Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Olvasom mindenkinél kilép, lefagy, döglik a játék. Nálam nem áll meg csak amikor spawnolok, akkor 5mp állókép, és hallom hogy álló helyzetből indul a vinyó. Ja és eltűnt vagy 20 fps-em bár 50 van így is de észrevehtő hogy szarabbul fut. Több lövésem is elveszik mint eddig. És habár folyamatosan tudok játszani, eléggé élményromboló hogy ilyesmi történik. Olyan mintha direkt csináltak volna valamit hogy kicsit rosszabb legyen, és vegyek egy Crysis2őt. Lehet hogy ez üldözési mánia dolog, de én elsősorban erre tippelek.
    A másik tippem, hogy ugyanígy a Crysis2 miatt túlterheltek a szerverek, és ugyanannyi embert már nem tudnak kiszolgálni. Tehát az a szerver ami eddig laggmentes volt, az most akad, lassú. Azt elismerem, hogy a szerveroldali file-ok nélkül nehezebb csítet csinálni, viszont túlzottan lekorlátozták a szervereket, és azok emiatt túlterheltek.
    Azt meg csak halkan kérem, hogy a zenéket, meg egyéb abszolút nem a játékról szóló dolgokat ne ide írjuk. Oké hogy offtopik, de kezd kicsit túl offnak tűnni.

    [ Szerkesztve ]

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák