett.
És persze nuku, mobil, fészbuk, stb.
1972 decemberében volt egy 3 napos zászlóalj gyakorlat a Bükben. Pechemre, a felderítő rajba osztottak be, és a saját cucc + AMD 65-ön felül, még cipelni kellett egy jó 20 kg-os urh adóvevőt is. Mivel ugye mint felderítők, kilométerekkel, a zászlóalj előtt jártunk, nem volt lehetőségünk sátrat verni, kénytelenek voltunk, a puszta földön aludni, már amennyire lehetett a mínusz 3-4 fokban.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
-
EczkE
veterán
Micsoda veteranok vannak itt.
Asszem mindenféleképpen!
-
steele80
senior tag
A fegyverspecializációk, hogy működnek? A sturmgewehr 1-5 ki van maxolva 10-re. A specializáció 4/4-et mutat, de 8 van és a másik négyből semmit nem tudok használni a fegyveren. Viszont a buzi festések azok kurva egyértelműre vannak véve. Elég káosz ez a menürendszer.
-
cacasz02
aktív tag
Ilyet amióta fizetek is a játékokért nem csináltam. Egyszerűen letöröltem a Bf v-t....
-
zseko
veterán
Hát srácok, nekem rohadtul nem jött be ez a játék. Ma is elment megint 35-40 perc a 10 órás trial-ból úgy, hogy még be sem tudtam jutni pályára. Van még négy óra hátra, de 3-4 óránál többet még nem töltöttem pályán. Még mindig egy kezemen meg tudom számolni hány játékkal volt ennyi gondom az elmúlt húsz évben.
Ha jól értelmezem az ajánlatukat, akkor most €18-ért megkapnám a játékot most, az access használat miatt, miközben a teljes játék €54? Vagyis upgrade-et ír egész pontosan, de mivel nincs meg a játék így nem is értem mire fizetnék. Hát, ha egyáltalán játszani tudnék vele akkor talán még meg is gondolnám, de így, hogy be sem jutok...HR24.hu
-
Bjørgersson
félisten
Deluxe Edition Upgrade
Tehát az alapverzióról 17,99€-ért tudnál váltani deluxe-ra.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest