Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    Hali!
    Nos visszatérve a fentebb olvasottakra, az-az a ballancal és állítólagosan valós vagy vélt csíterekkel kapcsolatban, a minap este öltük egymást. Az ellen rangjára tekintettel, valamint szervezettségével magasan fölöttünk volt. Ezzel nem is volt gondom, de! És itt jön a DE. Azt nem említem, hogy Atakama-nál mint védők én az A meletti gránátköpködőbe beülve tiszta sorozatokkal bombázva az alattam támadó ellent próbáltam kiiktatni. Mondanom sem kell kevés (ill. semmilyen) sikerrel. Jött a személy, mint Petőfi versében az ár. Na mondom ez a hegylakó. :DDD Nem baj jön még más is, aki tisztességesen meg fog halni. Nem jött. Ellenben kaptam a fejlövést, valami shotival, igen távoli helyről. Killkam mutatta. :K Nem említek neveket, mert több (sajnos magyar) játékos is volt ott, akik hallhatatlannak bizonyultak. Nevek azért nem fonotosak, mert ezek a személyek ( azért nem írok játékosokat, mert igen távol állnak ettől a fogalomtól )nem jelentősek a számomra. Piti kis emberkék. Sikerélményük az életben csak itt van, iskolában valszeg. katonás jegyekkel rendelkeznek. 1-2. Abból is gondolom, hogy félistenek az illetők, hogy mivel már nem láttam más esélyt, be az M-60 dum-dum lőszer magas, váltva a magas pajzs hátulról egy fél tár bele, mire megfordul és 1 M-111 es halált oszt. Na mondom ennek fele sem tréfa.
    Úgy írom ezt, hogy csapattársam is jajbékolt ilyen észrevételek mellett.

    Másik. Én nem csíterezem le a 2-es 3-as ranguakat ha jól nyomják. Mert lehet nagy FPS tapasztalata, csak most jutott a játékhoz, és hát el kell kezdeni lkámaként. Attól nagyon jól nyomhatja. De mondom a 40-es vagy afölötti szint nem igazolhatja az ilyen és ehhez hasonló eseteket.
    Bocsi ha hosszú voltam. :R :R

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák