Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Nálatok mennek a szerverek? Nálam "Failed to connect ea severs"
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Még a hivatalos oldalak sem mennek. pl. www.battlefieldbadcompany2.com
Mostanában alig van időm játszani, mert qrva sok a meló és amior játszani lehetne akkor sem tudok. No mindegy, megnézem asszonyt mit csinál...
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
nálam sem megy, megnéztem, ez népbetegség lesz :s vacak crysis beta kijön azt összeomlik az ea rendszere, elég gáz.. mi lesz itt BF3 -nál?! remélem nem fogunk szívni vele, ha nem mennek a szerverek akkor is én hülyét kapok
emlékszem bc2nél is vagy 2-3 hét volt mire helyreállt minden és eltűnt teljesen a failed to connect dolog
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Def26
félisten
válasz WhiteWalker #27362 üzenetére
Melyik topikban nincs sok off. Ezt már anno kitárgyaltuk, és sokak szerint ennyi erővel a fél ph -t be lehetne zárni, meg átrakni a logout -ba a kisgyerekek közé.
(Természetesen nem ellened irányult a hsz. -om)
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Zoli1222 #27364 üzenetére
lila nem az én színem inkább egy fehér és a hátán egy bf logo csak poén, ám de simán kivitelezhető, szitanyomást lehet találni netszerte és olyat csináltatsz amilyet csak akarsz (kellő méretű képet mellékelve)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Hát jó lenne valami komoly BC2-es ruházat, mert szerettem volna egy pólót vagy pulóvert, de az egész netet átnyálaztam és semmi értelmeset nem találtam. Ezek a pólós-szitanyomós "boltok" meg kész rablást rendeznek...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz gergo0328 #27370 üzenetére
Nem az ár a problémám, hanem, hogy erősen be vannak korlátozva... Többnyire egy A5-ös méretű képet tudnak nyomni és kifújt, cipzár vagy zseb felejtős(kapucnis pulcsi esetében). [link] valami ilyesmire gondoltam csak BFBC2-esben az alap menükép illetve a hivatalos oldalon lévő háttérképekből összegyúrva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
gergo0328
senior tag
megkérdezem h mi van. Az a gond h képet kell sztem vinni szval a gondolatodat valahogy csináld vagy csináltasd meg vkivel (sztem ha szépen megkéred még Maxxx is megcsinálja (TS3-on fenn szokott lenni)) Sztem vinni kell pólót de arra is rákérdezek. hnap szólok havernak és sztem ő már csütörtökre tudja is mondani mi a helyzet.
-
ADAM1337
nagyúr
Ez a crysis2 multidemo nem is rossz: [link]
-
Zoli1222
addikt
Most már tényleg menjen az EA is, meg a Dice is a büdös francba!
-
eugabesz
őstag
Itt van kedvezmény, csak beírod a rendelésbe a kódot:iramclan és kapsz kedvezmyényt...azt nem tudom mennyit,de hogy kapsz az tuti..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
ciry
őstag
Én inkább ezt várom
"Csak semmi buzulás!"...
-
-
Def26
félisten
Én tegnap a multi után elő is rendeltem. Mekkora campelés lesz sniperral a láthatatlan módban. Már előre látom, hogy milyen anyázások lesznek.
madgie:Te, nekem nagyon megtetszett. Ráadásul adnak mellé ajándék bc2 -őt.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
Viper26
nagyúr
Sziasztok!
Tervezem a BC2 beszerzését, szeretném elkezdeni a multit vele, jó választás lenne?
Honnan lenne érdemes beszerezni?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sith7
nagyúr
-
Zolás
addikt
Mikor egy kupacba ülnek és lövik a kocsik között az ellent, na mondom mindjárt jön egy CG nub és szétcsap köztük. Nem igazam lett?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
gergo0328
senior tag
hát ha a mostani gépemen nem fog elfutni min 30 FPS-el hagyom a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest